• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Benim adetim 1 Kasımda olmam lazımdı olmadım 35 günde bir adet oluyorum az önce erken gebelik testi prodoctor yaptım negatif çıktı acaba test mi iyi değil neden çıkmadı ya yada hamile değilim 😔
Hemen hamile olmadığını düşünme sakın canım başka marka test var mı elinde bu erken gebelik testleri bazen maalesef yanlış sonuç verebiliyor ama yaptığın marka gayet güvenilir stres yapmış olabilir misin adetim bu sebepten gecikmiş olabilir belki umarım istediğin sonucu alırsın geç döllenme bile olmuş olabilir içini ferah tut❤️🙏🏻

Benim de 31 ya da 1 Kasım çatlama bugün kasık ağrım yok dün yürğmeyebile zorlanıyordum ara ara belde ağrı hissediyorum ve yumurta öatladığımdam beri aşırı göğüs hassasiyetim vardı şimdi o da hafifledi
Benim de aynı günlerdir belirtiler vardı. Bugün hiçbir belirti yok. Yarın bat günüm. Eğer olmaz sonraki gün test yaparım.

Hemen hamile olmadığını düşünme sakın canım başka marka test var mı elinde bu erken gebelik testleri bazen maalesef yanlış sonuç verebiliyor ama yaptığın marka gayet güvenilir stres yapmış olabilir misin adetim bu sebepten gecikmiş olabilir belki umarım istediğin sonucu alırsın geç döllenme bile olmuş olabilir içini ferah tut❤️🙏🏻
Eşimde sürekli sen hamilesin diyor geçen ayda öyle olmuştu ya her defasında negatif çıkıyordu sonra kanda çıktı ama 1 hafta sonra kimyasal oldu ya yine aynı olursa geç döllenme ye pek güvenemiyorum sağlık açısından ya ne bilim şaştim

Bu erken gebelik testlerinde cam seni yanıltabilir içini açıp flaşla bakmayı dene canım daha çok başındaysan da farkedemeyebilirsin❤️🙏🏻
İnanki açip flaşla bile bakıyorum vallahi gözlerim karardı etrafa bakınca 😄 birde canım başka bir test var al bi diye bir test ama onu şimdi yapmiyacam bir kaç gün geçsin istiyorum belki adet olurum sancilar falan da var

Bu test var elimde

Eklentiler

• 1762355472033353733015173031043.webp
    1762355472033353733015173031043.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 57
Sanki bişey alt karnıma bastırıyor ve sürekli tuvalete gidiyorum ya hep tuvalete geçti benim bugünüm adet oldum sanıyorum ama gelen giden yok daha henüz 🥲🥲

Arkadaşlar iyi akşamlar yeni üyeyim acaba hangi ovulasyon testini kullanıyorsunuz tavsiyeniz var mk

Kızlar sabah ilk idrarla yaptığım test bu. Akşam yapılan testlerin doğruluk payının düşük olduğunu biliyorum ama akşam yaptığım test de 2. Sabah olan yalancı pozitif veya kuruma mı? Bana pembe gibi geliyor kuruma değildir galiba ama 🥺🥺 aklımı delirceemmm

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 59
  • image.webp
    image.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar sabah ilk idrarla yaptığım test bu. Akşam yapılan testlerin doğruluk payının düşük olduğunu biliyorum ama akşam yaptığım test de 2. Sabah olan yalancı pozitif veya kuruma mı? Bana pembe gibi geliyor kuruma değildir galiba ama 🥺🥺 aklımı delirceemmm
Test markası nedir canım sonuç kaç dakikada böyle çıktı kırmızı bi çizgi gibi göremedim özür diliyorum 🥲 ama lütfen üzülme

Sanki bişey alt karnıma bastırıyor ve sürekli tuvalete gidiyorum ya hep tuvalete geçti benim bugünüm adet oldum sanıyorum ama gelen giden yok daha henüz 🥲🥲
Senin bat günün ne Zamandi canim kusira bakma valla unuttum ya çünkü kafa denen bişey yok benimde alt karnıma birşey bastırıyor gibi bu belirsizlik gerçekten çok zor

Senin bat günün ne Zamandi canim kusira bakma valla unuttum ya çünkü kafa denen bişey yok benimde alt karnıma birşey bastırıyor gibi bu belirsizlik gerçekten çok zor
Benim yarın bat günüm canım altıma kaçırıyorum ben bildiğin bişey mesaneme baskı yapıyor gibi yarın sabah ilk idrar ile test yapıcam kısmetse

Back
X