"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

floransacım bende revizyon için görüştüm.altı ay önce ameliyat oldum zühtü bey üç ay daha beklememi söyledi tam otursun sonra dedi. zühtü bey maddi kaygılardan uzak çok ilgili bir doktor beklemedeyim...canım sen memlunmusun revizyondan zor oluyor mu? yoksa ilk ameliyattan dahamı kolay..sevgiler

frapan ve ank bu gün onepten çıkarken sizi gördüm.tam kapıdan çıkarken fark ettim ve gülümsedim.geç kaldığım için ve bir anlık bakışta sizi fark etdiğim için meraba diyemedim çok isterdim küçük bir sohbet etmeyi .frapan çok tatlısın ank çok havalısın ...süpersiniz canlarım

aaa sesleneydin ya 2 sohbet de senle ederdik ayaküstüaklinialirimsmile gördün mü peki burnuşlarımızı ben de seni görmüşümdür kesin hangisiydin acaba:)) merak ettim şimdi

şakkıdıhihoyyyt:lepi:siyah spor giysili,sarı saçlı yanımda arkadaşım vardı ve onun çoçukları ...canım sizi çıkarken bir an gördüm çok iyi görünüyordu burunlarınız ve ikinizde güzeldiniz yani

şakkıdıhihoyyyt:lepi:siyah spor giysili,sarı saçlı yanımda arkadaşım vardı ve onun çoçukları ...canım sizi çıkarken bir an gördüm çok iyi görünüyordu burunlarınız ve ikinizde güzeldiniz yani

zemuszemuszemuszemus tsk canım iltifatlar için:) farketmemiş de olabilirim ank la konuşmaktan:)) onla da ilk defa görüştük de bulmuşken her dakikayı degerlendireyim dedim:)

:emir_bebek:sizlerinki kontoldü sanırsam.frapancım senin burnun çok güzel acaba zühtü beyin tasarımıyla birebir oldumu yoksa tasarımdanda mı daha iyi tatlum...bayanssulusmile

:emir_bebek:sizlerinki kontoldü sanırsam.frapancım senin burnun çok güzel acaba zühtü beyin tasarımıyla birebir oldumu yoksa tasarımdanda mı daha iyi tatlum...bayanssulusmile

benim tasarım buranın ilk sayfasında var bence benzemiyor tasarımda olmayan bir kavisim var şuan. Ben kendisine düz ya da kavisli bir şey olsun demedim tamamen ona bıraktım böyle bir şey çıktı ortaya mutlu mesut dolanıyorum ortada şimdi:) inşallah sen de kavuşursun bir an önce

o mutluluğun hep devam etsin inş.tasarımdan çok daha iyi olmuş hele şişlerin tamamen inşin iyice güzelleşecek.güzel dileğin için tşkkürler cnm sabırla bekliyorum..

frapan ve ank bu gün onepten çıkarken sizi gördüm.tam kapıdan çıkarken fark ettim ve gülümsedim.geç kaldığım için ve bir anlık bakışta sizi fark etdiğim için meraba diyemedim çok isterdim küçük bir sohbet etmeyi .frapan çok tatlısın ank çok havalısın ...süpersiniz canlarım

keşke gelseydin konuşurduk canım cok tşkler yorumun için senide tanımak isterdim.

yoksa orda suyla oynayan senin cocukmuydu ben farkettim sizi eger oynasan keşke yanımıza gelseymişsin

ankcım suyla oynayan çoçuk arkadaşımındı ben siyah spor kıyafetli olanım.cnm seni daha önce gördüm ama ank olduğunu bilmiyordum frapanı ve seni çıkarken bir an şöyle bir baktığımda resimlerinden frapanı tanıdım.bende seni,sizi tanımayı çok isterim.onepe gideceğin zaman haber verirsen belki bir dahaki sefere denk düşebiliriz.onep evime çok yakın sevgiler cnm

bu topiğin sahibi olan arkadaşlarım lütfen beni eklermisiniz listenize..burun maceralarınızı hemen hemen tüm sayfalarını okudum.şu an burunlarınızı okadar merak ediyorumki..aynı heyecanarı bende 8 ay evel yaşamış ama hüsrana düşmüştüm.szin mutluluğunuz benim pek yaşayamadığım bişeydi..o yüzden özendim desem yeridir.

ela ,ank32,nehiyy,frapan,fıstık lütfen eklermisiniz..bu maceralarınızdan sonra burunlarınızı görmeyi çok istiyorum..ayrıca aranzda kurduğunuz dostluk çok güzel..umarım daimi olur dışarıyada taşar..sevgiler..valla bu gün tüm gün turdum sizin topikte maceralarınızı baştan sona okudum..yeni bitti.ve gece yarısı olmuş.

ela ,ank32,nehiyy,frapan,fıstık lütfen eklermisiniz..bu maceralarınızdan sonra burunlarınızı görmeyi çok istiyorum..ayrıca aranzda kurduğunuz dostluk çok güzel..umarım daimi olur dışarıyada taşar..sevgiler..valla bu gün tüm gün turdum sizin topikte maceralarınızı baştan sona okudum..yeni bitti.ve gece yarısı olmuş.

cnm ben henüz ameliyat olmadim´kaydirigubbakcemile5

canım ekledim senii sevgilerr

Back
X