Canım test yaptın miiiTamam canım olumlu veya olumsuz sonucumu buraya yazıcam inşallah güzel hayırlı haberlerle
Maalesef üzülerek negatif canım adet başlamadı belirtide yok ama bugün bat günüm olsaydı çıkardı bidahaki aya inşallahCanım test yaptın miii
Kanda mı baktırdınız evde mi test yaptınızMaalesef üzülerek negatif canım adet başlamadı belirtide yok ama bugün bat günüm olsaydı çıkardı bidahaki aya inşallah
Evde test yaptım erken gebelik freely negatif çıktı canım ilk idrar ileKanda mı baktırdınız evde mi test yaptınız
Sağlık olsun canım bir dahaki zamanlarda inşallah güzel haberlerini alırızEvde test yaptım erken gebelik freely negatif çıktı canım ilk idrar ile
İnşallah canım çok teşekkür ederimSağlık olsun canım bir dahaki zamanlarda inşallah güzel haberlerini alırız
Hayırlı olsun canım. Darısı bize. Sağlıkla kucağına almak nasip etsin rabbimKizlarrr ben hamileyimmmm
Hayırlısı olsun canım çoook sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimKizlarrr ben hamileyimmmm
regl oldum tahminimce 2 ay önce soğan kürü yapmıştım o günden beri akıntım artarak devam ediyor kullandığım takviyelerin de etkili olduğunu düşünüyorum...Son durumunuz nedir o akıntı bende de var sizi merak etti
Ben dün bu akıntı için doktora gittim bana bir hap verdi başladım istersen sende bir git görün çünkü sürekli akıntı olması insanı tedirgin ediyor bazen. Benim önce sulu gibi geliyor sonra iç çamaşırımda beyaz beyaz oluyor sende de öyle miregl oldum tahminimce 2 ay önce soğan kürü yapmıştım o günden beri akıntım artarak devam ediyor kullandığım takviyelerin de etkili olduğunu düşünüyorum...
Hadi yaa saglik olsun güzelim ama adet olmadığın sürece umut varMaalesef üzülerek negatif canım adet başlamadı belirtide yok ama bugün bat günüm olsaydı çıkardı bidahaki aya inşallah
Hayırlı uğurlu olsunKizlarrr ben hamileyimmmm
Benim direk regl sonrası 1 hafta akıntım olmuyor sonra beyaz başlıyor ta ki diğer reglime kadar. Gittim aslında önemli bir şey değil kokusuz ve kaşıntı yoksa eğer dedi ben de kaşıntı veya koku yok. Üroloji ye de gittim daha sonra kasık ağrım da vardı. Böbrek taşları varmış. Ama akıntı sürekli olunca gerçekten huzursuz ediyor bu ay da gözlem yapayım sonra başka bir doktora daha danisacagimBen dün bu akıntı için doktora gittim bana bir hap verdi başladım istersen sende bir git görün çünkü sürekli akıntı olması insanı tedirgin ediyor bazen. Benim önce sulu gibi geliyor sonra iç çamaşırımda beyaz beyaz oluyor sende de öyle mi
Bende de regl bittikten bir hafta sonra başlıyor canım akıntı, geçtiğimiz reglin ne zaman bitti pekiBenim direk regl sonrası 1 hafta akıntım olmuyor sonra beyaz başlıyor ta ki diğer reglime kadar. Gittim aslında önemli bir şey değil kokusuz ve kaşıntı yoksa eğer dedi ben de kaşıntı veya koku yok. Üroloji ye de gittim daha sonra kasık ağrım da vardı. Böbrek taşları varmış. Ama akıntı sürekli olunca gerçekten huzursuz ediyor bu ay da gözlem yapayım sonra başka bir doktora daha danisacagim
Bu arada bende dün ürolojiye gittim hiç bir şey çıkmadı ultrasonla da baktılarBenim direk regl sonrası 1 hafta akıntım olmuyor sonra beyaz başlıyor ta ki diğer reglime kadar. Gittim aslında önemli bir şey değil kokusuz ve kaşıntı yoksa eğer dedi ben de kaşıntı veya koku yok. Üroloji ye de gittim daha sonra kasık ağrım da vardı. Böbrek taşları varmış. Ama akıntı sürekli olunca gerçekten huzursuz ediyor bu ay da gözlem yapayım sonra başka bir doktora daha danisacagim
6 Ekim başladı 10 Ekim bitti bu ay da 4 Kasım başladıBende de regl bittikten bir hafta sonra başlıyor canım akıntı, geçtiğimiz reglin ne zaman bitti peki
Hadi hayırlısı olsun artık inşallah diğer aylarda güzel haberlerinizi alırız canım stres yapma içini ferah tut6 Ekim başladı 10 Ekim bitti bu ay da 4 Kasım başladı
Canım freely e güvenme bende de çift çizgi çıkardı ama bazısında hiç çıkarmadı bence başka marka al yap o markaya güvenmeEvde test yaptım erken gebelik freely negatif çıktı canım ilk idrar ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?