"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

canım sana özelden mail adresimi verdim geldimi msj bilmiyorum ama ordanda sana resimlerimi atabilirim bana mailden msj at bana msnden eklemeler geldimiyor fıstık ordada sorun var msj yazıp atarsan ancak seni görebiliyorum ve ekleme yollabiliyorum eskiden böyle değildi evt kurallar gelmiş :(

sagol canim, cok iyisin. birazdan mail atiyorum, sonra sen beni eklediginde umarim msn de rahatca konusuruz

Kızlar dudağımla burun arasındaki mesafe fazla açılmış gibi duruyo ne zaman normale döner acaba? ne zaman burnum ucu inecek? bide gülünce burnumu hiç beğenmiyorum böyle genişliyo bi tuhaf gözüküyo acaba şimdi bunları yaşamam normal mi bu gün tam 1 ay oldu.

Floransa beni ekler misin?

Kızlar bu uzuuunnnn topiğinizi tek tek okudum. Arkadas listemde olmayan Zühtü Demir'e ameliyat olanlar please please please beni ekleyin. Cok zamanim kalmadi, sizlerin fotograflarinizi gormek ve karar vermek istiyorum.

Bende biraz tedirgin oldum sanki.Benimde burnumda tıkanıklık var ama en az 6 ayı beklemek lazımmış nefes durumu için.Burnum önden düzgün şuan için.Bakalım nekleyip göreceğiz artık.Bu arada düz burdaki tüm topiklere baktım, öncesi sonrası fotolara.Burnunuz benimki gibi kemerli ve iriyse asla bi seferde fındık gibi bi gurun beklemeyin.O fındık gibi olan burunlar zaten öncesindede çok iri ve kemerli olmayan,burun ucu küçük olan burunlar.O yüzden bende artık takmıyorum.Daha küöük olsaydı keşke dediğim oldu ama önceki burnum imkanı yok o kadar küçültülemezdi.O yüzden ben şu an için memnunum.Bazen burun sırtım ucu çok şişiyor ve biraz kötü görünüyor.6 ayı beklemek lazım işte.Kızlar sizde moralinizi bozmayın sakın.
Bu arada buluşma mı organize ettiniz siz ya öyle anladım ve kıskandım işte :(((

Lakito beni ekler misin lutfen?yardımına ihtiyacim var doktor secimi konusunda...

Ank 32, nerde nehiyy frapann niye albumlerini goremiyoruz? Nereye kayboldular :((

yavvvv bu topiği görmek beni hüzünlendirdi hey gidi günler heyy kaç kişiydik ameliyat olan ve o zaman hep msnde toplu konuşuyorduk kaç kişi ne günlerdi kızların hepsi ameliyat olduktan sonra bir süre sonra tek tek kayboldular özledim :((( eflatun canım bunların hepsi kaçak eskilerden bir ben kaldım sanırım:((

ahh eski topic:)) ameliyat olanlara geçmiş olsun. Burnuma öyle alıştımki sanki böyle doğmuşum gibi hissediyorum ve eski günleri kesinlikle özlemiyorum:) Var mı hala burda olan birileri???

ahh eski topic:)) ameliyat olanlara geçmiş olsun. Burnuma öyle alıştımki sanki böyle doğmuşum gibi hissediyorum ve eski günleri kesinlikle özlemiyorum:) Var mı hala burda olan birileri???

frapan fıstıkkk burnun da sende harıkasın ben senı mudure00 çok benzetıyorum :) ıkınızde çok şeker çok guzelsınız burunlarınızda çok dogal :)

vayyyyy öyle sitem ederim işte kaçaklar sizi vallaha seni görmek burda heyyy gidi günler heyyy diyim:)) fıstıkk sizi özlemişim bu topik bi zamanlar neydi:) nasılsın bebeğim seni en son gördüğümde ünide okuyodun ..arada gir böyle özletme kendini cok öpüyorum canım

Selam Kizlar! Uzun süre oldu girem3dim buraya!

Umarim beni hatirladiniz! Eski ismim BlackHoney olarak giriyordum, fakat sifremi unuttugum için ve eski E- mailimin sifresinide unuttugum için giremedim ve böylece kendime yeni profil açtim!

Back
X