- 31 Ocak 2025
- 399
- 356
- 18
Genelde test sahibi silik çıktı diye atıyor deneyimliler yorumluyor ve birkaç gün sonra test yenileniyor. Bazen bazı markalar yalancı pozitif gösteriyor onları söylüyor başına gelen kişilerBu silik çıkan testlerde nasıl oluyor peki :) regle kadar gün aşırı yapıp koyulaşma mı bekliyoruz. Peki Allah korusun kimyasalsa falan gene koyulaşma oluyor mu nasıl oluyor nasıl anlıyoruz :)
Beta Hcg yükseldikçe çizgi koyulaşıyor. Silik çizgi gebeliğin daha çok yeni olduğunu gösteriyorBu silik çıkan testlerde nasıl oluyor peki :) regle kadar gün aşırı yapıp koyulaşma mı bekliyoruz. Peki Allah korusun kimyasalsa falan gene koyulaşma oluyor mu nasıl oluyor nasıl anlıyoruz :)
kan vermek için uzak bir yerde değilseniz kan vermeyi deneyin kesin olur ama sizin testte kırmızı çizgi belirgindi diye hatırlıyorumKorkuyorum ben test yapmaya bir yaptım silik çıktı ama yanlıştır diye korkuyorum ikincisi negatif çıkar diye
Teşekkür ederim inşallah inşallah doğrudur sorunsuz ilerlerSenin kesin artık değil mibu ikinci test hayırlı olsun
Bugün ve yarın çalışıyorum, çarşamba izinliyim. Çarşamba gidip vereyimkan vermek için uzak bir yerde değilseniz kan vermeyi deneyin kesin olur ama sizin testte kırmızı çizgi belirgindi diye hatırlıyorum
İnşallah, doğru gibi görünüyor. Maşallah subhanallahTeşekkür ederim inşallah inşallah doğrudur sorunsuz ilerler
kan sonucunu beklıyoruz insallahİnşallah, doğru gibi görünüyor. Maşallah subhanallahsağlıkla büyüsün
inşallah hepimiz için en hayırlısı olsun iyi haberlerinizi alalımGünaydın canım kızlar
Mükemmel, bol pozitif haberi alacağımız bir hafta olsun
Benim bel ve kasık ağrısı devam ediyor. Onun dışında hiç bir belirtim yok büyük ihtimal kırmızıları karşılayacağımTestlerim yarın teslim edilecek. Belki bir tane yapar reglimi beklerim artık.
K karaca2024 canımmm ben çizgi görüyorumkoyulaşmayı takip edelim hadi bakalımmm
Benim belimde ağrımıyor kasığımda geçen ay 1 hafta önce başlamıştı kasık ağrım bu ay hiç biri yok yarın belki bende test yaparım ama gebe değilim benceGünaydın canım kızlar
Mükemmel, bol pozitif haberi alacağımız bir hafta olsun
Benim bel ve kasık ağrısı devam ediyor. Onun dışında hiç bir belirtim yok büyük ihtimal kırmızıları karşılayacağımTestlerim yarın teslim edilecek. Belki bir tane yapar reglimi beklerim artık.
K karaca2024 canımmm ben çizgi görüyorumkoyulaşmayı takip edelim hadi bakalımmm
Nedense ben de hissetmiyorum. Ateşimi ölçtüm bu sabah düşmüş zaten 2 güne regl olurum. Yine de şimdiden sonraki aya hazırlık olsun diye yarın test yaparım 12. Gün. Önümüzdeki aylara bakarız biz deBenim belimde ağrımıyor kasığımda geçen ay 1 hafta önce başlamıştı kasık ağrım bu ay hiç biri yok yarın belki bende test yaparım ama gebe değilim bence
Hayırlı sonuçlarla gel inşallah canımkan sonucunu beklıyoruz insallah
Üzülme canım. Her yeni ay yeni şans demek. Ben de olacağım 1-2 güne gelecek ay bekleriz yineTünaydın kızlar ben regl oldum artık önümüzdeki aylara kısmetse incir kürü vs yapcam belki öyle olur bu ay o kadar umitlendim olmadı umarim sizinkiler bedeninizde filizlenirtakipteyim güzel haberlerinizi bekliyorum
Canim çıktı mı sonucHayırlı sonuçlarla gel inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?