BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Canım bel ağrısı oluyor mu sende bugün bende 1 2 damla kahverengi leke geldi yarında bat ama korkuyorum bel ağrısından 2 testim silik pozitif cikmisti kimyasal gebelikten korkuyorum
Belim kopuyor gibi ağrıdı lekelenme yaşadığımda canım bende adet oluuyorum sandım ama olmadım henüz

Ben elendim galiba dün yaptığım test bugünküne göre bir tık daha belirgin. Yalnızca bugün yaptığım düne göre daha geniş bir alanda yani çizgi azıcık kalın ama rengi soluk. Dün kaba daldırmıştım bugün akışa tuttum. Uygulama farkı sebepli mi acaba. Adet sancım hep vardı ama arttı gibi de sanki yarın bat gösteriyor ama hayırlısı bakalım

Eklentiler

• IMG_0922.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 90
Sende son durum nedir canım
Canım benim evdeki test pozitif çıktı doktora Kan verdim Beta değeri de yüksek ama işte Şu an yine doktordan geliyorum yükselişe bakalım diye Yine kan verdim sağlık ocağına Sağlık Ocağı doktorları yemin ediyorum Felaket tellalı işte hemen heyecanlanmayın yükselişe bakalım her şey olabilir yine moralimi bozdu

Hadi bakalım inşallah hayırla yükselir sağlıkla büyür içinizi ferah tutun kötü düşünmemeye çalışın lütfen

Son durumunuz nedir o akıntı bende de var sizi merak ettim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…