"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

çok saol cnm.. opuyorumnanaktan
benim burun derim çok ince aslında ve kıkırdağımda şekil almaya çok müsait..yani zühtü bey öle demişti..kaydirigubbakcemile2 gelgelelim benim kızlar ( teknolog,fstk,nehiy,frapan ve ank32 ve blackhoney:1hug:)çok iyi bilirler..korkunç hassas ve alerjik bi bünyem varmış..buyüzden çok geç iyileşiyorum..çok çektim walla..hala daha burnum şişiyo,tam nefes alamıyorum ağzımı açıyorum sıksık..ama şükürler olsun o zor günleri canım arkadaşlarımla ,destekleriyle atlattım..:sm_cool:a.s.:nazar:

canım benim resimlerine baktım cok güzel kız burnuşş daha şiş ama olsun şekil oturmaya başlamış herzaman desteklerimiz sizlerle canımm

Supergirll'cim bende simdi resimlerine baktim... cok ho$ duruyor burnun canim..:nazar: henüz $i$ ama hele bi insin herkesin dedigi gibi daha da güzelle$ecektir opuyorumnanaktan

Arkadaşlar ESİLA dan haberi olan varmı ? merak ettim bilmiyorumkismile durumu nasıl acaba

Evet canım olmaz mı :))
Onep'e gittim muayane için ..sordum hemen esilacığımızı ameliyatı bitti dediler =) Eşi ordaydı annesi çocuğu falan konuştum onlarlada sonra yanına çıktım çok iyi görünüyordu :)) Selam söyledi gayet başarılı geçmiş ameliyatı hiç bi sıkıntısı yoktu.. (:

hihi sisler gecsin cok daha iyi olcaktir ! zaten forumda resim koyan tum kizlar cok gusel burunlar o yusden mi bu kadar yakisiyor nedir :)) mutlulukla kullanman dileklerimle:1hug:

Kızlar sağ profilden'de resim koydum biraz daha kavislendi bakmak isteyenler albüme =) Yorumsuz bırakmayın yi yada kötü a.s.

Ayy canım bende çok mutluyum teşekkürler zemuszemusbayanssulusmile
ama kalkıklığın bi sebebide bandaj normaldede kalkıkta bandaj az daha kaldırıo =)

Son düzenleme:
Kizlar dualariniz ve iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim, nehiyy cim sanada cok tesekkur ederim benim zyaretime geldigin icin ve desteklerin icin cok memnun oldum gercekten, ozeline de yazdim, ama seninle konustugumuzu yada yuzunu hatirlamiyorum, narkozun etkisinden dolayi galiba :)
Ameliyata cok korkarak girdim az daha aglayacaktim, birse kizim arkamdan aglayinca daha da kotu olmustum, ama saolsun anestezi uzmani doktor bey ve digerleri beni sakinlestirdiler, ben ama bayilana kadar doktor beye hep resimden guzel olacak deilmi doktor bey demissim:) Bir an once bayiltin beni derken bayilmisim, bir uyandimki bitmis :) hic bir sikayetim yok cok sukur, tamponlar alinir alinmaz, bir yemek yedim ki :) acliktan olecektim ya :D Tek sorunum gozlerim cok sisti ve morardi buz koymama ragmen, kremimi de suruyorum surekli. Simdilik cok memnunum, sadece kizim benden cok urktu, alisti simdi anne cici oldu diyor:) Gelismeleri sizlerle paylasirim arkadaslar, simdi cok yorgunum, hepinize cok tesekkur ederim, darisi olmak isteyenlerin basina...

nehiyyim burnun gittikce dahada güzellesiyo opuyorumnanaktan
esila cnm gecmis olsun:) iyi olduguna cok sevindim :)

Canım kendi dokumdan yağ alındı ve çeneye enjekte edildi iğneyle..
ılk gün takma gibi duruyodu pişman olmuştum vallahi, sonra bir haftada adepte oılduğunu öğrendim 1 haftada normale döndü

Kızlar sağ profilden'de resim koydum biraz daha kavislendi bakmak isteyenler albüme =) Yorumsuz bırakmayın yi yada kötü a.s.

Canım burnun bir harikaaa :lepi:
CADIARZU Fakat 27. günde hala neden bandaj takıyorsun merak ettim bilmiyorumkismile Bandaj 15 günde çıkıyor benim bildiğimmm

Bu arada bende dün sabah ameliyat oldum :1ninca: Şu an öcüüü gibiym. Mosmorrrr

Kizlar dualariniz ve iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim, nehiyy cim sanada cok tesekkur ederim benim zyaretime geldigin icin ve desteklerin icin cok memnun oldum gercekten, ozeline de yazdim, ama seninle konustugumuzu yada yuzunu hatirlamiyorum, narkozun etkisinden dolayi galiba :)
Ameliyata cok korkarak girdim az daha aglayacaktim, birse kizim arkamdan aglayinca daha da kotu olmustum, ama saolsun anestezi uzmani doktor bey ve digerleri beni sakinlestirdiler, ben ama bayilana kadar doktor beye hep resimden guzel olacak deilmi doktor bey demissim:) Bir an once bayiltin beni derken bayilmisim, bir uyandimki bitmis :) hic bir sikayetim yok cok sukur, tamponlar alinir alinmaz, bir yemek yedim ki :) acliktan olecektim ya :D Tek sorunum gozlerim cok sisti ve morardi buz koymama ragmen, kremimi de suruyorum surekli. Simdilik cok memnunum, sadece kizim benden cok urktu, alisti simdi anne cici oldu diyor:) Gelismeleri sizlerle paylasirim arkadaslar, simdi cok yorgunum, hepinize cok tesekkur ederim, darisi olmak isteyenlerin basina...

Geçmişş olsun canım. Bende şu an senin durumundayım. Mosmorr ve şipşişşş. Benim oğlumda bana bakıp bakıp ağlıyorr.
Fakat merak ettim canım senin tamponların ne zaman alındı ki ? Daha yeni değilmisin :uhm: Ben 1 haftada tamponlar alınıyor diye biliyorum

Geçmişş olsun canım. Bende şu an senin durumundayım. Mosmorr ve şipşişşş. Benim oğlumda bana bakıp bakıp ağlıyorr.
Fakat merak ettim canım senin tamponların ne zaman alındı ki ? Daha yeni değilmisin :uhm: Ben 1 haftada tamponlar alınıyor diye biliyorum

evet arkadasim, bunu bende cok merak ettim simdi...ben bantlarimi yarin kendim cikaricagim bana doktor demisdi bantlarin ne zaman gevsemeye baslarsa ozaman cikara bilirsin diye..ben yurtdisina geri döndüm ondan..fakat doktor beye sordum, acaba sisleri inmemisse kendim birdaha bantlayimmi diye yok gerek yok demisdi bana..burdaki alman doktorlari hastalarina bantlari veriyor aksam hastalar kendileri takiyor ise, yada okula gitmeden önce kendileri tekrar cikariyor hemde haftalarca..o yüzden bende m erak ettim simdi..

Ayrica sana da cok cok gecmis olsun canim-sendemi zühtü de ameliyat oldun? bende olali 19 gün oluyor :-) Evet, benimde yegenlerim benden korktular :-( isira isira öpemedim onlari :-)

esilacim ve canan.. ikinizede gecmis olsun sonunda siz de atlattiniz.. diledigniz buruna kavusun inSallahzemuszemus

nehiyyCim seninde burnun gün gectikce güzellesiyor vallah.opuyorumnanaktan negüzel kavislenmis:nazar:

Back
X