Blackhoneycim cok gecmis olsuna.s,resimlerini gordum, cok guzel gorunuyor, biraz sisliklerin var galiba, oda zamanla iner insallah.![]()
tesekkür ediyorum canim ve sana simdiden iyi ameliyatlar diliyorum. doktorumuza güven

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Blackhoneycim cok gecmis olsuna.s,resimlerini gordum, cok guzel gorunuyor, biraz sisliklerin var galiba, oda zamanla iner insallah.![]()
canim arkadasim, sana ben resimleri hatta birlikte cekilen resimlerimizi orijinal büyüklükte sana msn de veya e-mail den de yollarim ben!
nehiycim neden ağladın anlamadım..hiç bi acı filan hissetmedin demi yine uyku modunda oldunuz..aynı gün çıktınızmı ameliyattan.çıktıysanız uyandıktan ne kadar sonra çıktınız.kusra bakam çok soru srdum ama korkuorum
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni sempatiksalakcinniCanım korkucak hiç bişey yok inan bana, çıktıktan 1 saat yada 1,5 saat sonra eve geldik, çok sıkılmıştım yatmaktan, ağlamaya gelince acı çektiğim için ağlamadım, neden ağladıgımı bende bilmiyorum ama baya rahatladım ağladıktan sonra -tatlicadiarzu- uyuyosun cnm inan bana hiç bişey hatırlamıyosun, ben bi baş ağrısı en ufak bi sızı bile duymadım ayrıca istediğin kadar soru sorabilirsin :))
Canım korkucak hiç bişey yok inan bana, çıktıktan 1 saat yada 1,5 saat sonra eve geldik, çok sıkılmıştım yatmaktan, ağlamaya gelince acı çektiğim için ağlamadım, neden ağladıgımı bende bilmiyorum ama baya rahatladım ağladıktan sonra -tatlicadiarzu- uyuyosun cnm inan bana hiç bişey hatırlamıyosun, ben bi baş ağrısı en ufak bi sızı bile duymadım ayrıca istediğin kadar soru sorabilirsin :))
Zaten ağlıyodum zühtü bey ameliyattan annemlerle konuşmak için gidince beni bıraktı sandım iice ağladımsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3 sakin zühtü bey icin aglamis olmayasin kaydirigubbakcemile3
Canım Zühtü Beye göstericeksin o tahlilleri :)) Özel hastanede yaptırabilirsin tabi ameliyat günün ne zaman ?anladım cnm saol peki tahliler için.verdkleri kağıttaki tahlleri başka bi doktora göstermek zrundamıyız yoksa direk tahliller doktorumuzun olurundanmı geççek.bide özeller hastanelr direk tahlileri yapıolar elimizde kağıttakileri of anlatamadım ne demek istediğimiçok karıştım yaaa
Zaten ağlıyodum zühtü bey ameliyattan annemlerle konuşmak için gidince beni bıraktı sandım iice ağladımNe rezil ediyosun haha :kedi:
haftaya çarşamba canım ameliyatım
aa hayırlı olsuunnnzemuszemus zühtü beye mi olcaksın cnm?? ve nerde?
Senide görces cadı kaydirigubbakcemile
aaa az kalmis :dance: ´zühtücüler kervanina sende katilyiosun haa kaydirigubbakcemile2aynurrr21 .!.:haftaya çarşamba canım ameliyatım
evet cnm zühtü beye olucam ama ameliyata tarihi değiştireilirim.onepte olucam nehiyde sende orda olmuşsunuz sanırıım ama bilmiyorum korkuyorum
Kizlar dualarinizi eksik etmeyin:Saruboceq:, gorusmek dilegiyle:a015:
Iyi dilekleriniz icin tesekkurler kizlar, az sonra 9.30 evden cikacagiz, 16.00 ameliyata girecem, ve ne tuhafdir ki hic heyecanim da kalmadi, laelaelaelaelae manyaklastim iyice, hakkimizda hayirlisi:Saruboceq:, darisi olmak isteyenlerin basina
evet cnm zühtü beye olucam ama ameliyata tarihi değiştireilirim.onepte olucam nehiyde sende orda olmuşsunuz sanırıım ama bilmiyorum korkuyorum