- 14 Ekim 2025
- 25
- 12
- 3
- 33
Kızlar bemde bat hesaplayamadım tam 5-6 kasım sanırım pik günüm 21 i eminim kopkoyuydu t 23 ünde yaptıgımda silikleşmişti ama 22 de olabilir silikleşme şimdi bir kaset bir erkek test yaptım İkiside negatif geldi erken gebeliği adetime 6 gun kala kasetide 5 gün kala yaptım bidaha ne zaman yapsam adet gibi batmalar oluyor dünden beri karın ağrım vardı sancı tarzında napsam
Gözünüz aydın sabah ilk idrar her zaman daha fazla hormon içeriyor doğru sonuç için sabah ilk idrar ideal diyorlar zaten kaset testte böyle çıktıysa hiç bekleme kan ver Rabbim gönlündeki yeşeren filizi çiçek bahçesine çevirsinKızlar dayanamadım elimde kaset test vardı bir daha yaptım bu sefer şaşkınım hemen çizgi belirdi diğerleri erken gebelik testi beş dk sonra çıktı çizgi bunda hemen kırmızı oldu acaba bekledim diye mi geceden beri idrarı bilmiyorum ki Eki Görüntüle 3669007
hayırlı olsun, bence kan verinKızlar dayanamadım elimde kaset test vardı bir daha yaptım bu sefer şaşkınım hemen çizgi belirdi diğerleri erken gebelik testi beş dk sonra çıktı çizgi bunda hemen kırmızı oldu acaba bekledim diye mi geceden beri idrarı bilmiyorum ki Eki Görüntüle 3669007
Amin inşallah canım ne kdr güzel yazmışsın Allah isteyene nasip etsin ama sevinemiyorum 6 aydır istiyoruz olmuyor hep yalancı pozitif gördüm bu testlere hiç güvenmiyorumGözünüz aydın sabah ilk idrar her zaman daha fazla hormon içeriyor doğru sonuç için sabah ilk idrar ideal diyorlar zaten kaset testte böyle çıktıysa hiç bekleme kan ver Rabbim gönlündeki yeşeren filizi çiçek bahçesine çevirsin
Yarını da bekleyeceğim eğer olmazsam adet gidip vereceğim kanhayırlı olsun, bence kan verin
Benimde şeffaf ve sulu ama karnimda ağrı sancılarım var ya ofyok sadece sol kasığında ara ara bi agrı oluyordu ama regl gibi değil. akıntı da şeffaf ve suluydu. bir de benim çok kuyruk sokumum ağrıdı.
Çok iyi anlıyorum seni geçen ay bende aynı durumu yaşadım erken gebelik testi çift çizgi gördüm 2gun sonra kan verdim hüsrandı ama olsun devam ediyoruz beklemeye Ümit yeşertmeye nasip etmeyeceği şeyi murat ettirmezAmin inşallah canım ne kdr güzel yazmışsın Allah isteyene nasip etsin ama sevinemiyorum 6 aydır istiyoruz olmuyor hep yalancı pozitif gördüm bu testlere hiç güvenmiyorum
Evet öyle oluyor bıkmadan alıyoruz testleri deniyoruz bu ay da böyleydi pek umudum yoktu bi belirti de yoktu adet belirtileriydi en mantıklısı kan vermek dediğin gibiÇok iyi anlıyorum seni geçen ay bende aynı durumu yaşadım erken gebelik testi çift çizgi gördüm 2gun sonra kan verdim hüsrandı ama olsun devam ediyoruz beklemeye Ümit yeşertmeye nasip etmeyeceği şeyi murat ettirmezo yüzden dedim işte kan ver diye çünkü her ay bı dünya para veriyoruz testlere bu ay almayacağım bekleyip kan vereceğim diyorum yine alıyorum yakınında sağlık kuruluşu varsa hiç kendini strese sokma ver kanı için rahat etsin burda hepimiz aynı duanin amincileriyiz inşallah hepimize bir gün çok şükür bekledik güzelleşti dedirtecek Rabbim
İnşallah olmazsın. Horman tahlilleri temizdi ultrosan ise güzel dedi fakat hafif PCO görünümü varla yok arası gibi bir şey dedi. Kaliteyi artırmak için inositol verdi ve 3 ay içinde gebelik bekliyorum dedi olmazsa hsg çekecekmis.hsg den sonra 3 gun gecikmeli regl oldum reglim 3 gun boyunca lekelenmeliydi ara ara normale dönüyordu 2 gun camur gibiydi kanamam sonra tekrar lekelenmeye döndü ve bitti 9 10 gun sürdü bu sekilde eger tekrar olursam 2. reglim olacak, ne dedi doktor sıkıntı yoktur umarim
Hadi bakalım yürüdüğün yol seni duana kavuştursun haber edersin çıkınca senden çok heyecan yaptım kalbim pır pır ediyorEvet öyle oluyor bıkmadan alıyoruz testleri deniyoruz bu ay da böyleydi pek umudum yoktu bi belirti de yoktu adet belirtileriydi en mantıklısı kan vermek dediğin gibi
Geçmiş olsun ben de oldum 2 sene önce ameliyat sonrası 6 hafta kadwr yediklerinize dikkat etmeniz lazım yumurta tereyağ çikolata falan yasaklamıştı doktorMaalesef alacaklar kapalı ameliyat ile
Ya çok teşekkür ederim inşallah sizlere de nasip olur isteyen herkeseHadi bakalım yürüdüğün yol seni duana kavuştursun haber edersin çıkınca senden çok heyecan yaptım kalbim pır pır ediyor
ya bence belirtilere takılmayın. önceki aylarda hep belirtilere bakıyordum her şeye anlam yüklüyordum. sonra olmayınca daha çok üzüyor. bu ay açıkçası hic bir seyi hamileliğe yormadım o yuzdenBenimde şeffaf ve sulu ama karnimda ağrı sancılarım var ya of
Ben bayağı bir kişinin yorumlarını okudum adete 3 gün kala dpo 12 deyken falan 3 çıkıp adet günü pozitif olan bile olmuş yani adet olmazsak hala umut var inşallah beklemek sabretmek ve testte negatif görmek çok zormuş gerçekten benim de senin gibi ilk deneyimim ben de bugün test yaptım sizi görünce negatif ama umutları kırmamak lazım sabredip zihnimizi başka yöne vermemiz lazım inşallahKızlar bemde bat hesaplayamadım tam 5-6 kasım sanırım pik günüm 21 i eminim kopkoyuydu t 23 ünde yaptıgımda silikleşmişti ama 22 de olabilir silikleşme şimdi bir kaset bir erkek test yaptım İkiside negatif geldi erken gebeliği adetime 6 gun kala kasetide 5 gün kala yaptım bidaha ne zaman yapsam adet gibi batmalar oluyor dünden beri karın ağrım vardı sancı tarzında napsam
Benim dpo 11 bugün bayağı bir bel ağrım var belimin tam ortasında belki de regl olucamBenimde şeffaf ve sulu ama karnimda ağrı sancılarım var ya of
Benim regl gibi belirtilerim vardı. Şuan hepsi geçmiş durumda gögüs ağrım falan yani sadece kasıklarımda sızı oluyor arada. Gerçekten beklemesi zor bir süreç. Hiç belirti vermeyip hamile olanlar oluyormuş.Benim dpo 11 bugün bayağı bir bel ağrım var belimin tam ortasında belki de regl olucam
Evet ilk deneyim inşallah ikimizde hamiş oluruz eğer awox gelene kadar adet olmazsam yapıcam yarın elimde olur diye düşünüyorum testde perşembe gününe kalır beklemek çok zor sabırsısız begatif geldi hep adete 5-6 gün kala yaptım ama karnımda değişim ağrılar bar sanırım adet agrısı bunlarBen bayağı bir kişinin yorumlarını okudum adete 3 gün kala dpo 12 deyken falan 3 çıkıp adet günü pozitif olan bile olmuş yani adet olmazsak hala umut var inşallah beklemek sabretmek ve testte negatif görmek çok zormuş gerçekten benim de senin gibi ilk deneyimim ben de bugün test yaptım sizi görünce negatif ama umutları kırmamak lazım sabredip zihnimizi başka yöne vermemiz lazım inşallah
Bat ne zaman acaba benim 5-6 kasımBenim dpo 11 bugün bayağı bir bel ağrım var belimin tam ortasında belki de regl olucam
Çok belliii hayırlısı olsun canım benimKızlar dayanamadım elimde kaset test vardı bir daha yaptım bu sefer şaşkınım hemen çizgi belirdi diğerleri erken gebelik testi beş dk sonra çıktı çizgi bunda hemen kırmızı oldu acaba bekledim diye mi geceden beri idrarı bilmiyorum ki Eki Görüntüle 3669007
Sen test yaptın mı canım ?Çok belliii hayırlısı olsun canım benim
Amann valla artık takmıyorum olacağı varsa olur zaten herşeyin hayırlısıBenim dpo 11 bugün bayağı bir bel ağrım var belimin tam ortasında belki de regl olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?