"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

nehiyycim fotolarına baktım süper eminim zamanla daha da güzelleşecek darısı başımıza öptüm canım:)

Kızlar dudağımla burun arasındaki mesafe fazla açılmış gibi duruyo ne zaman normale döner acaba? ne zaman burnum ucu inecek? bide gülünce burnumu hiç beğenmiyorum böyle genişliyo bi tuhaf gözüküyo acaba şimdi bunları yaşamam normal mi bu gün tam 1 ay oldu.

Ben de geldiiiiiimmmmmmmmmkaydirigubbakcemile2
Sürekli masaya eğilip ders calışmaktan burnum duşcek diye korkuyorum yaaaklinialirimsmile
Kızlar nasıl burunlar memnun musunuz???

ses seda yok nolmuş burası böyleee:umursamaz::umursamaz:

geçemicem ama beni almazsanız da çatlarıımmmm:sinifsinif:
size rüşvet olarak burnumu gösterirsem bu klubun kızı olabilirim yine dimiiizemuszemuszemuszemus

kızlar merhaba yazılarınızın birazını okuyabildim .bende burun ameliyatı olmak istiyorum ve hepinizin ortak kararı sanırım zühtü bey ..eger rica etsem bana özelden fiyatla ilgili bilgi verebilirmisiniz.aslında ben barış çakır a ameliyat olmak istiyordum ama şimdi aklım karıştı :):)

geçemicem ama beni almazsanız da çatlarıımmmm:sinifsinif:
size rüşvet olarak burnumu gösterirsem bu klubun kızı olabilirim yine dimiiizemuszemuszemuszemus

frapancım hani senin resimlerin ya kuzucuk şöyle güzel burnuşlar görelim de gözümüz gönlümüz açılsın di mi kaydirigubbakcemile3 kendi burnumu da hayalden öteye götüremiyorum zaten...

kızlaaar beni de kabul eder misinz bakim bi resmlerinize alcı alındıktan snr nası olcam hayal ediim azakannehir

frapancım hani senin resimlerin ya kuzucuk şöyle güzel burnuşlar görelim de gözümüz gönlümüz açılsın di mi kaydirigubbakcemile3 kendi burnumu da hayalden öteye götüremiyorum zaten...

sildim hepsini nazar değer dediler nazara inanan biri olaraktan korktum bende:))
ama baskılara dayanamiiicim sanırım:D eklerim bugun

kızlaaar beni de kabul eder misinz bakim bi resmlerinize alcı alındıktan snr nası olcam hayal ediim azakannehir

cnm sen ameliyat oldunmu:) gecmis olsun:):) fotolarini sabirsizlikla bekliyoruz zemuszemus
frapan .!.:
sildim hepsini nazar değer dediler nazara inanan biri olaraktan korktum bende:))
ama baskılara dayanamiiicim sanırım:D eklerim bugun
ajkuuummm ben hep masallah diyorum biliyosun olumunekankayizsmile
ayhhh ekle hadi sabiriszlandim vallaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3

Back
X