"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

eevet ya ben 3 tasarimida cok begendim
ya floransa hic haber vermedi merak ettim simdi durumu nasil acaba
teknolog sen ne zaman olcaksin daha

kızlar çok teşekkür ederim, içimi rahatlattınızkaydirigubbakcemile2
aslında önden de tasarımım var ama koymak istemiyoum.benim burnum sola doğru çok yamuk.sağ tarafında da çöküntü var.haliyle solu sağa eşitlemeye kalkınca incecik bir çizgiye döncekti, o yüzden önden tasarımım bile baya yamuk.ama Zühtü bey soldan çıkan kıkırdakla çöküntüyü dolduracakmış ki bunu da bilgisayar ekranına yansıtamıyor haliyle ama ben doktoruma güveniyorumzemuszemus

teknolog; burnumun şimdiki halini maille atmamışlar zaten hiç de fotoğraf çektirmem ben haliyle yok doğal haliyle resmim.:kedi: ama şu kadarını söyleyim aradaki farkı görsen dudağın uçuklar.zaten Zühtü bey burnuma baktı, şimdi kusurlarını sayacağım dedi:
1)burnunda sola doğru çok ciddi bir eğrilik var
2)burnunun sağ tarafında bariz bir çöküntü var
3)burnun yüzüne göre uzun
4)burun kanatların çok geniş
5)burnunun sol alt tarafı sağ alt tarafından daha uzun
6)yandan kemerin var
7)kıkırdağın çok çıkık
evet cidden burnunun estetiğe ihtiyacı var...
yani o tasarımlarda herhangi biri bile beni uçurur da o kadar zahmete girmişken olabilecek en iyisi olsun diyorum.şimdi sizin yorumlarınızdan sonra da kendi tasarlattığım fotoya(3.) biraz kavis ekletip bir de öyle baksaydım diye geçiyor içimden de hayırlısı daha çok varsositososito

frapan mesaj sayım yeterli olmadığı için albüme yorum yapamadım ama şimdi baktım albümüne çok güzel olmuş..güle güle ve sağlıklı günlerinde kullan inş.

Ben de 1.ayıma yaklaştım sayılır halen önden şiş bakalım..nasıl olacak :)

Ameliyat olan herkese geçmiş olsun..olacaklara da sabırlar:)

kalila:))alemsinn:)))) lakitoda burnumun ayrısı gitmiş filan diyordu ..demkki senind eöle olcakk..
yanlız deilsin benimd esenin kadar vardırrr yani,:))) neyse hayırlısıylaa en iyi si olsun kurtul canımm....

ebruli geçmiş olsun canımm..sendemi zühtü beye oldun??

frapancım burnun çok güzel olmuş çok yakışmış.acaba cuma günü oneptemiydin? cuma günü bir arkadaşım ameliyatı için oradaydım.

frapancım burnun çok güzel olmuş çok yakışmış.acaba cuma günü oneptemiydin? cuma günü bir arkadaşım ameliyatı için oradaydım.

yok cnm ben çarş günü Onepteydim. 3 hafta sonra gidicem birdahaki görüşmeye.Görenler tanır heralde artık bir sürü foto koydum:) Beğenmene de sevindim cnm tşk ederim.

ebruli_87 sana da tsk ederim güle güle kullan sen de burnunu hepimiz estetikli olduk çıktıkkaydirigubbakcemile3

offf offf o nasıl bir burun olmuş öyle feci güzelleşmiş zaten güzeldi dahada güzel olmuş MAŞALLAHHHHHHH diyorum

inşallah cnm ya.tasarıma baktıktan sonra yandaki gerçek halim cadı gibi göründü gözümekaydirigubbakcemile4 önceden bu kadar batmıyodu, 20 yıldır aynı burunla yaşıyorum ama şimdi üç ay çok uzun geliyor.
bir de ank cım sen en tecrübelilerdensin.teyzem 3 gün önce ünal beye ameliyat oldu ama burnunun ucu yamuk duruyor.geçici mi sence?ona göre moral vericemkafamçokkarıştı

canım daha bandajlıdır şiştir.cok yeni burun olduğundan burunun yamuk yada düzgün olmasını anlamakta zordur. o takılan bandajlardan yada alcıdan bile fark eder en az 1 ay gecmesi lazım bandajlar bi cıksın şuan ne desek boşş yinede moralini bozmasın 6 aya kadar burun cok değişir 1 senede burun oturuyor.

ay sinir oldum burda fstk ya.3 kere aradım, yapacakları şey 2 tıkla bir maili göndermek, dün akşamdan beri pc başında bakliyorum.:oklava:ben utanıyorum artık aramaya, onların hala umrunda değil.alsanaalsanasmilemafoldumben

canım perşbe günüü ben ordaydım onepte akşam üstü galiba sendin o arayan mail attık diyolardı onların mail atma gibi bi sorunu var bende cok senin gibi kırk kere arıyodum attık diyolar ama bi türlü gelmiyodu sonra cekilen resimlerden ümidi kestim 3 sonra geldi.ya maillerinde bi sorunları var yada bi yerde tıkanıyor var bişey yani demek senmişsin oo arayan:DD

canım perşbe günüü ben ordaydım onepte akşam üstü galiba sendin o arayan mail attık diyolardı onların mail atma gibi bi sorunu var bende cok senin gibi kırk kere arıyodum attık diyolar ama bi türlü gelmiyodu sonra cekilen resimlerden ümidi kestim 3 sonra geldi.ya maillerinde bi sorunları var yada bi yerde tıkanıyor var bişey yani demek senmişsin oo arayan:DD

sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3 bendim büyük ihtimal.perşembe akşamı 2 kere aramıştım.:bbo:
teyzemin de bugün alçısı alındı.burnu çok şiş olmasına rağmen ucu hatları falan muhteşem görünüyorkaydirigubbakcemile2 1 aya kadar da yamukluk düzelirse şahane olur.çok sağol ank cım içimi rahatlattına.s.

oy oy aramıza yeni katılanlar var vallahi çok sevindim kalilacım, resmine baktım çok hoş görünüyor cidden :)) Emin ol ondan çok daha güzelini yapıyor doktor, bu arada kızlar aramızda başka birleri daha var Zühtü Beye ameliyat olan ama buraya kendisi yazmadığı için bende nick vermiyorum :)) Sayımız artıyor git gide buda gösteriyor ki gerçekten doktorumuz çok başarılı ve burunlarımız güzel :))

Selam kizlar bende dun alcimi ve dikislerimi aldirdim, sabah evden cikmadan alcimi islattim ama alcim cok zor cikti ve baya acitti. Doktor bey burnumun icini de temisledi, bende elimden geldigince iyi temislemeye calisiyorum, Bu son gidisim diye saniyordum doktor Zuhtu beye ama haftaya bir daha gitmem gerekiyor, burnumun icinde plastik gibi birsey var, dun evden cikmadan once fark ettim, daha once farketmemistim, nasil korkmustum, kendimi zorladim da burundaki kikirdak firladi sandim, meger oyle deilmis, haftaya onlari aldirmam gerekiyor. Alcim ciktiktan sonra aynaya bakinca kendimi taniyamadim, sanki hafif yamukluk vardi burnumun ucunda ve sanki burun deligim biri az buyuktu oburunden, doktor beye soyledim, oda bir tarafi obur taraftan biraz daha sis dedi, hepsi duzelecek dedi. Insallah dedigi gibi olur, kizlar sizdede boyle oldumu, alci alindiktan sonra hafif yamukluk varmiydi, varsa duzeldi mi? Ama burnum hosuma gitti simdiden.

Evet canım bende kendimde bi sorun sorun görmüştrüm ilk alçım çıktığında hatta frapanın korkusundan hiç bişey söyleyememiştim :p
Ama merak etme hepsi geçiyo hızla, sana tavsiyem uzakta bile olsan mutlaka kontrollerine git kafana takılan herşeyi doktora sor bitanem:)

Insallah dedigin gibi hizla gecer, kontrollerime mecburen gidecem artik. Burun deligi en cok kafama takildi, birisi oburunden buyuk gorunuyor, cok az bir fark ama iste insanin kafasina takiliyor, sabretmek gerekiyor.

offf offf o nasıl bir burun olmuş öyle feci güzelleşmiş zaten güzeldi dahada güzel olmuş MAŞALLAHHHHHHH diyorum

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanteşekkür ederiimm güzel burunlumm:)

nehiyy ama o ilk gördüklerimiz burun değilmiş ki şimdi bakıyorum fotolara da ne kadar kötüymüşş burunlarımız:)) iyiki korkutuyorum yani bir de korkmasan neler neler dicen allah bilir:D:D

EsiLaCIM bende de vardı farklılık. Zamanla geçiyor şimdi baktığımda fark var mı yok mu anlayamıyorum

Back
X