- 31 Ocak 2025
- 396
- 350
- 18
İnşallah hepimiz için dua edıyorumAmin inşaallah canım bende 12. Gün yapmayı düşünüyorum ilk idrarla bu gün yaptığım silik çıksa da sonradan ilk idrar değildi sipariş ettiğim testler gelince inşallah yapmaya başladım
Baya net gözüküyor insallah doğrudurEki Görüntüle 3610954 benim testim son hali de bu fotodakinden daha koyu çıplak gözle miratech yalancı çıkarmiyor ama umutlanmicam 14. Güne kadar
İnşallah canımBaya net gözüküyor insallah doğrudur
fotografta kalıtesi düşüyor herhalde gözle görüp cektıgımde burada gözükmüyor benim deBenim testime de bakar mısınız yapar yapmaz bu şekilde oldu pcosluyum düzensiz adet oluyorum ama normal hesapla 2 gün sonra olmam gerekiyor birkaç gündür mide bulantısı yaşayınca test yapmak istedim böyle çıktı sizce nedir silik çizgi normalde fotoğraftakinden biraz daha net
Evet galerideki halinde bile daha net belli oluyor aslındaBelirti varmıydı
fotografta kalıtesi düşüyor herhalde gözle görüp cektıgımde burada gözükmüyor benim de
Mide bulantısı yaşıyorum baya arada kasık ağrısı oluyorBelirti varmıydı
fotografta kalıtesi düşüyor herhalde gözle görüp cektıgımde burada gözükmüyor benim de
Ayy gördüm yarın ilk idrarla tekrarlaBelli oluyor mu fotografta normalde belli ama fotografta cıkmıyor galiba
Yarın bize de haber verYaaaas inşallah
Bekle bakalım geçince verirsin geç döllenme olabilirBenimde 0.3 çıktı 10 gündeyim
İnşallah öyledir moralim bozulduBekle bakalım geçince verirsin geç döllenme olabilir
Erken gibi biraz, bata ne kadar vardı?Benimde 0.3 çıktı 10 gündeyim
Hiç bilmiyorum ama tahmini 5 veya 6 gün varErken gibi biraz, bata ne kadar vardı?
Regl gecikmesini bekle bakalım moralini bozmadanHiç bilmiyorum ama tahmini 5 veya 6 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?