- 17 Şubat 2025
- 596
- 257
- 18
- 25
Test yaptın mıYa benim bel ağrım çok kasığımda batıyor ve akıntım var şeffaf değil beyaz ama bu kadar bel ağrısı normal mi bilmiyorum
Yok artık test yapmıyorum güvenmiyorum hiçbirine valla kan veririm gelirim bi bakarım regl olmuşum herşey olabilir ya kan sonucu çıkana kadar herşey muammaTest yaptın mı
Kaç gün kaldı bataYok artık test yapmıyorum güvenmiyorum hiçbirine valla kan veririm gelirim bi bakarım regl olmuşum herşey olabilir ya kan sonucu çıkana kadar herşey muamma
Yarın 2 kalıyoKaç gün kaldı bata
İnşallah gebelik belirtisidir yaYarın 2 kalıyo
Bilmiyorum ben bunlar gibi regl belirtisi yaşamadım hiç regl olcakmış hissi olurdu 5 gün falan önceden başlardı o da yok ama her ay negatife alıştım pozitifler de hüsran olunca korkuyorumİnşallah gebelik belirtisidir ya
Maalesef bnde öyle hissediyorum lütfen bu ay pozitifi görelim artıkBilmiyorum ben bunlar gibi regl belirtisi yaşamadım hiç regl olcakmış hissi olurdu 5 gün falan önceden başlardı o da yok ama her ay negatife alıştım pozitifler de hüsran olunca korkuyorum
İnşAllahhh yaaa çok istiyorum ondan da yalancı belirti mi diyorum bebişlerimiz olana kadar kafayı yicezzMaalesef bnde öyle hissediyorum lütfen bu ay pozitifi görelim artık
Evet ya bu ay o kadar çok istedim ki bugün eşime regl oldum diyince çok üzüldü çok istiyorum baba oluyorsun diyebilmeyiİnşAllahhh yaaa çok istiyorum ondan da yalancı belirti mi diyorum bebişlerimiz olana kadar kafayı yicezz
Kıyamam ben 1 kere dedim yalancı pozitifmiş ilk defa başıma gelmişti cahildim yani bu konularda 2 defa da hep beraber öğrendik o da sonu hüsran artık ne olur nasıl olur bilmiyorum ama hayırlısı Allahtan görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler gönlümüzü ferah tutalım yaEvet ya bu ay o kadar çok istedim ki bugün eşime regl oldum diyince çok üzüldü çok istiyorum baba oluyorsun diyebilmeyi
O nasıl söz tevekkül edip kabullendiğimizde geliyor diyor bircok kişi öyle düşünme lütfen acıların üzüntülerin olmus ama moral bızmak yokKızlar bel ağrısı kasık batması mide hazımsızlığı göğüslerde hafif dolgunluk ağrı acı yok aşırı gaz ve akıntı bunların hiçbiri ömrümce regl öncesi ve regl de olmaz bende iki kısa da sürse hamilelik geçirdim onlarda bikaçı olmuştu ama yine de kesin diyemiyorum bu kadar belirti ile hamile değilsem atayım kendimi 6. Kattan haha
Kan sonuclarını bekliyoruzKızlar bel ağrısı kasık batması mide hazımsızlığı göğüslerde hafif dolgunluk ağrı acı yok aşırı gaz ve akıntı bunların hiçbiri ömrümce regl öncesi ve regl de olmaz bende iki kısa da sürse hamilelik geçirdim onlarda bikaçı olmuştu ama yine de kesin diyemiyorum bu kadar belirti ile hamile değilsem atayım kendimi 6. Kattan haha
Tevekkülüm tam şükür kuzu ya şakasına dedim bozmuyorum artık moralimi Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin inşAllahO nasıl söz tevekkül edip kabullendiğimizde geliyor diyor bircok kişi öyle düşünme lütfen acıların üzüntülerin olmus ama moral bızmak yok
Yaaa bizim sağlık ocağı sağolsun gece ya da yarına çıkar ancaKan sonuclarını bekliyoruz
Rabbime teslimiz de biraz sabırsızız işteKıyamam ben 1 kere dedim yalancı pozitifmiş ilk defa başıma gelmişti cahildim yani bu konularda 2 defa da hep beraber öğrendik o da sonu hüsran artık ne olur nasıl olur bilmiyorum ama hayırlısı Allahtan görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler gönlümüzü ferah tutalım ya
Günaydın benim bat normalde yarın peçeteye gelen kahverengi lekelenmem var normalde çok ağrılı olurum ara ara giren hafif bel ağrısı var birde kasıklarda doluluk hissi. Adet sökülemiyor sanki ondan mı acabaYeni günden herkese günaydınNasılsınız? Benim rahmimi kedi tırmalıyor sanki. İdrar yolu enfeksiyonu olmuşum gibi. Bir de her an regl olacağım sanki. 5 günüm var
Umarım yerleşme kanamasıdırGünaydın benim bat normalde yarın peçeteye gelen kahverengi lekelenmem var normalde çok ağrılı olurum ara ara giren hafif bel ağrısı var birde kasıklarda doluluk hissi. Adet sökülemiyor sanki ondan mı acaba
Değil sanırım test negatif çıktıUmarım yerleşme kanamasıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?