Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

Bende tedaviyi bir ay bıraktım o ay bal tarçın çörek otu yaptım hamile kaldım ama 10. Haftada kalbi durdu. Bu seferde yaptım aslında letu ile sonra bol havuç incir çatlatma için tükettim ama maalesef işe yaramadı. Sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum nisandan bu yana 5 6 kilo verdim ama hiçbiri işe yaramadı

Yüklenmıyor buraya beceremedim çok silik çizgi gözle görüyorum ama test yanlış çıkartır mı,erken gebelik alacağım sabah gider gitmez dükkandan,kendim eczanede teknikerim evde test yok

Yüklenmıyor buraya beceremedim çok silik çizgi gözle görüyorum ama test yanlış çıkartır mı,erken gebelik alacağım sabah gider gitmez dükkandan,kendim eczanede teknikerim evde test yok
Kolay aslında mesaj kutusunun üzerinde manzara resmi var ordan yükle yada aşağıda dosya ekle var ordan atabilirsin

Pekl kızlar erken gebelikte yalancı poztif çıkıyor peki kaset testlerde oluyoru artmed freely hariç

Belli oluyor mu fotografta normalde belli ama fotografta cıkmıyor galiba

Eklentiler

• IMG_7047.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 71
Kalitesi düşüyor ikinci çizgi çok silik belli olmuyor sabah ilk idrsrla yeniden yapayım,insallah vardır • hepimiz için en hayırlısı olsun
Amin inşaallah canım bende 12. Gün yapmayı düşünüyorum ilk idrarla bu gün yaptığım silik çıksa da sonradan ilk idrar değildi sipariş ettiğim testler gelince inşallah yapmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…