- 3 Mart 2025
- 85
- 54
- 3
- 30
Erken olmuş olabilir. Ben 8. Günde kan testi verdim. Negatifti. Bugün erken gebelik testi yaptım. Pozitif. Bugünde 12.günüm . 3-4 gün sonra tekrar deneyinBenimde 0.3 çıktı 10 gündeyim
İnşallahAmin ins ağzına sağlık
Ben de test spariş etmiştim olmazsa çarşamba yaparım biErken olmuş olabilir. Ben 8. Günde kan testi verdim. Negatifti. Bugün erken gebelik testi yaptım. Pozitif. Bugünde 12.günüm . 3-4 gün sonra tekrar deneyin
Moralinizi bozmayın bence, bekleyin 8. Günü kan verdim. Negatifti. Çok üzüldüm. Bugünde 12. Gün idrarda pozitif gördüm. Ama bekleyeceğim 6 gün daha. Sizin olduysa daha çok yeni çıkmayabilir. Bence bekleyin.Yarın kan testi versem mi diyorum ama 22. Günü görünen yumurta 25 gibi çatladı ise benim gebelik oluştu ise bile daha geç görünür kanda,beklesem mi versem bilemiyorum
Ovulasyonun 12. Günü müMoralinizi bozmayın bence, bekleyin 8. Günü kan verdim. Negatifti. Çok üzüldüm. Bugünde 12. Gün idrarda pozitif gördüm. Ama bekleyeceğim 6 gün daha. Sizin olduysa daha çok yeni çıkmayabilir. Bence bekleyin.
EvetOvulasyonun 12. Günü mü
0 mı çıkmıştı değeriniz 8. GündeErken olmuş olabilir. Ben 8. Günde kan testi verdim. Negatifti. Bugün erken gebelik testi yaptım. Pozitif. Bugünde 12.günüm . 3-4 gün sonra tekrar deneyin
Hayırlı olsun inşallah belirtileriniz nelerErken olmuş olabilir. Ben 8. Günde kan testi verdim. Negatifti. Bugün erken gebelik testi yaptım. Pozitif. Bugünde 12.günüm . 3-4 gün sonra tekrar deney
Hayırr geldi mii oldun mu reglBen eleniyorum sanırım
Yani nasibimizde ne zamn var bilmiyoruz inşAllah tez zamanda sağlıcakla nasip olur bu ay da olmazsa bal tarçın çörek otuna başlıcamBende tedaviyi bir ay bıraktım o ay bal tarçın çörek otu yaptım hamile kaldım ama 10. Haftada kalbi durdu. Bu seferde yaptım aslında letu ile sonra bol havuç incir çatlatma için tükettim ama maalesef işe yaramadı. Sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum nisandan bu yana 5 6 kilo verdim ama hiçbiri işe yaramadı
Dua ile ben de deneyeceğim hatta siz vermiştiniz tarifi kaç gün yapılıyor bu kürYani nasibimizde ne zamn var bilmiyoruz inşAllah tez zamanda sağlıcakla nasip olur bu ay da olmazsa bal tarçın çörek otuna başlıcam
Yumurtlamadan önce bitmiş olması lazım canım reglin 2. Günü başla 10 gün ye canımDua ile ben de deneyeceğim hatta siz vermiştiniz tarifi kaç gün yapılıyor bu kür
Kızlarr mesajları okuyamadım durun pozitifler mi var yeni uyandım
Galiba pozitif test doğrudur umarım,
Kan verecek misinnnGaliba pozitif test doğrudur umarım,
Ben testle takıp edeceğim, çok panık biriyim geçen ay kimyasal gebelikte sonuç beklerken panik atak geçirip bayıldım. O yüzden sadece testle devam edeceğim . Eşim burada hemşire kemdi alıp bakıyordu ama geç çıkıyor bekleme süresinde çok panıklıyorumKan verecek misinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?