- 23 Haziran 2019
- 70
- 21
- 88
Bende tedaviyi bir ay bıraktım o ay bal tarçın çörek otu yaptım hamile kaldım ama 10. Haftada kalbi durdu. Bu seferde yaptım aslında letu ile sonra bol havuç incir çatlatma için tükettim ama maalesef işe yaramadı. Sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum nisandan bu yana 5 6 kilo verdim ama hiçbiri işe yaramadıAllah yardımcınız olsun çok zor bi durum inşAllah tez zamanda yuvanız bebek sesiyle şenlenirkür falan denediniz mi bende de pcos var bikaç şey denedim tutmuştu ama tabi boş ve kimyasal oldu art arda nasibi o zamanlar değilmiş geçen ay kimyasal olunca bu ay saldım ben de tutmazsa yine bal tarçın çörek otu yapıcam
Ayy hadi inşallahKızlar ben de dayanamayıp test yaptım az önce, galiba silik çizgi bat 2 Temmuz test markası laboquıck
Sonucu yazın mutlaka merak ettim ben deKızlar ben kan verdim 10 günde
Yazarım tabikideSonucu yazın mutlaka merak ettim ben de
Bakalım bizdeKızlar ben de dayanamayıp test yaptım az önce, galiba silik çizgi bat 2 Temmuz test markası laboquıck kaset
Hahah markası nedirYüklenmıyor buraya beceremedim çok silik çizgi gözle görüyorum ama test yanlış çıkartır mı,erken gebelik alacağım sabah gider gitmez dükkandan,kendim eczanede teknikerim evde test yok
Bununla hiç yapmamıştım daha önce,O marka iyidir
Naptin canım sonucun çıktı miKızlar ben dayanamayıp kan verdim bugün daha 10. Gün ama yoksa da bileyim öyle bekleyeyim dedim
Test bozuk canım tekrarla istersenBenim yumurtlama günüm 23 Hazirandı bugün test yaptım böyle çıktı ne demek bu
Kolay aslında mesaj kutusunun üzerinde manzara resmi var ordan yükle yada aşağıda dosya ekle var ordan atabilirsinYüklenmıyor buraya beceremedim çok silik çizgi gözle görüyorum ama test yanlış çıkartır mı,erken gebelik alacağım sabah gider gitmez dükkandan,kendim eczanede teknikerim evde test yok
Negatif canım önümüzdeki aylara bakacağız artıkNaptin canım sonucun çıktı mi
Amin inşaallah canım bende 12. Gün yapmayı düşünüyorum ilk idrarla bu gün yaptığım silik çıksa da sonradan ilk idrar değildi sipariş ettiğim testler gelince inşallah yapmaya başladımKalitesi düşüyor ikinci çizgi çok silik belli olmuyor sabah ilk idrsrla yeniden yapayım,insallah vardır • hepimiz için en hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?