Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

Yarın kan testi versem mi diyorum ama 22. Günü görünen yumurta 25 gibi çatladı ise benim gebelik oluştu ise bile daha geç görünür kanda,beklesem mi versem bilemiyorum
Moralinizi bozmayın bence, bekleyin 8. Günü kan verdim. Negatifti. Çok üzüldüm. Bugünde 12. Gün idrarda pozitif gördüm. Ama bekleyeceğim 6 gün daha. Sizin olduysa daha çok yeni çıkmayabilir. Bence bekleyin.

Bat 9 temmuzla aranıza katıldım. İnşallah Rabbim herkese mutlu haberi almayı nasip eder ilk gebeliğimde de 10 gün kala belirtilerim başlamıştı korunuyorduk ve zevk sıvısıyla hamile kaldım ama malesef düşükle sonuçlandı. Sonra hiç korunmamamıza rağmen olmadı olacağı varsa her sekilde oluyor yani. Bu ayda belirtilerim var ilk gebelikteki gibi awox test sipariş ettim inşallah doğru sonuç veriyordur

Yani nasibimizde ne zamn var bilmiyoruz inşAllah tez zamanda sağlıcakla nasip olur bu ay da olmazsa bal tarçın çörek otuna başlıcam

Kızlar selamm bat 5 temmuz bi kaç gündür sıcak basıyor bugün uykudan gözümü açamadım sabah uyanıp öğlen tekrar uyumuşum iştah artışı var kasık kramplarım var bunlar belirti midir sizceee yaşayan var mı ?

Kan verecek misinnn
Ben testle takıp edeceğim, çok panık biriyim geçen ay kimyasal gebelikte sonuç beklerken panik atak geçirip bayıldım. O yüzden sadece testle devam edeceğim . Eşim burada hemşire kemdi alıp bakıyordu ama geç çıkıyor bekleme süresinde çok panıklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…