BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Selamlar kızlar benim ovulasyon testim 20 ve 21 inde pozitifti o günleri değerlendirdim.
Bat 3 kasım ama 1-2 gün sarkma olabiliyor hala regl olmadım. Sabah ilk idrarla test yaptım negatif perşembe kan vermiştim o da negatifti bu saatten sonra pozitife dönmez dimi?

Ben de sizinle aynıyım bat 5 kadım benim 31-32 döngü sürem 6 gün önce yaptım negatif geldi eğer 2 gün içinde olmazsam yine yapcam

Merhaba herkese bat11 Kasım. Bugün Dpo 7 ama test yapmak için sabırsızlanıyorum Dpo 7 de yapıp pozitif gören var mı

Ben de sizinle aynıyım bat 5 kadım benim 31-32 döngü sürem 6 gün önce yaptım negatif geldi eğer 2 gün içinde olmazsam yine yapcam

Benim de hala ufak da olsa bir umut var içimde o kadar negatif görmeme rağmen inşallah güzel sonuçlar alırız canım. Ama olsa çıkardı diye düşünüyorum o yüzden kendimi olumsuza hazırladım

Hayırlı olsun belirtileriniz var mıydı ?
Teşekkür ederim
Kasıklarımda hafif ağrılar vardı normalde adet olurken ilk gün 1 2 saat ağrım olurdu birde çok çok az mide bulantısı sabahları ama 1 dakika sürüyor
Dünden beri baş dönmesi halsizlik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…