Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

benim kaset testlerim vardı evde 3 tane onlardan yaptım hepsi böyle silik , bu da prodoctor test çizgi görüyorum. belirtilerim yumurtlamadan sonra gögüslerim aynı dolgunlukta kaldı daha da arttı desem olur son iki gündürde acımaya basladı

eklem agrısı uyku hali iştah ve akıntı artısı var mı yoksa bu durumlar yok mu acaba ben de gebe kalırsam aklımda tutayım ona göre belirti arayayım diye soruyorum :)

Bu silik çıkan testlerde nasıl oluyor peki :) regle kadar gün aşırı yapıp koyulaşma mı bekliyoruz. Peki Allah korusun kimyasalsa falan gene koyulaşma oluyor mu nasıl oluyor nasıl anlıyoruz :)

Bu silik çıkan testlerde nasıl oluyor peki :) regle kadar gün aşırı yapıp koyulaşma mı bekliyoruz. Peki Allah korusun kimyasalsa falan gene koyulaşma oluyor mu nasıl oluyor nasıl anlıyoruz :)
Genelde test sahibi silik çıktı diye atıyor deneyimliler yorumluyor ve birkaç gün sonra test yenileniyor. Bazen bazı markalar yalancı pozitif gösteriyor onları söylüyor başına gelen kişiler

Beta Hcg yükseldikçe çizgi koyulaşıyor. Silik çizgi gebeliğin daha çok yeni olduğunu gösteriyor

Günaydın canım kızlar
Mükemmel, bol pozitif haberi alacağımız bir hafta olsun

Benim bel ve kasık ağrısı devam ediyor. Onun dışında hiç bir belirtim yok büyük ihtimal kırmızıları karşılayacağımTestlerim yarın teslim edilecek. Belki bir tane yapar reglimi beklerim artık.

K karaca2024 canımmm ben çizgi görüyorum koyulaşmayı takip edelim hadi bakalımmm

inşallah hepimiz için en hayırlısı olsun iyi haberlerinizi alalım

Günaydın Kızlarr
Ben dayanamadım prodoctor erken gebelik testi testi yaptım ama tertemiz negatif çıktı . Bat 4-5 temmuz sanırım bende elendim
Sizin güzel haberlerinizi bekliyorum..

Benim belimde ağrımıyor kasığımda geçen ay 1 hafta önce başlamıştı kasık ağrım bu ay hiç biri yok yarın belki bende test yaparım ama gebe değilim bence

.
Benim belimde ağrımıyor kasığımda geçen ay 1 hafta önce başlamıştı kasık ağrım bu ay hiç biri yok yarın belki bende test yaparım ama gebe değilim bence
Nedense ben de hissetmiyorum. Ateşimi ölçtüm bu sabah düşmüş zaten 2 güne regl olurum. Yine de şimdiden sonraki aya hazırlık olsun diye yarın test yaparım 12. Gün. Önümüzdeki aylara bakarız biz de

Benimde kasik batmalari ve göğüs hassasiyeti var hala devam ediyor dün ayaktayken kasigima bı ağrı girdi bıçak saplandi sanki eğilip.kaldim dogrulamadim 5-6 saniye sürdü bu gün de ara ara batmalar var hareket edince ama adet yaklaştıkça umudumu kaybediyor gibiyim bu ay

Üzülme canım. Her yeni ay yeni şans demek. Ben de olacağım 1-2 güne gelecek ay bekleriz yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…