"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

ayyyy frapaniminda nehiyyiminde sacini basini yolcam yakinda :roflol:
zorla eklettirdim frapana foto
hadi frapan yirtti yolmicam sacini basini
:D:D ama nehiyy büyük güne az var cnm:lepi:
her an saldirabilirim:lepi:
elini cabuk tut askom:lepi: yoksa kaza kursununa gitcen:D:D

Beni nie karıştırıyon akıllım ne istiyosan yapıyorum işte kuzu kuzu. Hakkımı Nehiyy e devrediyorum yol cnm onu doya doyakaydirigubbakcemile2

Beni nie karıştırıyon akıllım ne istiyosan yapıyorum işte kuzu kuzu. Hakkımı Nehiyy e devrediyorum yol cnm onu doya doyakaydirigubbakcemile2
uyyyy uyyyy :1hug: valla bu kiz cok akilliii olumunekankayizsmile bi dedigimi iki etmiyo kaydirigubbakcemile2
eeedd vallaaa nehiyyi yolcam yakinda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
nehiyy sonunda baskilarima daanamadi sempatiksalakcinni ve bana cam acti kaydirigubbakcemile2
yaaa süperr olmus burnu masallahhh :nazar:
ya acayip yüzüne orantili süper olmus, gercektennnn hem cene hemde burun, hem önden hemde yandan cokkkkkk güzel opuyorumnanaktan
:asigim::asigim:
fotolarindan daha güzel duruyo burnuu bayanssulusmile
ay valla cokkkk cok cok begendiimmmmmm boshayallersmile bende istiyorumboshayallersmile

Meleğim teşekkür ederim =)
Seninde az kaldı oturup şafak bile sayarım canım benim (:
ınşallah seninde çok güzel olcak a.s. Ki eminim güzel olur sen güzel bi kızsın çünkü
:)

Esilacım tabiki inanılmaz değişiyor alçıdan sonra 20. günden sonra hızlancak şişliklerin inmesi .. Ayrıca burunda nereyle fazla oynanmışsa orası çok şişiyo büyük ihtimalle burun ucunla çok oynandı sana o yüzden şiş gelio ama emin ol çok güzel olcak

Meleğim teşekkür ederim =)
Seninde az kaldı oturup şafak bile sayarım canım benim (:
ınşallah seninde çok güzel olcak a.s. Ki eminim güzel olur sen güzel bi kızsın çünkü
:)

uyyy:):) amin cnmmm :Saruboceq: zühtü beyin elleri sihirli mi ne yaaa :nazar:
nazar fln degcek allah korusun
tsk ettim tatlimm:)

Esilacım tabiki inanılmaz değişiyor alçıdan sonra 20. günden sonra hızlancak şişliklerin inmesi .. Ayrıca burunda nereyle fazla oynanmışsa orası çok şişiyo büyük ihtimalle burun ucunla çok oynandı sana o yüzden şiş gelio ama emin ol çok güzel olcak

Insallah nehiyycim guzel olur, valla bende yakinda bekliyorum yeni resimlerini, cenene demi birsey yaptirdin, hic duymadim, insallah diledigin gibi olmustur canim, haydi onada gecmis olsun.a.s.

Nehiyycim yarin alci alinirken doktor neler yapicak baska? Burunu da temislicek mi, ay benim burun kanatlarimda dikis var onlari alirken ve alciyi alirken acitacak mi ki? Birde geceden mi banyi yapip islatayim alciyi yoksa sabah mi islatayim alciyi? yarin 13.45 te randevum var.

sonunda tasarımlarım geldi.ama çok kararsızım.albüme eklemeyi beceremedim:kedi:
nasıl ekliycem anlatabilir misiniz?

kontrol panelind eresim albüm ekle var canımm soll sekmelerde ordann ekleyebilirisnn..

esila cnm doktora gitmeden önce islatman lazimmis alciyi
aksam islatirsan sabaha kadar kurur bi manasi kalmazki

ay kalila cok merak ettim, ekleyebildinmi???

sonunda tasarımlarım geldi.ama çok kararsızım.albüme eklemeyi beceremedim:kedi:
nasıl ekliycem anlatabilir misiniz?

Sanırım tasarım konusunda hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Doktorun yanında çok güzel geliyor ama evde bakınca pek beğenemiyoruz. Ama şu varki gerçek burun tasarımdan cok daha guzel oluyor. Onun için kararsız olma cnm

Bu arada floransa ameliyat olmuş düünnnalkisalkisalkis bir kişi daha katıldı aramıza:) hala heyecanlanıyorum yaa kendimmiş gibi

çok sağol teknologa.s.
fotolar albümümde.yorumlarınızı bekliyorum.hangisi daha güzel?:1rolleyes:

cnm valla öyle hic bisey anlamadim tasaarimlardan
fotolarini yan yana koyup baktim

bak böyle daha iyi belli oluyo:D:D

ben sonuncuyu begendim kalkikligi fln cok güzel ama birazcik daha kavis eklenirse o buruna tam süper olur

yaaa floransa ameliyatmi olduuuu delikafadulden hic haberimiz yokkk
nasilmis durumu???

albüme yorum yapabilmek için 100 mesaj gerekiyormuş.benim daha 50 bile olmadı.o yüzden burdan cevap vermek zorundayım.
frapancım; benim de içim en çok ona ısındı ama annem yapay duruyor dedi.aklımı karıştırdı.bir de ucunun kalkıklığı iyi mi sizce yoksa çok mu yere paralel?

albüme yorum yapabilmek için 100 mesaj gerekiyormuş.benim daha 50 bile olmadı.o yüzden burdan cevap vermek zorundayım.
frapancım; benim de içim en çok ona ısındı ama annem yapay duruyor dedi.aklımı karıştırdı.bir de ucunun kalkıklığı iyi mi sizce yoksa çok mu yere paralel?

aa bana doğal geldi valla bir de inanki böyle durmuyor yapıldıktan sonra çok daha doğal gözüküyor ki zaten Zühtü Bey yapay bir burun istesende yapmaz:) bizlerin tasarımları ilk sayfada cnm şimdiki halleri de profillerde var. Ben mesela pek benzetemiyorum burnumu şuan tasarımıma

evet yaa hiç haberim yoktu benimde arayacam floransayı da biraz daha geçsin de nefes alamıyor ya sorun oluyomuş biraz sanırım

kalilaa tasarımlar bilee çok güzell..gerçeği muhteşem olurr..
floransa olmuş olması lazımm..geçmiş olsun kendisinee...

Back
X