- 17 Ağustos 2025
- 159
- 22
- 13
- 27
Benim günüm bugün ,umarım vardır dün erken test yaptım pozitif diye verdim bu sabah umarım akşama regl filan olmam2 gün gecikme ile
Testlerin negatif mi canimLekelenme yaşıyorum şuan devamı gelir mi bilmem kasık ağrısı da var canım
Evet özellikle erken gebelik testi yapıyorum freely ama negatif lekelenmem de var afedersin ama ilk turuncuydu leke şimdi pembe sulu geliyorTestlerin negatif mi canim
Hiç bilmiyorum ya bir ya da iki güne zaten olursan adet olursun olmazsan Belki de yerleşme kanamasıdır beklemekten başka çaremiz yokEvet özellikle erken gebelik testi yapıyorum freely ama negatif lekelenmem de var afedersin ama ilk turuncuydu leke şimdi pembe sulu geliyor
Flaşla bakıyorum çizgi var ama emin olamıyorum adet günümü bekliycem 6 kasımıHiç bilmiyorum ya bir ya da iki güne zaten olursan adet olursun olmazsan Belki de yerleşme kanamasıdır beklemekten başka çaremiz yok
Benimde lekelenmeydi sabah kırmızıya döndü maalesef İnşallah senin yerlşemedir canımLekelenme yaşıyorum şuan devamı gelir mi bilmem kasık ağrısı da var canım
İnşallah öyledir canım ama yerleşme olsa testte çıkmazıydı emin değilim adet günümde test yapıcamBenimde lekelenmeydi sabah kırmızıya döndü maalesef İnşallah senin yerlşemedir canım
Yakin gunleriz benim de 14 Kasım. Grubun sonlariyizMerhaba kızlar bat 15 veya 16 Kasım olması gerekiyor. Umarım Kasım ayı hepimize uğur getirir.
Döngünüz kısa mı? Belki henüz sadece kanda vardır idrara geçmemiştirArkadaşlar merhaba adetim 4 gün gecikti bugün test yaptım negatif çıktı hamile olma ihtimalim var mı geç öğrenenler var mı acaba iki aydır korunmuyoruz adetim gecikmeye başladı geçen ay hamile olduğumu zannettim 2 gün sonra adet oldum bu ay da aynı şeyi yaşıyorum
Regl ağrısı gibi canim
Malesef yerleşme olduğu vakit testte hemen çıkmıyor yerleşmeden 3 4 gün sonra yeni yeni kanda gösteriyor kendiniİnşallah öyledir canım ama yerleşme olsa testte çıkmazıydı emin değilim adet günümde test yapıcam
İnşallah olmazsınız İnşallah testler doğrudurŞu an ben de tribe girdim Dün vulalife diye bir erken gebelik testi yaptım pozitif görünüyordu yani hafif pembeydi burada paylaşmıştım evimde başka test yoktu ovulasyon testi yaptım o da kıpkırmızı çıktı bu sabah sağlık ocağına test verdim O da yarın çıkacakmış Ama şu an regl olacakmış gibi karın ağrım falan var umarım olmam
Amin amin yarın kan sonucumu paylaşırımİnşallah olmazsınız İnşallah testler doğrudur
Hiç duymamıştım benVula Life erken Gebelik testini duyan var mı
Döngüm 30-31 gün , 5 gündür kasıklarım hafif ağrıyor hamile olsaydım geçerdi diye düşünüyorum o yüzden umutsuzluğa kapıldım biraz bekliyorum bakalım hayırlısıDöngünüz kısa mı? Belki henüz sadece kanda vardır idrara geçmemiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?