Ay amiiinnnŞurdan hep beraber 2026 temmuz annelerine geçiş yapsak :)
Teşekkürler inşallahAllah ım şifa versin umudunu yitirme herşey Allah tan
Canım bel ağrısı oluyor mu sende bugün bende 1 2 damla kahverengi leke geldi yarında bat ama korkuyorum bel ağrısındanAy amiiinnn
Belim kopuyor gibi ağrıdı lekelenme yaşadığımda canım bende adet oluuyorum sandım ama olmadım henüzCanım bel ağrısı oluyor mu sende bugün bende 1 2 damla kahverengi leke geldi yarında bat ama korkuyorum bel ağrısından2 testim silik pozitif cikmisti kimyasal gebelikten korkuyorum
Insallah bende olmammBelim kopuyor gibi ağrıdı lekelenme yaşadığımda canım bende adet oluuyorum sandım ama olmadım henüz
Tamam canım olumlu veya olumsuz sonucumu buraya yazıcam inşallah güzel hayırlı haberlerleInsallah bende olmammyarın guzel haberlerini bekliyorum bende yarin adet olmazsam cuma gunu test yaparım
Hayırlı haber al inşallah yarın benimde bat günüm. Kanda çıkmadı benim diye biraz umutsuzum ama hayırlısı artık.Tamam canım olumlu veya olumsuz sonucumu buraya yazıcam inşallah güzel hayırlı haberlerle
Soldan sağa bat 2 sabah, bat3 akşam, bat3 sabahOnu hiç duymadım da kullanmadım da canım
Soldan sağa bat 2 sabah, bat3 akşam, bat3 sabah
İnnovita kullanıyorum ben.Arkadaşlar iyi akşamlar yeni üyeyim acaba hangi ovulasyon testini kullanıyorsunuz tavsiyeniz var mk
Hayırlı uğurlu olsuuunnn sağlıkla kucağınıza alın inşallahKizlarrr ben hamileyimmmm
Hayırlı olsuunnKizlarrr ben hamileyimmmm
Sende son durum nedir canımBence var gibi gününü bekle canım daha çok varmış
Canım benim evdeki test pozitif çıktı doktora Kan verdim Beta değeri de yüksek ama işte Şu an yine doktordan geliyorum yükselişe bakalım diye Yine kan verdim sağlık ocağına Sağlık Ocağı doktorları yemin ediyorum Felaket tellalı işte hemen heyecanlanmayın yükselişe bakalım her şey olabilir yine moralimi bozduSende son durum nedir canım
Hayırlı uğurlu olsunBenim 3 haftalık yeni bebis geliyo imiş sizin
Maşallah tebrik ederimKizlarrr ben hamileyimmmm
Hadi bakalım inşallah hayırla yükselir sağlıkla büyür içinizi ferah tutun kötü düşünmemeye çalışın lütfenCanım benim evdeki test pozitif çıktı doktora Kan verdim Beta değeri de yüksek ama işte Şu an yine doktordan geliyorum yükselişe bakalım diye Yine kan verdim sağlık ocağına Sağlık Ocağı doktorları yemin ediyorum Felaket tellalı işte hemen heyecanlanmayın yükselişe bakalım her şey olabilir yine moralimi bozdu
Son durumunuz nedir o akıntı bende de var sizi merak ettim ?Aslında psikolojik de değil yani günlük 3 kere çamaşır degistirmeme sebep olan kokusuz kasintisiz beyaz akıntım var 2 haftadır regl sancısı çekiyorum koku hassasiyetim var bence yeterli belirtiler ama olmuyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?