Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

Varsa testiniz yapın. Gebelik durumunda çıkar mutlaka artı med yalancı pozitif veriyormuş onu da bilin
Test var ama artı med yalancı pozitif çıkar diye sonra hayal kırıklığı olur diye korkuyorum bi de testi sabah mı yapmak daha iyi olur

Test var ama artı med yalancı pozitif çıkar diye sonra hayal kırıklığı olur diye korkuyorum bi de testi sabah mı yapmak daha iyi olur
Evet çıkarıyor maalesef onu da bilerek yapın buraya atın bir şey kaybetmezsiniz. Ben öğlen yaptığımda bile çıkmıştı. Yani varsa her türlü çıkıyor

Bı de kızlar ben hiç ovulasyon testi yapmadım hep uygulamaya göre değerlendirdim bilmiyorum da nasıl yapılır ovulasyon testi diye ya da hangi marka daha iyi o konuda bilgi verir misiniz ona göre bende yapayım belki daha garanti olur bı daha ki ay için

Kızlar az önce çarşıya çıktım 1 erken birde kaset test aldım şimdi geldim kaset testi yaptim çok sıvı tükettim ve ilk idrar değil ilk 5 dk içinde bu şekilde oldu gozle çok net görünüyor

Eklentiler

• IMG20250630164309.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 84
ovilasyon testi kullanmak şöyle önemli ben de aylardır uygulamaya göre hareket ediyordum ve bu ay ve gecen ay ovülasyon yapmaya başladım uygulama tarihinden 3 gün sonra yumurtlama oluyor gösterdi . Ben laboquıck kullanıyorum gebelik oluşmadı ama en azından tarihi netleşti

ben de iki kere o markayı kullandım hiç bozuk çıkmadı doğru gösterıyor bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…