- 19 Ocak 2022
- 552
- 615
- 53
- 38
Çok erkenmiş ama, chatgbt yazmıştım ben, 5 Temmuz Bat benim. En erken 2 Temmuz da belli olabilir demişBat 4 temmuz ama regl belirtileri basladi testte de yok
Ben eleniyorum sanırımEvet yaa ben de çok istiyorum
Umutsuzluk başladı galiba artıkBu ay herkes çok sabırlı
Testi hiç bilmiyorum güvenilir mi ama pozitif görünüyor hayırlı olsun belirtin var mıydı ?Merhaba arkadaşlar bat 2 temmuz, 17 si ovülasyonda pik gördüm.18 ı çatlama, atın 25 inde dahiliye doktorum kan testi istedi benden. Bende betayada bakmasını rica ettim. 7. Günde negatif çıktı kan testi. Sonra evde erken gebelik testi yaptım. Negatifti. Bugün pozitif gördüm . Gebelik testim days doctor. Hata olabilir mi?
Canım bu marka yalancı poztif çıkarıyor başıma geldiTesti hiç bilmiyorum güvenilir mi ama pozitif görünüyor hayırlı olsun belirtin var mıydı ?
Canım inşallah vardır en güzeli kan vermek çünkü days doctor yalancı pozitif çıkarabiliyor kan ver emin ol inşallah yalancı pozitif değildirMerhaba arkadaşlar bat 2 temmuz, 17 si ovülasyonda pik gördüm.18 ı çatlama, atın 25 inde dahiliye doktorum kan testi istedi benden. Bende betayada bakmasını rica ettim. 7. Günde negatif çıktı kan testi. Sonra evde erken gebelik testi yaptım. Negatifti. Bugün pozitif gördüm . Gebelik testim days doctor. Hata olabilir mi
Kan testinde çıkacaktır artıkMerhaba arkadaşlar bat 2 temmuz, 17 si ovülasyonda pik gördüm.18 ı çatlama, atın 25 inde dahiliye doktorum kan testi istedi benden. Bende betayada bakmasını rica ettim. 7. Günde negatif çıktı kan testi. Sonra evde erken gebelik testi yaptım. Negatifti. Bugün pozitif gördüm . Gebelik testim days doctor. Hata olabilir mi?
YaaCanım bu marka yalancı poztif çıkarıyor başıma geldi
Var gibi görünüyor ama ben bu testi kullanmadım hiçŞimdi kızlar benim evde miratech kaset test vardı az önce merakimda yapayım dedim hiç umudum yok çıkmaz zaten yumurtlamanın 8.gunu diye yaptım test başta her yeri kıpkırmızıydi bozuk dedim baktım tarihi geçmiş yarım saat geçti aradan çizgi belirdi gözle bayağı net ama açtım yine 2. Çizgi silik baktım test daha kurulmamış kuruma çizgisine benzemiyor çizgi pembe kurudukca da daha belli oluyor sizde bir bakın görecek misiniz bu arada baktım testin tarihi de geçmişEki Görüntüle 3610863
Kan vermek istemiyorum, mart'ta bir düşüğüm oldu. Eğer gebeysem 5 hafta olunca gideceğim. Geçen sefer kese görünmedi falan o kadar yıprandım ki. 2 haftada eridim bittim. Dikkat edeceğim ama gitmeyeceğim. Bu arada elimde Awox testte var. Onuda yapayım. Pozitifse doğrudur diye düşünüyorum.Canım inşallah vardır en güzeli kan vermek çünkü days doctor yalancı pozitif çıkarabiliyor kan ver emin ol inşallah yalancı pozitif değildir
Başka bir test daha yaptım. Awox marka oda pozitifTesti hiç bilmiyorum güvenilir mi ama pozitif görünüyor hayırlı olsun belirtin var mıydı ?
Ayy var o zman awox yanılmazBaşka bir test daha yaptım. Awox marka oda pozitif
Benimde awox böyle çıkmıştı . Tebrik ederim sağlıkla ilerlesinBaşka bir test daha yaptım. Awox marka oda pozitif
Awoks yalancı çıkarmıyor canım o zaman hayırlı olsunBaşka bir test daha yaptım. Awox marka oda pozitif
Teşekkür ederimTebrik ederim Allah sağlıcakla kucagınıza aldırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?