Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

Benımde aynı test burada da görünüyor yalancı pozıtıf mı çıkartıyor
Geçen ay bundan daha netti. 5 testin beşi de çift çizgiydi. Ondan güvenim kalmadı Geçen ayki testlerin hepsi artımeddi. O yalancı pozitif veriyor kesin ama bu test de verir mi acaba. Labquick

Belli oluyor mu fotografta normalde belli ama fotografta cıkmıyor galiba

Görünüyor mu, hayal mi görüyorum. 6 gün var reglime. Geçen ay çok yanılttı bu testler beni. Labquick test markası
Kızlaaaar ikinizde bariz belli gibi
Yarın tekrarlayın koyulaşacak mı diye Ay çok sevindim ben demiştim ama bu grupta çok fazla pozitif olacak diye

Kızlar benim bat 1 Temmuz daha çok var yumurtlama yeni bitti ama burada dertleşerek fikir alarak beklemek istiyorum, sizler beklerken neler yapıyorsunuz ben her gün avokado yiyorum bol su tüketmeye çalışıyorum
Benim de beklenen adet tarihim 1 Temmuz,klomen duphaston kullanmıştım bekliyorum şimdi iki gün kaldı bakalım inşallah iki gün sonra güzel olur

Kızımdan önce olmuştu
Rabbim ikinci kez sevindirsin seni inşallah. Benim de geçen ay kimyasal olmuş. Ben bilmiyordum kimyasal nedir daha önce. Kimyasaldan sonra gebelik oluyormuş. Kızından önce de olmuş, demek ki doğruluk payı var. Bu yüzden eğer kimyasal olursa hiç üzülme, bebeğine işaret ediyor olabilir

Benim adetin 22. Günü 20 mm yumurtam görünmüştü bu nedenle gecikmesi de normal olabilir,ama adetimin 10. Gününden beri sol kasık ağrım ve şiddetli göğüs ağrım vardı ama şimdi üç gündür sadece çok hafifi kasık ağrım var,beklemek çok zor

Yarın kan testi versem mi diyorum ama 22. Günü görünen yumurta 25 gibi çatladı ise benim gebelik oluştu ise bile daha geç görünür kanda,beklesem mi versem bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…