BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

kızlar selam, adetim 4 gün geciktiğinde kan testi yaptırdım 27,84 beta çıktı 2 gün sonra 49,84 çıktı tam 2 katı değil sanki gecikme gününe göre de artış az geç döllenme olabilir mi? pazartesi yine vericem bunu yaşayan var mı daha önce?

Bu güzel mesajın için teşekkür ederim canım bende folik asit kullanıyorum 3 ay oldu onun dışında tahlillerimi yaptırdım vitaminlerim gayet iyi çok şükür ve ilk denememizdi o yüzden pek üzülmüyorum ama Ovulasyon yapmıycam bu ay ve öyle dpo saymak inan beni strese soktu akışına bırakıyorum artık nasip diyelim
Bu arada daha 1 yıllık evliyim bilinçsizdim ama çok kez doktora gidip bilgi edindim vee çok heyecanlıyım

Kızlarrr ben elendim, bu ay olmazsa denemeyeceğim, demek ki doğru zaman değil demiştim. Gerçekten de değilmiş. Bi süre mola

Varmı belirtilerim falan
Yani pek yok arada kasığımda sızı hissediyorum Nadir birde göğüs hassasiyetim normalde bu şekilde olmazdı bazen adetten bir iki gün önce olur ya da hiç olmazdı alt karımda hafif hadi sancı oluyor orda bir kaç defa oldu

Pazartesi günü düşer muhtemelen sisteme. Haber edersiniz. İnşaAllah güzel bir haber gelir...

Doktor sözüne itibar etme sonuç çıkınca paylaşır mısın bizimle? Bana da dr hamile değilsin dedi 2 kez ama hamilelik cikti. Artik her dr a guvenilmiyo

Ben dünde yazmıştım buraya. En son 7 Kasım'da bı test yaptımnerken gebelik testi awox marka. İlk beş dakika içerisinde pozitif çıktı. Daha sonra yani bugün şuan 9 Kasım'da tekrar kaset test yaptım arimed marka. Oda telefonda pek belli olmuyo ama bildiğim aşırı silik bi pembe cikti. Kırgınlık olmasın tekrar diye hastaneye gitmek istemiyorum. Ama ilk defa silikte olsa iki çizgi görüyorum. İki günde adet gecikmem var..

Eklentiler

• chatgpt-1762674010422.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 1
  • chatgpt-1762673980332.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 1
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…