Lütfen hiç üzülmeDeğ
Değil sanırım test negatif çıktı
Aminn inşallahLütfen hiç üzülmeRabbim en doğru zamanda kucağına verecek yavrunu
Belli olmaz şuan vücudumuz çok karışımı inşAllah yerleşme kanamasıdırrGünaydın benim bat normalde yarın peçeteye gelen kahverengi lekelenmem var normalde çok ağrılı olurum ara ara giren hafif bel ağrısı var birde kasıklarda doluluk hissi. Adet sökülemiyor sanki ondan mı acaba
akıntınızda artış var mı acaba bir de uyku hali de gebelik belirtisidirGünaydın kızlar benim ne adet belirtim var ne gebelikdünden beri uyuyorum ama sıcaktan bayılıyorum resmen
ben bunu bilemedim gün içinde veya yarın yenileyin istersenizEki Görüntüle 3611140 Eki Görüntüle 3611141 kızlar bat 3 Temmuz sabah sol kasığımda keskin ağrıyla uyandım bıçak saplanır gibi, ne anlama geliyor bu test ilk 5 dkda böyle oldu
Adet öncesi akıntısı var , havuza gitmiştik orada yoruldum ona yordum ben uyku halimiakıntınızda artış var mı acaba bir de uyku hali de gebelik belirtisidir
Yok aşkım belirtide yok bekliyorum
Sanki idrarda fazla tutmuşsun yada test bozukEki Görüntüle 3611140 Eki Görüntüle 3611141 kızlar bat 3 Temmuz sabah sol kasığımda keskin ağrıyla uyandım bıçak saplanır gibi, ne anlama geliyor bu test ilk 5 dkda böyle oldu
kırmızıları görene kadar umut varYok aşkım belirtide yok bekliyorum
Hadi at bakalımmgünaydın kızlar hepiniz için iyi bir hafta diliyorum,ben bugün iki farklı test yaptım ikiside silik çizgi daha önce bu testlerde hiç pozıtıf görmemiştim hep net tek çizgiydi umarım yanıltmaz
Test yapmadım hiç negatif çıkacak diyekırmızıları görene kadar umut var
Görünüyorr ben gördüm , belirtilerin neydiBurad akaliyesi nasıl bilmiyorum da gözle görülür netleşti artık
Senin kesin artık değil miBurad akaliyesi nasıl bilmiyorum da gözle görülür netleşti artık
Korkuyorum ben test yapmaya bir yaptım silik çıktı ama yanlıştır diye korkuyorum ikincisi negatif çıkar diyeBurad akaliyesi nasıl bilmiyorum da gözle görülür netleşti artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?