BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Kızlar ben de alel acele nimo diye bir test yaptım negatif , 2 gündür sabah regl gibi sancım oluyor öğlen olunca tamamen bitiyor

Canım kırmızı mı benim sulu pembeydi sonra 1 gün kırmızı geldi sün kahve bugün bişi yok toplam 2 gün sürdü değişik oldu benim senin direk kırmızı mı
Benim de son 2 adet döngüm bu şekilde oldu ve doktora gittiğimde normal bir damla kanamayı bile regl sayıyoruz dedi bir şey anlamadım inanın Normalde 7 gün sürer ilk 5 günüm dolu dolu kırmızı ve 6. günde pıhtı atarım ama artık pıhtı da yok adam akıllı bir kanama da yok

Bir şey soracağım kızlar ben iki aydır dikkat ediyorum yumurtlamadan sonra 12. Günden kahverengi leke görüyorum sonra kanamam başlıyor aceba benim 12 gün mü sürüyor adet olmam. Herkes genelde 14 gün diyor
Ben şöyle biliyorum; döngü sürelerine göre değişiyor. Herkeste 14 gün olacak diye bir şey yok, kötü bir durum değil sizinki

Enteresan belkide stres kaynaklı

Naptınız sonucunuz çıktı mı

Bugün pembe leke geldi şimdi beklemek daha da zorlaştı dayanmak çok zor tekrar hayal kırıklığına uğramak istemiyorum artık güzel haber almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…