"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

haziran sonu gibi finaller biter bitmez inşallahhihoyyyt
vallahi tasarımdaki kadar olsa da yeter benim içinopuyorumnanaktan
sen fiyatını biliyorsan bana özelden atabilir misin?öğrenciyim ve ameliyat tamamen kendi birikimlerimle olacağı için umarım astronomik rakamlara yapmıyordurbilmiyorumkismile

tüh bende agustosta olmayi düsünüyorum olamiyoruz maalesef beraber:)
bende tam olarak bilmyorum ama asa yukari tahminimi yaziyim özelden:)

tüh bende agustosta olmayi düsünüyorum olamiyoruz maalesef beraber:)
bende tam olarak bilmyorum ama asa yukari tahminimi yaziyim özelden:)

çok sağol cnma.s.50 mesajı dolduramadığım için sana yazdığım mesaj gitmedi:bbo:
bu estetik işi benim ocağıma incir ağacı dikecek gibi inşallah daha da artmaz fiyatlareyvahedigeldismile
mafoldumben tüh yaa.sen de yaz diyince sevinmiştim.birlikte olsak ne güzel olurdu.ameliyatlıyı ameliyatlıdan başkası anlamaz:sinifsinif:
sen nerede yaşıyorsun cnm?bence yine de yurtdışından geldiğini söyleme istersen...

çok sağol cnma.s.50 mesajı dolduramadığım için sana yazdığım mesaj gitmedi:bbo:
bu estetik işi benim ocağıma incir ağacı dikecek gibi inşallah daha da artmaz fiyatlareyvahedigeldismile
mafoldumben tüh yaa.sen de yaz diyince sevinmiştim.birlikte olsak ne güzel olurdu.ameliyatlıyı ameliyatlıdan başkası anlamaz:sinifsinif:
sen nerede yaşıyorsun cnm?bence yine de yurtdışından geldiğini söyleme istersen...

bilyiorum gördüm mesaj sayini:) yok kiz o kadarda pahali degilk cogu doktora göre normal fiyati bence
viyanadayim cnm yok zaten demicem:lepi: bende bí an umutlanmistim ama maalesef :)
keske öyle beraber olabilme sansimiz olsaydi:)

kızlar çok çok çookkkkk güzel olmuş tasarımlar..
Tasarımların hepsi aynı diyebilirler ama herkesin yüzünde farklı duracağı kesin..(güzel anlamda)
Bende yaptırmayı istiyorum şu an karşılayacak miktarda param olsa 1 dk durmam..bana mesajla ne kadar tutacağını bildirirseniz sevinirim
Bi topic açayımda(burayı işgal etmim) yaptırayım diye bi yorumlarınızı alayım..
Şimdiden çok geçmiş olsun kızlar.Umarım herşey yolunda gider merakla bekliyoruz ;)

kızlar çok çok çookkkkk güzel olmuş tasarımlar..
Tasarımların hepsi aynı diyebilirler ama herkesin yüzünde farklı duracağı kesin..(güzel anlamda)
Bende yaptırmayı istiyorum şu an karşılayacak miktarda param olsa 1 dk durmam..bana mesajla ne kadar tutacağını bildirirseniz sevinirim
Bi topic açayımda(burayı işgal etmim) yaptırayım diye bi yorumlarınızı alayım..
Şimdiden çok geçmiş olsun kızlar.Umarım herşey yolunda gider merakla bekliyoruz ;)

cnm sendemi zühtü beye olcaksin?

ayyy frapanciiimmmmm yarin büyük günnnn zemuszemus
nehiyyim seninde iki günün kaldiiiiiii zemuszemus
ay sanki ben ameliyat olcakmisim gibi heycanliyim yaaaaaaa kaydirigubbakcemile3

ışte bu konuda kararsızım..Ya Barış Çakır ya Zühtü Demir..ıkisinden de memnun olan çok.
Ama aklım çok karışık inanın..Gerçi Barış Çakır'a fotolarımı mail olarak göndermiştim.O da ameliyat olmanıza gerek yok diye cevaplamış sağolsun...
Ama aynaya ve fotolara bakınca mutsuzum..Böyle işte..

bilyiorum gördüm mesaj sayini:) yok kiz o kadarda pahali degilk cogu doktora göre normal fiyati bence
viyanadayim cnm yok zaten demicem:lepi: bende bí an umutlanmistim ama maalesef :)
keske öyle beraber olabilme sansimiz olsaydi:)
evet aslında fiyat o kadar da önemli değil yeter ki sorunsuz ve güzel bir burunun olsun ömür boyu.böyle düşününce de 3ün 5in lafı pek olmuyor.hele ben yakup avşarın verdiği fiyatları duyunca şükrediyorum burdaki doktorlara. sositososito
neyse cnm ben hayırlısıyla senden önce ameliyat olursam tecrübelerimi paylaşırım, burnum güzel olursa foto filan koyarımdelikafadulden:teytey:

İşte bu konuda kararsızım..Ya Barış Çakır ya Zühtü Demir..İkisinden de memnun olan çok.
Ama aklım çok karışık inanın..Gerçi Barış Çakır'a fotolarımı mail olarak göndermiştim.O da ameliyat olmanıza gerek yok diye cevaplamış sağolsun...

Cnm ben Zühtü beye çok güveniyorum o konuda, bizi burdan görceksin nasılsa bak sonuçlara içine sinerse Zühtü Bey'le görüş derim ben, işinde uzman olduğunu düşüyorum...

Kızlar sabah kasık sancısıyla uyandım 5 saat kıvrandım doktora gittik sonra tabi bu arada moralim acaip bozuldu yrın ameliyat olamıcam diye agladım fln.. Agrı kesici yaptılar devam ederse gel dediler kum dökme ihtimalim varmış:(
O yuzden şu an ameliyat olmaktan değil de olamamaktan cok korkuyorumm:((( Tam gününü buldu:( ufff

ayyyy canımm çok geçmiş olsunnn...birkaçgünn geç olursunn canını sıkmaa..iyi olmaya b akk..

canım geçmiş olsunn stres yaptınmışsın biraz rahatlamaya çalışş düşünsene yarın çok güzel bi buruna kavuşcaksın fotoğraf çekilirken yada aynaya bakarken rahatsızlık duymıycağn bi burnun olcakk :) ben böyle düşünürdümm

Kızlar sabah kasık sancısıyla uyandım 5 saat kıvrandım doktora gittik sonra tabi bu arada moralim acaip bozuldu yrın ameliyat olamıcam diye agladım fln.. Agrı kesici yaptılar devam ederse gel dediler kum dökme ihtimalim varmış:(
O yuzden şu an ameliyat olmaktan değil de olamamaktan cok korkuyorumm:((( Tam gününü buldu:( ufff

Canm geçmiş olsun kıyamam sana yaaa :(
Önemli olan sağlıklı olman geç olsun güç olmasın sıkma sen hiç canını, bende aksilik olcak diye çok korkuyorum ama herşeyin hayırlısı sakın unutma

İşte bu konuda kararsızım..Ya Barış Çakır ya Zühtü Demir..İkisinden de memnun olan çok.

CADIARZU demekki burnunda sorun yokk:) ama en önemlisi tabi senin rahat olman eger rahatsiz oluyosan kimseyi dinleme yaptir bence:)
bak simdi merak ettim burnunu görmek istiyoruuumm sositososito ekler misin? :utangac:
Kalila .!.:
evet aslında fiyat o kadar da önemli değil yeter ki sorunsuz ve güzel bir burunun olsun ömür boyu.böyle düşününce de 3ün 5in lafı pek olmuyor.hele ben yakup avşarın verdiği fiyatları duyunca şükrediyorum burdaki doktorlara.
neyse cnm ben hayırlısıyla senden önce ameliyat olursam tecrübelerimi paylaşırım, burnum güzel olursa foto filan koyarım

haha o konuya hic girme :roflol: :lepi:
ins olursun güzel burnusunuda bizimle paylasirsin beklicem sakin ameliyat olduktan sonra kayiplara karisma bayanssulusmile
frapan .!.:
cnm üzülme yaaaa :teselli: cok gecmis olsun
yarin olamicak misin? olsun gec olsun güc olmasin iki üc gün sonra olursun sende sagligin daha önemli:)

olmaz olur muyum ya aradılar onepten geliyoruz dedik:) ama diken ustundeyim su an hafif agrım var artmasından korkuyorum. Kısmet mi değil ne anlamadım ki

kesin bir şey yok kum dökuyo olabilirmişim ultrason cektirmeliymisim ama ne zaman olur bilmiyorum:)

Back
X