Adetin geçmesini beklemeye çalışıyorum sonra negatif çıkınca çok üzülüyorumElinde test varsa bir yap istersen
Bende de sol kasigima aniden bicak saplanir gibi şiddetli agri oluyor surekli 3 gun laldi reglime testte ner bir sey çıkmadıSat 21 Ekim bat 14 Kasım . Bugün sol kasığımda hep bir hareket hissediyorum böyle bir doluluk gibi sanki bu ay olacak gibi , bugüne kadar hiçbişey yoktu sadece dün bir iki batma hissetmiştim . Sizde de bu his var mı kızlar
Maalesef ya bizim buradaki sağlık ocağının sonuçları ertesi gün çıkıyor İnşallah yarın güzel bir Yükseliş vardır Bu arada 2 güne bir diyorlar ya Kan testi için doğru mu biliyorum Çünkü ben Ayın dördünde verdim 4Naptınız sonucunuz çıktı mı
Birde bugun 6vsinda verdim bir gün arayla vermiş oluyorum herhaldeMaalesef ya bizim buradaki sağlık ocağının sonuçları ertesi gün çıkıyor İnşallah yarın güzel bir Yükseliş vardır Bu arada 2 güne bir diyorlar ya Kan testi için doğru mu biliyorum Çünkü ben Ayın dördünde verdim 4
Yeni başlık altında bekleyelim önümüzdeki ayıKızlar ben bu ay elendim ne yazık ki kırmızlar geldi allahım inşallah birdahaki aya nasip eder
Haklısın canım hayırlı haberler inşallahAdetin geçmesini beklemeye çalışıyorum sonra negatif çıkınca çok üzülüyorum
Böyle durumlarda ya hep ya hiç deniyor ya hiç bir yan etki yapmayacak ya da maalesef kayba sebep olacak ama ileriyi etkileyecek bir şey olmuyor parol güvenilir deniyor ama mide ağrısı için mide koruyucu alsanız daha iyi hatta arvelesin kendisi mesela aç karnına mide ağrısı yapıyorKizlar bugün tüm gun mide ağrısı yaşadim ve hala yaşıyorum.. özel gereksinimli çocuğum var ve hastane yakın değil. Eşim yarın sabah gelck. Evde arveles var. İçsem zarari olur mu olası hamileliğe. Veya napmam lazim. Karnım da ağrıyo sanki.
İnşallah herkes o güzel haberi alır biran önceHaklısın canım hayırlı haberler inşallah
Amin canım İnşallahİnşallah herkes o güzel haberi alır biran önce
Mide koruyucum yok malesef. Yarın sabah hastaneye gidcm. Hayatımda ilk defa böyle mide ağrısı yaşıyorum.Böyle durumlarda ya hep ya hiç deniyor ya hiç bir yan etki yapmayacak ya da maalesef kayba sebep olacak ama ileriyi etkileyecek bir şey olmuyor parol güvenilir deniyor ama mide ağrısı için mide koruyucu alsanız daha iyi hatta arvelesin kendisi mesela aç karnına mide ağrısı yapıyor
Test yaptın mı kımyasal gebelık gecırmıs olabılırısn benımde 5 gun kanamam olmustu tınları degıstı kımyasal gebelık olmus degerler duserknenyakalanmısım benCanım kırmızı mı benim sulu pembeydi sonra 1 gün kırmızı geldi sün kahve bugün bişi yok toplam 2 gün sürdü değişik oldu benim senin direk kırmızı mı
Paroldan başka ilaç kullanma canımKizlar bugün tüm gun mide ağrısı yaşadim ve hala yaşıyorum.. özel gereksinimli çocuğum var ve hastane yakın değil. Eşim yarın sabah gelck. Evde arveles var. İçsem zarari olur mu olası hamileliğe. Veya napmam lazim. Karnım da ağrıyo sanki.
Canım eğer yaşadığın şey yerleşmeyse negatif çıkması çok normal inşallah yerleşmedirKizlar kafayı yiyeceğim 2 ay dir çocuk düşünüyoruz aksine 2 aydirda reglim düzensiz 30 gün olan döngüm 37 idi geçen ay bu ay 39. Güne girdim hala regl olmadım test yapıyorum negatif pazartesi gece ufak bir kanamam olmuş dünde bir tık daha fazla kanama oldu ama hala regl olmadım bugün test yaptım yine negatif
Allah razı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin kucağımıza da almayiHayırlı uğurlu olsuuunnn sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Umarım Kaç gün sonra doğru sonuç veriyor ki yerleşme kanamasındsn sonraCanım eğer yaşadığın şey yerleşmeyse negatif çıkması çok normal inşallah yerleşmedir
3 gün sonra test yapabilirsin canımUmarım Kaç gün sonra doğru sonuç veriyor ki yerleşme kanamasındsn sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?