BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Geçen ay hastaneye gittiğimde doktor öyle birşey demedi mantar olunca ağrı olur mu ama ne kaşıntı var ne ağrı var ne yanma var sadece ilişki sirasinda ağrı oluyordu normal günde ağrı yok
Mantar yapar mı bilmiyorum açıkçası yara ve enfeksiyonlarda olabiliyor. Devam ederse doktora gidersin yine olmazsa..

Ne zamandır denıyosun belırtılerın ne bende cok kotuyum ama hamıleyım dıye umutlenemıyorum cunku cok kes uzuldum
2.5 senedir deniyoruz bir çok farklı tedavide denedik henüz nasıl olmadı Ocak ta tüp Bebek için hazırlık yapıyoruz bende pcos var eşimde haraket sıkıntısı ve morfoloji bozukluğu ön görüşme yaptık Ankara'da bı doktorla vitamin falan verdi eşime 1.5 aydır kullaniyor bende pcos için vitamin getirdim ilaç tedavisi düzenledik bu ay çok erken yumutlama oldu o süreci iyi değerlendirdik yumurtlamdan 1 hafta sonrada belirtiler başladı kasıklarda sızlama belde ve kuyruk sokumu ağrısı göğüslerde sızlama ve koltuk altından başlayan göğüslerime doğru kaşıntı 3-4 gündür de koku hassasiyeti ve bulantı başladı dün cam sildim temizlik yapıyordum rahmimin oldu yerden bı batma oldu bir kaç kez sanki ben burdayım yorma kendini der gibi bende defalarca testlerde pozitif görüp kanda hayal kırıklığı yaşadım her ay bir ümit bekliyoruz ha bide 2-3gundur beyaz kremsi kokusuz akıntı oluyor

En son adet ne zaman gördünüz

En son adet ne zaman gördünüz
Benim adetim 6 Kasım da geldi 8 kasım yani dün akşam kesildi sabahta kahverengi akıntı gelmeye başladı ped koydum ama leke şeklinde geliyor daha önce bu kadar kısa adet görmedim adet görmeden önce baş dönmem vardı yemek yerken ağzımda acı bi tat oluyordu bugün de göğsüm sızlıyor ara ara ağrı gir çık yapıyor kasıklarıma bir an şüphelendim acaba hamile miyim diye böyle bir durum yaşayan var mı acaba

Ne zamandır denıyosun belırtılerın ne bende cok kotuyum ama hamıleyım dıye umutlenemıyorum cunku cok kes uzuldum
Benim adetim 6 Kasım da geldi 8 kasım yani dün akşam kesildi sabahta kahverengi akıntı gelmeye başladı ped koydum ama leke şeklinde geliyor daha önce bu kadar kısa adet görmedim adet görmeden önce baş dönmem vardı yemek yerken ağzımda acı bi tat oluyordu bugün de göğsüm sızlıyor ara ara ağrı gir çık yapıyor kasıklarıma bir an şüphelendim acaba hamile miyim diye böyle bir durum yaşayan var mı acaba

Allah hayırlısını versın cok zor bır surec bızımde tam bır sene oldu olmadı bebek bende pcos var esımde hıcbıse yok sperm testı cok gudel ama benek olmadı 5 aydır ben takbıye vtamın pahalı ılaclarda kullanıyorum adetlerım dusene gırdı bu ay dedıgın belırıtlerım sıddetlısı bendede öevcut sadece loku hasaasıyetı harıc ama umut edemıyorum okadsr edıp yıkıldımkı zamanında

Allah'ım kolaylaştırsin aslında benimde öğle her ay belirti oluyor kendimizi çok dinliyoruz galiba sabredip bekleyemiyoruz her ay test almayacağım diyorum her ay son hafta test yapıyorum her gün bu ay da erken yaptım testleri günüm gelmeden bitirdin 1tane test kaldı onunda esim sakladı dayanamayip yapıyorsun günün gelsin öyle yaparsın diye 5 gün 6 gün önce ogrenenlere hayranım benim yok çıkmıyor yalancı pozitif çıkıyor kan vermeye gittigim gün hasta oluyorum

Canım 16 ekımde adet gorduysen 16 kaskmd olman gerekmıyomu nasıl hesaplıyosunuz
Canım o döngü gününe göre değişir herkes 30gunde öder olmaz kimi 28 günde kimi 30 günde kimi 33-35gunde kişiye göre değişir ama değişmeyen şey yumurtlama olduktan 14-15gun sonra adet olursun yumurtlama tarihini biliyorsan üstüne sayacaksin ben bu ay erken yumurtladim döngünün 13-14gunu gibi üstüne 15 ekliyorsun ben ovulasyon testi kullanmıyorum 2.5yildir alıştım vücudumu takip ediyorum akıntı sıcaklık gibi durumlardan anlıyorum yumurtlamanın yaklaştığıni catladigini gün de kasık ağrısı ve ruh halinden anliyorum

Bu ay bide 40bin ihlasa başladım çok az kaldı şükür adet günüm gelmeden bitirmek istiyorum sonra mucizemi bekleyeceğim duayi okudukça ayrı bi huzur doluyor içime bazen okurken gözlerimi kapatıyorum çok güzel bir çocuk suretiyle geliyor nasip olacak nasip etmeyeceği duayi murat ettirmiz Rabbim hepimize nasip edecek bir gün ben inanıyorum bazen çok yoruluyorum yıpranıyoruz kalbimiz sızlıyor ama olacak ben rüyalarım da çok görüyorum Bebek doğruyorum onu emziriyorum kokluyorum o kadar farklı güzel ki tarifin yok bu elbet nasip olacak diyorum biraz sabır ve çaba

Aynı benım gıbı bır ayda 3 kere erkek cocuk emzırdıgımı bır kere dogum yaptıgımı gordum ama bıse olmadı henuzallah bekelyen ısteyen herkese nasıp etsın

Aynı benım gıbı bır ayda 3 kere erkek cocuk emzırdıgımı bır kere dogum yaptıgımı gordum ama bıse olmadı henuzallah bekelyen ısteyen herkese nasıp etsın
Amin canım amin çabalayan herkese nasip etsin ben hep öyle dua ediyorum tanımadığım ama aynı duaya çabalayarak amin diyen herkese nasip etsin
Bir gün oda olacak be ruyasida çok güzel ama demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…