Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

0 mı çıkmıştı değeriniz 8. Günde
Evet, hatta doktor enfeksiyon için antibiyotik verdi kullanmadım.
Çünkü internette 8-10 günden sonra betanın artabileceğini gördüm. O yüzden beklemek istedim.
Ovülasyon pik : 17 haziran
Kan tahlili :25 haziran (negatif)
İdrar tahlili :29 haziran (pozitif)

Ben sıcak basmasını son 5 gündür çok yaşıyorum, normalde terleyen biriside değilim. Birde sol kasık ağrısı var. Bende test yaptım pozitif İnşallah sizinki de öyledir.

Ben sıcak basmasını son 5 gündür çok yaşıyorum, normalde terleyen biriside değilim. Birde sol kasık ağrısı var. Bende test yaptım pozitif İnşallah sizinki de öyledir.
Yaaaa çok sevindim adınızaa ne güzel bi haber Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin reglinize kaç gün var başka belirtileriniz nelerdi paylaşırsanız çok sevinirimm bizim için de dua edin

Yaaaa çok sevindim adınızaa ne güzel bi haber Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin reglinize kaç gün var başka belirtileriniz nelerdi paylaşırsanız çok sevinirimm bizim için de dua edin
İnşallah en kısa zamanda sizde güzel haberi alırsınızBelirtiler sıcak basması, sol kasık ağrısı, bele doğru genişleyen.Kabızlık, akıntı, göğüs hassasiyeti. Göğüs hassasiyeti regl olduğu zamanlar hep olduğu için umursamadım. Ama diğerleri ilk defa. Birde suyun tadı kötü geliyor. Sadece bana. Bu arada regl tarihim 2 temmuz

Sağ taraftan gebelik olursa erkek sol taraftan olursa kız gibi bi durum duymuştum doğru mu peki bu da var mı bi bilginiz benim sol tüp kapalı zira sağ taraftan yumurtlamıştım doktora gittim ama gebelik oldu mu bilemedim bekliyorum bende

Eski mesajlarınızı gördüm şimdi sizin de kaybınız olmuş ben de şubat ayında ikizilerimi kaybettim malesef kürtajdan sonra hiç korunmadık her ay acaba mı diyorum belirtileri takip etmekten yoruldum artık ama bu ay çok farklı geliyo sürekli sıcağım eşim bile dokunduğunda ateş çıkıyo senden diyo bi yorgunluk halim var bütün gün uyumuşum iştahım çok açıldı bi de sanki yarın regli olcak gibi kasık ağrılarım seğirmelerim var göğüslerimde hiç hassasiyet yok ama sanki şiş gibiler of kafam çok karışık rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

Cinsiyetin tüple alakası yok ki.Sperm cinsiyeti belirler. Bu şey gibi oldu tatlı yiyince erkek, ekşi kız. Halbuki arkadaşım ekşi canı çekiyor ama bebeğin cinsiyeti erkek.

Evet mart ayında bir düşüğüm oldu.Çok geçmiş olsun.Biz korunduk. Ama bir ay. Açıkcası rahmin biraz toparlanmasını bekledik. Zaten beta 40 günde sıfırlandı. İkinci ayda da testte çift çizgiyi gördüm. Ama bu nasıl devam eder benimde içimde hep bir kuşku var. Geçen ay psikolojik olarak bende iştahım çok açıldı falan diyordum. Gebeliği çok istediğimiz içinde böyle hissediyor olabiliriz.

Cinsiyetin tüple alakası yok ki.Sperm cinsiyeti belirler. Bu şey gibi oldu tatlı yiyince erkek, ekşi kız. Halbuki arkadaşım ekşi canı çekiyor ama bebeğin cinsiyeti erkek.
Ya biri bana öyle dedi dedim bende aynı senin gibi yani alakası yoktur dedim tamam bir tane oğlum var ama yani tek tüp diye hep de erkek olmaz heralde

Evet ben 6 yıllık evliyim 1 yıldır hemen hemen deniyoruz ama her ay sanki hamileyim. Tek saldığım ay hamile kalmıştım o da malesef .. biraz düşünmemek lazım sanırım ama o da çok zor. Rabbimm isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın ..

Ay benim de 2 temmuz yarın sabah kan vercem testlere gram güvenmiyorum salı günü sonuç çıkar ya en güzeli kan valla
Ben kan veremiyorum maalesef yurt dışında olduğum için , yarın belki bende test yaparım 2 Temmuz babamın ölüm yıl dönümü Allah benden bi can aldı bi can bağışlar umarım

Ben kan veremiyorum maalesef yurt dışında olduğum için , yarın belki bende test yaparım 2 Temmuz babamın ölüm yıl dönümü Allah benden bi can aldı bi can bağışlar umarım
Başın sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllahh gönlündeki duan da tez zamanda kabul olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…