- 27 Nisan 2009
- 1.796
- 34
- 158
ya pardon haklıısnız...)) yanlış yere yazdım ama zühtü beyi de araştırım bi...bu sayede seceneklerim arasına zühtü beyde girdi:))
canım doğru yere gelmişsin seceneklerin başında olsun zühtü bey derim:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya pardon haklıısnız...)) yanlış yere yazdım ama zühtü beyi de araştırım bi...bu sayede seceneklerim arasına zühtü beyde girdi:))
Merhaba kizlar, sonunda e$imi razi ettimBurun ameliyati olacagim, Burayi uzun zamandir takip ediyorum, Zuhtu Demir e ameliyat olanlar var.Sizlere bircok sorulari olucakti, nolur yardimci olurmusunuz? Kizlar bana deneyimlerinizi anlatirmisiniz, nasil burunlarinizdan memnunmusunuz? Ben kesin Zuhtu beyde karar verdim. Acaba onunla nasil irtibata gecebiilirim, tel numarasi varsa verebilirmisiniz kizlar? Ve ilk randevuda mi burun tasarimini yapiyor? Ilk randevuya giderken herhangi birsey goturmem gerekiyor mu? Resim goturmem lazim mi, onlar mi cekiyor? Ve ilk randevuda ameliyat tarihi veriyor mu? Ve kizlar ortalama fiyati ne kadar ameliyat , ilac vs.? Ameliyat tarihini hemen yakin zamana mi veriyor yoksa cok mu beklemem gerekiyor ameliyat tarihi icin?
Lutfen Zuhtu beye ameliyat olanlar bana cok cabuk cevap yazabilirseniz sevinirim, cunki cok yakin zamanda olmam lazim ameliyati. Kizlar bana telefonunu nasil vereceksiniz ve ameliyat bedelini? Ozel mesaj yazamiyorum.
Canim Burnun sargili iken bile cok guzel gorunuyor, gecmis olsun gule gule kullan. Cevap yazdigin icin tesekkurler, telefonunu ozelden yazayim demissin, ozelden derken? Ozel konusma yeri mi var burda? Ben yeni oldugum icin bilmiyorum, ozel konusma yeri neresi? Ortalama fiyatta versen ozelden sevinirim?
Canım yazdım sana mesaj bildirimle gelmesi gerek dilersen msn adresi vereyimm daha ayrıntılı konuşalım..
Nehiyy bende seni msne eklemek için izin istemiştim ozelden ancak gonder tusuna bastiktan sonra " ozel mesaj atabilmeniz için 50 yazınız olmalı vs" gibi bir yazı görünce yıkıldım:) sayet eklememi istersen bana ozelden msg atar misin?:) simdiden tesekkurler!