Bence kan sonucu en güvenlisiCanım freely e güvenme bende de çift çizgi çıkardı ama bazısında hiç çıkarmadı bence başka marka al yap o markaya güvenme
Birde sen test yaptın mi hicMaalesef üzülerek negatif canım adet başlamadı belirtide yok ama bugün bat günüm olsaydı çıkardı bidahaki aya inşallah
Bu sabah ilk idrar ile freely erken gebelik yaptım canım ama negatif maalesef olsaydı çıkardı bugün bat günüm çünküBirde sen test yaptın mi hic
Daha önce yapıp pozitif gördün mü peki benim 2 test silik pozitifti ama korkuyorum yarin test yapmaya belirtilerimizde aynıBu sabah ilk idrar ile freely erken gebelik yaptım canım ama negatif maalesef olsaydı çıkardı bugün bat günüm çünkü
Kesinlikle silik çizgiler var yok kafayı yedirtiyorBence kan sonucu en güvenlisi
canm gecikmeden 10 gün sonra öğrenenleri biliyorum ben adet olana kadar umut var bence başka marka test al dene o marka güvenilir değil geçmişi oku bak bana ne kadar çift çizgiller çıkardı kaç tane hemde ama adet oldum kiminde çıkarmadı çizgiBu sabah ilk idrar ile freely erken gebelik yaptım canım ama negatif maalesef olsaydı çıkardı bugün bat günüm çünkü
Bende de aynıları varBende de batma oldu akıntı da oldu ama şeffaf gibi
Önümüzdeki ay olur inşallahMaalesef üzülerek negatif canım adet başlamadı belirtide yok ama bugün bat günüm olsaydı çıkardı bidahaki aya inşallah
Silik gördüm canım ama bu markaya güven olmuyormuş bekliycem yarın başka markayla yaparım senin bat ne zamanDaha önce yapıp pozitif gördün mü peki benim 2 test silik pozitifti ama korkuyorum yarin test yapmaya belirtilerimizde aynı
Yarında adet olmazsam başka marka deniycem canım teşekkür ederimcanm gecikmeden 10 gün sonra öğrenenleri biliyorum ben adet olana kadar umut var bence başka marka test al dene o marka güvenilir değil geçmişi oku bak bana ne kadar çift çizgiller çıkardı kaç tane hemde ama adet oldum kiminde çıkarmadı çizgi
Korkma canım ben bakıcam şimdi stres yapma sakınArkadaşlar merhaba bat 15 Kasım 9 gün var yani bu sabah hafif lekelenmem oldu konu açtım lütfen midesi bulanmayan biri bakabilir mi
Çok teşekkür ederimKorkma canım ben bakıcam şimdi stres yapma sakın
Umarım güzel haberler alırsınız dualarım sizinleBende de aynıları var
Amin canım inşallahUmarım güzel haberler alırsınız dualarım sizinle
Benimde bugün canım bende sadece 1 2 damla kahverengi lekenme oluyor . Predictor ve innovitada pozitif görmüştümSilik gördüm canım ama bu markaya güven olmuyormuş bekliycem yarın başka markayla yaparım senin bat ne zaman
En güvenilir testler diye biliyorum rabbim sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin canımBenimde bugün canım bende sadece 1 2 damla kahverengi lekenme oluyor . Predictor ve innovitada pozitif görmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?