Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

Merhaba arkadaşlar bat 2 temmuz, 17 si ovülasyonda pik gördüm.18 ı çatlama, atın 25 inde dahiliye doktorum kan testi istedi benden. Bende betayada bakmasını rica ettim. 7. Günde negatif çıktı kan testi. Sonra evde erken gebelik testi yaptım. Negatifti. Bugün pozitif gördüm . Gebelik testim days doctor. Hata olabilir mi?

Eklentiler

• IMG_20250629_091540.webp
    60,6 KB · Görüntüleme: 103
Testi hiç bilmiyorum güvenilir mi ama pozitif görünüyor hayırlı olsun belirtin var mıydı ?

Canım inşallah vardır en güzeli kan vermek çünkü days doctor yalancı pozitif çıkarabiliyor kan ver emin ol inşallah yalancı pozitif değildir

, Kan testinde çıkacaktır artık hayırlı olsun

Şimdi kızlar benim evde miratech kaset test vardı az önce merakimda yapayım dedim hiç umudum yok çıkmaz zaten yumurtlamanın 8.gunu diye yaptım test başta her yeri kıpkırmızıydi bozuk dedim baktım tarihi geçmiş yarım saat geçti aradan çizgi belirdi gözle bayağı net ama açtım yine 2. Çizgi silik baktım test daha kurulmamış kuruma çizgisine benzemiyor çizgi pembe kurudukca da daha belli oluyor sizde bir bakın görecek misiniz bu arada baktım testin tarihi de geçmiş

Eklentiler

• IMG_20250629_111954.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 97
Var gibi görünüyor ama ben bu testi kullanmadım hiç

Canım inşallah vardır en güzeli kan vermek çünkü days doctor yalancı pozitif çıkarabiliyor kan ver emin ol inşallah yalancı pozitif değildir
Kan vermek istemiyorum, mart'ta bir düşüğüm oldu. Eğer gebeysem 5 hafta olunca gideceğim. Geçen sefer kese görünmedi falan o kadar yıprandım ki. 2 haftada eridim bittim. Dikkat edeceğim ama gitmeyeceğim. Bu arada elimde Awox testte var. Onuda yapayım. Pozitifse doğrudur diye düşünüyorum.

Merhaba kızlar
Test yapmam dedim ama awox sipariş ettim. Salı gelir belki yaparım bir tane

Biri Awox, diğeri days doctor. İkiside pozitif. Bugün ovülasyonun 12. Günü . Sanırım bebeyim. Belirtilerde şöyle, göğüslerim ağrıyor ama ben bunu reglye başladım. Sonrasında karnım ağrıyordu. Onuda idrar yolu enfeksiyonu falan diye düşünmüştüm. Ama regl dışında olan belirtim sol kasık ağrım ve sol bele doğru bir ağrı. Hafif bir şekilde. Birde şu içince küf kokusu alıyorum. Hatta eşim dün suyu değiştirdi ama yine küf kokusu geldi. Ve sadece bana geliyor. Ben regl oluyorum diye düşündüm.

Eklentiler

• IMG_20250629_114815.webp
    111,6 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_20250629_091540.webp
    60,6 KB · Görüntüleme: 83
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…