Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

Merhaba kızlar
Test yapmam dedim ama awox sipariş ettim. Salı gelir belki yaparım bir tane
Benim de peçeteye gelen lekelenmem başladı elimde son 1 tane ovülasyon testi kalmıştı dedim bakayım silik mi pik mi çıkacak şansıma test bozuk çıktı beyaz çizgiler çıktı

Benim de peçeteye gelen lekelenmem başladı elimde son 1 tane ovülasyon testi kalmıştı dedim bakayım silik mi pik mi çıkacak şansıma test bozuk çıktı beyaz çizgiler çıktı
15 dakika sonra da böyle olmuş ben elenmiş oldum beklemeye devam edenler dualarım sizlerle

Eklentiler

• 17511889201375262991318704576983.webp
    119,4 KB · Görüntüleme: 98
Bat kaçtı canım? Liste yapmayınca unutuluyor kusura bakma yerlesme kanaması?

Bunda var gibi ama tabi umutlandırmak istemem kanamanız yogun mu üstüne görüyor olabilme ihtimali var
Şuan yumurta akı akıntının arasında kırmızı pembe çizgiler olarak 2 defa geldi batma hissi yok denecek kadar azaldı ama çok hafif bel ağrım var

Herkese merhaba 18 haziranda catlatma ignesi oldun 20 simde aşılama yapıldı.4 temmuz test günüm ama hiçbir belirti agri sizi yok umutsuz gibiyim umarım bekleyen herkes sağlıklı bir şekilde kavusur bebegine

Hayır beyaz akıntının içinde pembemsi leke hatta bende regl öncesi lekelenme olduğu için yerleşmeye yormamıştım sadece o gün oldu ve bitti
Sabah silerken peçeteye geldi yumurta akı gibi içinde kırmızı pembe çizgiler şeklinde sonrasında ondan daha az geldi şuan birşey yok hafif bel ağrım var olabilir mi acaba

Sabah silerken peçeteye geldi yumurta akı gibi içinde kırmızı pembe çizgiler şeklinde sonrasında ondan daha az geldi şuan birşey yok hafif bel ağrım var olabilir mi acaba
Aynen benimde o şekildeydi ayy umutlandırmak da istemiyorum ama benim gibi regl öncesi lekelenme olayı hep olmuyorsa neden olmasın

Aynen benimde o şekildeydi ayy umutlandırmak da istemiyorum ama benim gibi regl öncesi lekelenme olayı hep olmuyorsa neden olmasın
Yok genelde lekelenmem olmaz direk kırmızı hafif kanama olarak gelir 1-2 saat sonra da artarak yoğun ağrıyla sökülür yarına kadar sökülmezse test yaparım dua edin

Yok genelde lekelenmem olmaz direk kırmızı hafif kanama olarak gelir 1-2 saat sonra da artarak yoğun ağrıyla sökülür yarına kadar sökülmezse test yaparım dua edin
İnşallah pozitif haberlerinizi alırız umarım sökülmez ben de salı yaparım test perşembe regl günüm zaten varsa o gün çıkar. Yoksa da önümüzdeki aylara bakacağız. Kendime söz verdim bu durumu asla kendime stres ve üzüntü kaynağı yapmayacağım diye.

Aminn inşallah bnde bu ay takmamak için söz verdim kendime hiç belirti aramadım aramayınca da bulamadım gerçi geçen ay hep silik çizgi görüp 14 gün gecikmeyle adet olunca bu ay hamile değilsem gününde gelsin dedim o stres bekleyiş çok yorucu olmuştu. Sizde test yapınca mutlaka bizimle de paylaşın hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

Kızlar benim bat 1 Temmuz daha çok var yumurtlama yeni bitti ama burada dertleşerek fikir alarak beklemek istiyorum, sizler beklerken neler yapıyorsunuz ben her gün avokado yiyorum bol su tüketmeye çalışıyorum
Benim yumurtlama günüm 23 Hazirandı bugün test yaptım böyle çıktı ne demek bu

Eklentiler

• IMG_14B53478-9AD4-4278-A13A-1E311E99BEC4.webp
    162 KB · Görüntüleme: 88
Benimde peçeteye gelen pembe lekelenmem var kasığıma da iğne batması gibi oluyor insallah adete dönmez bat a 4 gün var ya da adet oluyorum bilemiyorum beklemedeyim ama yine de adet gibi yoğun ya da kırmızı değil çamasıra da gelmiyor sadece peçeteye silince azıcık bi pembe hayirlisi bakalım

Tabiki de çok teşekkür ederim. umarım hepimiz en sağlıklı olanı biran önce kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…