Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

İnşallah gebelik belirtisidir ya
Bilmiyorum ben bunlar gibi regl belirtisi yaşamadım hiç regl olcakmış hissi olurdu 5 gün falan önceden başlardı o da yok ama her ay negatife alıştım pozitifler de hüsran olunca korkuyorum

Evet ya bu ay o kadar çok istedim ki bugün eşime regl oldum diyince çok üzüldü çok istiyorum baba oluyorsun diyebilmeyi
Kıyamam ben 1 kere dedim yalancı pozitifmiş ilk defa başıma gelmişti cahildim yani bu konularda 2 defa da hep beraber öğrendik o da sonu hüsran artık ne olur nasıl olur bilmiyorum ama hayırlısı Allahtan görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler gönlümüzü ferah tutalım ya

Kızlar bel ağrısı kasık batması mide hazımsızlığı göğüslerde hafif dolgunluk ağrı acı yok aşırı gaz ve akıntı bunların hiçbiri ömrümce regl öncesi ve regl de olmaz bende iki kısa da sürse hamilelik geçirdim onlarda bikaçı olmuştu ama yine de kesin diyemiyorum bu kadar belirti ile hamile değilsem atayım kendimi 6. Kattan haha

O nasıl söz tevekkül edip kabullendiğimizde geliyor diyor bircok kişi öyle düşünme lütfen acıların üzüntülerin olmus ama moral bızmak yok

Kan sonuclarını bekliyoruz

O nasıl söz tevekkül edip kabullendiğimizde geliyor diyor bircok kişi öyle düşünme lütfen acıların üzüntülerin olmus ama moral bızmak yok
Tevekkülüm tam şükür kuzu ya şakasına dedim bozmuyorum artık moralimi Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin inşAllah

Yeni günden herkese günaydın Nasılsınız? Benim rahmimi kedi tırmalıyor sanki. İdrar yolu enfeksiyonu olmuşum gibi. Bir de her an regl olacağım sanki. 5 günüm var

Rabbime teslimiz de biraz sabırsızız işte

Yeni günden herkese günaydın Nasılsınız? Benim rahmimi kedi tırmalıyor sanki. İdrar yolu enfeksiyonu olmuşum gibi. Bir de her an regl olacağım sanki. 5 günüm var
Günaydın benim bat normalde yarın peçeteye gelen kahverengi lekelenmem var normalde çok ağrılı olurum ara ara giren hafif bel ağrısı var birde kasıklarda doluluk hissi. Adet sökülemiyor sanki ondan mı acaba

Umarım yerleşme kanamasıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…