Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
frapanimm yeni fotolarini gördüm süpersinnn![]()
amin cnm:).. yo takiyorumda eskisi kadar arastirmiyorum diyelim :86:SAOL TATLIM darısı başına inş. ama eskisi kadar cok takmıyosun sanırım artık:)
Ankarada doktor araştırıyorum arkadaşlar arkadaşlık isteğimi kabul ederseniz sevinirim.Zühtü bey için olumsuz yorumların olduğu topicte vardı.sizleri görmem fikir edindirecek.
az önce hesap ettim tam 11 ay geçmiş ameliyatımdan:) şok oldum oyle benimsemişim ki çok nadir aklıma geliyor orjinal olmadığı:) bu 11. ayın şerefne 3 foto ekledim buyrun:)) ben çok mutluyum darısı sizlerin başınaa
Harika olmuşDahada oturmuş, şişler inmiş. Zühtü demir'in revizyonu nasıl biliyor musun cnm? hiç gördünmü foroğraf yada şahsen? Benim Rveizyon olacakta. Ben epeydir Zühtü demir ve barış çakır arasında gidip geliyorum. Ankarada yaşıyorum.. Birde görüşme ücretli mi Zühtü beyin? Burnunu çok beğendim gerçekten.
frapanimm yeni fotolarini gördüm süpersinnn![]()
ooo frapanimmm senemiz doluyor bakiyorumdaaz önce hesap ettim tam 11 ay geçmiş ameliyatımdan:) şok oldum oyle benimsemişim ki çok nadir aklıma geliyor orjinal olmadığı:) bu 11. ayın şerefne 3 foto ekledim buyrun:)) ben çok mutluyum darısı sizlerin başınaa
arkadaslik istegi yollaman gerekiyor cnm :13:yhaaa arkdşlarrr bn resmlerii goremıormmmmm yhaaaa =((
burunu yaptiran kayboldu sormabizimm burun ameliyatı olan fıstıklarrr neye kaybolmuşşşşşşşşşşş bakayım...kızlarrrrrrrrr :))
yok canım benim bi sorunum olmadı gayet memnunum halimden :)
4 yeni foto koydum kızlar bakın bakalım geldi geçti 8 ay ben estetik oldugumu unuttum bile
kızlar nereye kayboldunuz:2: