"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

haydi geçmiş olsunn frapanımızada....morluklarıda tez zamanda geçer inşallahh....

ay ins nehiyyimde cabuk atlatir kaydirigubbakcemile2

inşallahh şimdii virüs gibi heycan ona geçmiştir..heycandan yerind eduramıyordurr..bu sabaha akdarrr rüyasınd aburunlar uçuşurr..
yamuk yumuk eğri şiş çirkinn..belki güzelde görür ama böle durunalrda ne kadar kötü avrsa onu görürüz..

oda hayırlısıyla giirp güzel burunla çıkcak inşallah..

aklinialirimsmile bende hergün estetik hakkinda sacma sapan rüyalar görür oldum kaydirigubbakcemile3

işimiz gücümüz burun olursaa gökten yakında burun yağacak her birimizin başınaazemuszemus

sempatiksalakcinni sırnaşık şey :sm_cool:

Yarın ameliyat var saat kaç oldu hala burdayım.. Heyecandan uykumda gelmiyo :))
Ayhh yarın inşallah herşey olmuş bitmiş olcakzemuszemus

yanliz degilsin canisiiiii:) seni yanliz birakmiyorum:)

zemuszemus bensiz imaj maker'insiz kalirsinnn aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
imaj maker'inda oldumya artik ölsemde gam yemem cnm beniiim:D:D

:D
dur benimde sana imaj maker lık yapıcağım günler gelicekkaydirigubbakcemile3
Yatayım yoksa sonum kötü olcak ayhh yeni burnumla yazıcam inş. bi daha ki sefere :)

Kızlaar günaydınnzemuszemus
Dün uzun bir bekleyişten sonra 3te ameliyata alındım 5te cıktım (hatta biz tam ameliyathanedeyken nehiyy aradı buz maskesini sordu sanırım:) Ağrım sızım olmadı dün ameliyattan sonra bi kere agrı kesici aldım okadar. Amaaa yüzümü anlatmaya gelirsemm.. uff felaket haldeyim gece boyunca nobet tuttular başımda buzu eksik etmedik ama gozlerimin kapanmasına engel olamadık cok fena sistiler ve de mosmorlar korkuncum yani:) su an cok kısık bakabiliorum. Eğer ki Lakito nun o halini gormesem ve de superin goruntusu hakkındaki şikayetlerini bilmesem bunalıma felan girerdim heralde..
Bugün saat 20.00 de tamponlarım alıncak muhtemelen nehiyy cıktıktan sonra bende orda olacagım Gözlerimi açıp da önümü görebilirsem uğrarım yanına:)
Benden şimdilik bukadar kızlar öptüm hepinizi buz koymaya devamm...

Son düzenleme:
canım çok geçmiş olsunnn....iyi olmana çok sevindimmmm..
işte tam benim korktuğum şeydee oo..
bebeşime kıyamıycam sanırımm...okadar morarmak korkutuyor benide.e.

burnunn hayırlı olsunn bebekimmm..zemuszemus

geçmiş olsun ve hayırlı olsun canııım darısı olmayan herkesin başına(umarım morluklar hemen gecer)

ay ins nehiyy cnmmmm ya o günlerde gelsin sonra sen bana imaj makerlik yap bayanssulusmile
ay cok heycanliyim valla aksama gelirim deidn beklicem seniii zemuszemus

ayyy frapaniim bak bizim meraktan catlicamizi düsünüp gelmis cnm bnm opuyorumnanaktan
agrin sizin olmadigina cok sevindim.. e o kadarda sislik olsun artik agrin sizin yokya ona bak sen o sislikler gelip gecici nasil olsa kaydirigubbakcemile5

teknologum bebisime kiyamicam derken?? vazmi gectin yoksaaa ohaoldumsmile

vazgeçmedim ama vallaa ne bilimm..korkuyorumm kötü birr iz kalırr diyeee aklındaa:kedi:

:) biliyorum bende en cok sisliklerden korkuyorum ama iki üc gün sonra yavas yavas normal haline dönüyosun sonundada ömür boyu güzel bi buruna kavusuyosun opuyorumnanaktan

Back
X