cnm öncelikle şunu söylemem gerekir ki ela'nın yaşadıklarına çok üzülüyorum.düşünsene ameliyat sonrası burnuna bayılıyosun,topiclerde bu sevincini herkesle paylaşıyosun ve gün geliyo koca bi hayal kırıklığı..:sinifsinif: şişliktendir diyip geçiştirilen problemlerin ,uzun bi zaman geçipte hala devam ettiğini ya da apaçık ortaya çıktığını görmek çok yıpratıcı.. tomografi sonrası burnunun sadece yüzde 10 luk işlevini yerine getirdiğini öğreniyo..hadi diyelim ki ameliyata giren kbb cinin hatası bu..ama bunun dışında görünüm olarakta ela nın burnunun üstünde dışardan gözle görünen kemik çıkıntıları ve eğrilik oluşmuş.bu apaçık zühtü beyi bağlayan bişi..dolayısıyla doktor beyin hastaları olarak bizde tedirgin olduk..tabii kendi burnumun üzerinde pekte kafa yordum desem yalan olur...baya baya akışına bırakmıştım..yani ameliyatta yapılan bir hatadan kaynaklanmıyor mu supergirllün sorunu?
ama yine de tereddütlerim var.zevkim mi değişti anlamadım ama önceden çok beğendiğim bazı burunlar şimdi büyük, şekilsiz ve kusurlu geliyor, zühtü beyin bana yaptığı tasarımları pcden bile sildim.sanki istediğim burnu bana yapabilme ihtimali yok gibi geliyor.:çok üzgünüm:
ancak 2 ay geçmişti,ameliyattan önce enufak bi nefes problemim yokken hala burnumdan nefes alamamam rahatsız etti ve endişelendim açıkçası..sonrasında grip oldum solunum yollarımı üşüttüm aldığım nefes yetmiyodu dolayısıyla panik oldum o ayrı..ama ben üşütmeden öncede burnumdan nefes alamadım,iyileşmek üzereyim hala alamıyorum..dolayısıyla ewet korkuyorum..bilmiyorumkismile
ama doktor bey içinin hala şiş olduğu için alamadığımı söyledi,beklicem..
buarada burnumda şişlikler inmeye başladıktan sonra tıpki eladan gördüğüm kemik çıkıntılarını parmağımla dokununca kendi burnumda farkettim ve şok oldum..dışardan belli olmuyo ama ya ilerde şişlikler tamamen inince belli olursa diye..tıpkı ela nın ki gibi :sinifsinif: doktor bey her burunda dokununca böyle çıkıntıların olduğunu ama dışarıdan hiçbizaman belli olmucanı söyledi,rahatlar gibi oldum ..durum bu işte canlarım..