Bat kaçinci günde yaptın canım bende bu akşam yaptım aynı testten ama negatif çıktı adetimin üstünden 5 gün geçtiYaaa inşallahhenüz çok yeni ve akşam yaptığım için mi şimdi yaptığımda çizgi olmadı acabaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bat kaçinci günde yaptın canım bende bu akşam yaptım aynı testten ama negatif çıktı adetimin üstünden 5 gün geçtiYaaa inşallahhenüz çok yeni ve akşam yaptığım için mi şimdi yaptığımda çizgi olmadı acabaaa
Bata 3 gün var ama eğer olursam 2 güne olurum muhtemelenBat kaçinci günde yaptın canım bende bu akşam yaptım aynı testten ama negatif çıktı adetimin üstünden 5 gün geçti
Maalesef yok idararı çok kaçırdığınızdan dolayı Dağılma olmuşBunlar
Test bozuk gibiBunlar
Ben de sabah yapacağım elenirsek diğer ayaHeralde ben eleniyorum kızçeler![]()
İnnovita bırakıyor mu peki kullandınız mı hiçBu marka olmasına çok sevindim canııım kuruma çizgisi çıkarmaz bu test![]()
Onu hiç duymadım da kullanmadım da canımİnnovita bırakıyor mu peki kullandınız mı hiç
Elenmek yok öyle düşünmeBen de sabah yapacağım elenirsek diğer aya![]()
Elenmek yok öyle düşünme![]()
Dualarımdasıın sabah bekliyorum bende burda olacağımUmarımm yarın sabah benim belli olur![]()
Ben birgenenin günlüğünü kullanıyorum instagram sayfası varArkadaşlar iyi akşamlar yeni üyeyim acaba hangi ovulasyon testini kullanıyorsunuz tavsiyeniz var mk
Batma hissi oluyor ama ben de sık ve yoğun şekilde olmuştuSat 21 Ekim bat 14 Kasım . Bugün sol kasığımda hep bir hareket hissediyorum böyle bir doluluk gibi sanki bu ay olacak gibi , bugüne kadar hiçbişey yoktu sadece dün bir iki batma hissetmiştim . Sizde de bu his var mı kızlar
Doğru sonuç veriyor mu acabaBen birgenenin günlüğünü kullanıyorum instagram sayfası var
Ben niye göremedim acaba hiç sonuç vermedi bende nerden aldinjz acaba testi eczaneden mjBen Laboquick kullandım canım sonuçları gayet net gördüm tavsiye ederim şimdide adeti bekliyorum bakalım hayırlısı
Ben arkadaşımın tavsiyesiyle almıştım onda işe yaradı benimde bu ay ilk kullanımımdı henüz gebelik yok ama diğer aya olur inşallahDoğru sonuç veriyor mu acaba
Ben de laboquick kullandım ama pik görmemiştim hiç. Çift çizgi gördüm sonraki gün pik olur diye bekledim ama olmadı. O yüzden süreçte 2 güne 1 ilişki şeklinde devam ettik çok şükür pozitifBen niye göremedim acaba hiç sonuç vermedi bende nerden aldinjz acaba testi eczaneden mj
Yok canım Trendyol görseli koydumBen niye göremedim acaba hiç sonuç vermedi bende nerden aldinjz acaba testi eczaneden mj
Evet haklısın öyle olmalı bide çok stres oluyor imsan bu Ovulasyon testiyle yaBen de laboquick kullandım ama pik görmemiştim hiç. Çift çizgi gördüm sonraki gün pik olur diye bekledim ama olmadı. O yüzden süreçte 2 güne 1 ilişki şeklinde devam ettik çok şükür pozitifbence pik gününü beklemeyin adet başlangıcından 8-10 gün sonra 2 güne 1 ilişki iyi gibi