- 31 Ocak 2025
- 398
- 353
- 18
Benımde aynı test burada da görünüyor yalancı pozıtıf mı çıkartıyorGörünüyor mu, hayal mi görüyorum. 6 gün var reglime. Geçen ay çok yanılttı bu testler beni. Labquick test markası
Görünüyor ve güvenilir bir markadır rabbim sağlıcakla aldırsın kucagına bizlere de dua etGörünüyor mu, hayal mi görüyorum. 6 gün var reglime. Geçen ay çok yanılttı bu testler beni. Labquick test markası
Geçen ay bundan daha netti. 5 testin beşi de çift çizgiydi. Ondan güvenim kalmadıBenımde aynı test burada da görünüyor yalancı pozıtıf mı çıkartıyor
Ay inşallah ya inşallah hepimiz güzel haberlerle mart anneleri grubuna geçelim, birlikte doğuma gidelimGörünüyor ve güvenilir bir markadır rabbim sağlıcakla aldırsın kucagına bizlere de dua et
Ezan okunuyordu dua ederken inşallah kabul buyurur RabbimGörünüyor ve güvenilir bir markadır rabbim sağlıcakla aldırsın kucagına bizlere de dua et
Daha önce oldu geç döllenme ama kimyasal olmuştu ondan moralim bozukRegl gecikmesini bekle bakalım moralini bozmadanGeç döllenme de olabilir
Geçen ay mı oldu KimyasalDaha önce oldu geç döllenme ama kimyasal olmuştu ondan moralim bozuk
Belli oluyor mu fotografta normalde belli ama fotografta cıkmıyor galiba
Kızlaaaar ikinizde bariz belli gibiGörünüyor mu, hayal mi görüyorum. 6 gün var reglime. Geçen ay çok yanılttı bu testler beni. Labquick test markası
Benim de beklenen adet tarihim 1 Temmuz,klomen duphaston kullanmıştım bekliyorum şimdi iki gün kaldı bakalım inşallah iki gün sonra güzel olurKızlar benim bat 1 Temmuz daha çok var yumurtlama yeni bitti ama burada dertleşerek fikir alarak beklemek istiyorum, sizler beklerken neler yapıyorsunuz ben her gün avokado yiyorum bol su tüketmeye çalışıyorum
Kızımdan önce olmuştuGeçen ay mı oldu Kimyasal
Kızlaaaar ikinizde bariz belli gibi
Yarın tekrarlayın koyulaşacak mı diye Ay çok sevindim ben demiştim ama bu grupta çok fazla pozitif olacak diye
Rabbim ikinci kez sevindirsin seni inşallah. Benim de geçen ay kimyasal olmuş. Ben bilmiyordum kimyasal nedir daha önce. Kimyasaldan sonra gebelik oluyormuş. Kızından önce de olmuş, demek ki doğruluk payı var. Bu yüzden eğer kimyasal olursa hiç üzülme, bebeğine işaret ediyor olabilirKızımdan önce olmuştu
Kimyasaldan sonra gerçek gebelik diyorlarBenım de geçen ay kimyasaldı
Amin ins ağzına sağlıkEzan okunuyordu dua ederken inşallah kabul buyurur Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?