- 17 Ağustos 2025
- 146
- 18
- 13
- 27
İçini açınca böyleÇok küçük bı deger çıkar o beni daha çok yoruyor geçen sene kimyasal yaşadım ben o yüzden bekleyeceğim canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçini açınca böyleÇok küçük bı deger çıkar o beni daha çok yoruyor geçen sene kimyasal yaşadım ben o yüzden bekleyeceğim canım
Canım benim de bat 21 Kasım şu an beklemedeyim belirtilerim var kasık ağrısı göğüslerde hassasiyet baş ağrısı yorgunluk halsizlik uyku şimdilik bu kadar ne zaman test yapsam diye düşünüyorum ama bakalım hayırlısı inşallah güzel haberler alalımSelam kızlar beraber bekleyelim. Hangi günleri değerlendirdik belirti varmı konuşalım şimdiden uğurlu olsun
Merhabalar, testlerden cok anlamam ama ikinci görselse bende gördüm çizginizi, tarih yakınmış yarın yani, bence yarın geceye kdr gelmezse öteki gün kan verin en iyisiBat 18 Kasım kızlar. Hiç belirtim de yok umudum da yok. Çok silik bir çizgi görüyorum ama novacehck hatalı olabilir diye düşünüyorum. Daha belirgin çıkması gerekmez miydi beklenen adet yarın olduğu için?
Evet var, hayırlı olsun insallahKızlar bı bakar mısınız predictor early gözümle net görüyorum
Benim de 8-9 gibi yumurtlama oldu, ona göre cevap veriyorum, test için geçen hafta çok çok erken .Merhaba bende 21kasım bat uygulama 7kasım diyordu fakat 9kasımda pik oldu dayanamadım geçen hafta test yaptım fakat negatif çıktı ama birkaç gündür miğdem mi karnım mı desem bir tuhaf gibi hep bi hareketlilik hissediyorum sizce gebelik olabilir mi
Belirti varmı sizde bat 23 kasımBenim de 24 Kasım regli dongm 30 günde bir 9 10 11 12 değerlendirdik beklemedeym
Teşekkür ederimMerhabalar, testlerden cok anlamam ama ikinci görselse bende gördüm çizginizi, tarih yakınmış yarın yani, bence yarın geceye kdr gelmezse öteki gün kan verin en iyisi![]()
Teşekkür ederim inşallahEvet var, hayırlı olsun insallah
Kızlar hiç fikri olan yok muMerhabalar kızlar öncelikle herkese hayırlı haberler
Plansız kaçamak oldu benim, 27 ekim ilk adet günüm, düzenli geliyor normalde 24 kasımda reglm gözüküyor. Bugün öglen miratech marka test yaptım ön panel negatif ancak arkadaş aç arkasınada bir bak dedi açtıgımda ORTADA ince pembe çizgi var? O nedir kuruma çizgisindende bahsediliyor hiç anlamamanlayabilecek güzel bir hemcinsim varsa fikir verebilir mi?
Cok teşekkür ederimCanım ben senin testlerinde bişey göremedim
Havanın soguklugundan mi bilemiyorum ama sik idrara çıkmak ve kıvamsiz akintim var sizinBelirti varmı sizde bat 23 kasım
Rica ederim arkası değil testi açınca içine bakılıyorCok teşekkür ederim
Arkadaşım birde arkasına bak deyince ortadaki pembe çizgi karıştırdı kafamı, ama ön panelde negatif, yorumunuz için cok teşekkür ederim![]()
Canım var gibi çizgi marka ne :)Benim testlerime de bakar mısınız bat 22 Kasım pik 8 Kasım dpo 9
Nimo marka daha önce de kullanmıştır hiç böyle çıkmadıCanım var gibi çizgi marka ne :)