"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

frapan nehiyy bende ekledim sizi kabul ederseniz sevinirim.ankaradayım ve zühtü beye burun ameliyatı olmayı düşünüyorum.özelden yazamıyorum fiyatıda yazabilirmisiniz ayrıca fotolarını çok merak ettim :)

4 yeni foto koydum kızlar bakın bakalım geldi geçti 8 ay ben estetik oldugumu unuttum bile

kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarr nerdesinizzzzz :5:
nehiyyim özellikle senden hic haber alamiyorum yaaa:59: frapanla biraz önce seni konustuk nerde hic girmiyo dedik gel artikk
:70:

Ankarada doktor araştırıyorum arkadaşlar arkadaşlık isteğimi kabul ederseniz sevinirim.Zühtü bey için olumsuz yorumların olduğu topicte vardı.sizleri görmem fikir edindirecek.

Ankarada doktor araştırıyorum arkadaşlar arkadaşlık isteğimi kabul ederseniz sevinirim.Zühtü bey için olumsuz yorumların olduğu topicte vardı.sizleri görmem fikir edindirecek.

kabul ettim gorebilirsin evet ben olumlu taraftayım ama:)

az önce hesap ettim tam 11 ay geçmiş ameliyatımdan:) şok oldum oyle benimsemişim ki çok nadir aklıma geliyor orjinal olmadığı:) bu 11. ayın şerefne 3 foto ekledim buyrun:)) ben çok mutluyum darısı sizlerin başınaa

az önce hesap ettim tam 11 ay geçmiş ameliyatımdan:) şok oldum oyle benimsemişim ki çok nadir aklıma geliyor orjinal olmadığı:) bu 11. ayın şerefne 3 foto ekledim buyrun:)) ben çok mutluyum darısı sizlerin başınaa

Harika olmuş :nazar: Dahada oturmuş, şişler inmiş. Zühtü demir'in revizyonu nasıl biliyor musun cnm? hiç gördünmü foroğraf yada şahsen? Benim Rveizyon olacakta. Ben epeydir Zühtü demir ve barış çakır arasında gidip geliyorum. Ankarada yaşıyorum.. Birde görüşme ücretli mi Zühtü beyin? Burnunu çok beğendim gerçekten.

Harika olmuş :nazar: Dahada oturmuş, şişler inmiş. Zühtü demir'in revizyonu nasıl biliyor musun cnm? hiç gördünmü foroğraf yada şahsen? Benim Rveizyon olacakta. Ben epeydir Zühtü demir ve barış çakır arasında gidip geliyorum. Ankarada yaşıyorum.. Birde görüşme ücretli mi Zühtü beyin? Burnunu çok beğendim gerçekten.

tşk ederim:) görüşme ücreti almıyor Zuhtu Bey ya da ben ilk görüşmede ameliyat tarihi aldığım içindir bilmiyorum.. Revizyon olan cok insan var kendisine ama hepsi memnun değil çok mutlu olanı da gördüm olmayanı da.. Gerçekten zor karar umarım dileğine kavuşursun

ooo frapanimmm senemiz doluyor bakiyorumda:66:
hemen albümüne ucuyorum :1:
:10:

yhaaa arkdşlarrr bn resmlerii goremıormmmmm yhaaaa =((
arkadaslik istegi yollaman gerekiyor cnm :13:

bizimm burun ameliyatı olan fıstıklarrr neye kaybolmuşşşşşşşşşşş bakayım...kızlarrrrrrrrr :))
burunu yaptiran kayboldu sorma :1:

kızlar ben ankarada oturuyorum.zühtü demir ve ünal şahin arasında kaldım...ne yapıcam? yardım edermisiniz? lütfeeeen..

Back
X