- 25 Haziran 2025
- 36
- 13
- 3
Varsa testiniz yapın. Gebelik durumunda çıkar mutlakaKızlar bat 4 Temmuz bugün test yapiyim mi sizce birde test markası artı med
Canım sonuç çıktı mikan sonucunu beklıyoruz insallah
Ben kan vermecektim,alıntı yaptıgım vermeyi düşünüyordu galiba onun için demiştim :)Canım sonuç çıktı mi
Ben kan vermecektim,alıntı yaptıgım vermeyi düşünüyordu galiba onun için demiştim :)
ben testle bir kaç gün yapacağım bakalım adet olmazsam bir kaç güne kan veririrm bat 2 temmuzHe ben sen verdin sandım
Test var ama artı med yalancı pozitif çıkar diye sonra hayal kırıklığı olur diye korkuyorum bi de testi sabah mı yapmak daha iyi olurVarsa testiniz yapın. Gebelik durumunda çıkar mutlakaartı med yalancı pozitif veriyormuş onu da bilin
Evet çıkarıyor maalesef onu da bilerek yapın buraya atın bir şey kaybetmezsiniz. Ben öğlen yaptığımda bile çıkmıştı. Yani varsa her türlü çıkıyorTest var ama artı med yalancı pozitif çıkar diye sonra hayal kırıklığı olur diye korkuyorum bi de testi sabah mı yapmak daha iyi olur
Malesef yalancı pozitif veriyor, kuruma çizgisi değil. İlk 5 dk içinde, hatta daha azKızlar bat 4 Temmuz bugün test yapiyim mi sizce birde test markası artı med
Nasıl yani kuruduktan sonra gidiyor mu anlamadımMalesef yalancı pozitif veriyor, kuruma çizgisi değil. İlk 5 dk içinde, hatta daha az
Evet gözle daha net peki sen gorebildin mi 2m silik çizgiyi bu arada yumurtlamanın 9. Günü bu gun
ovilasyon testi kullanmak şöyle önemli ben de aylardır uygulamaya göre hareket ediyordum ve bu ay ve gecen ay ovülasyon yapmaya başladım uygulama tarihinden 3 gün sonra yumurtlama oluyor gösterdi . Ben laboquıck kullanıyorum gebelik oluşmadı ama en azından tarihi netleştiBı de kızlar ben hiç ovulasyon testi yapmadım hep uygulamaya göre değerlendirdim bilmiyorum da nasıl yapılır ovulasyon testi diye ya da hangi marka daha iyi o konuda bilgi verir misiniz ona göre bende yapayım belki daha garanti olur bı daha ki ay için
İkinci cizgi gözüküyor yine de kalıtesi düşmüş olsada hayırlı olsun insallahKızlar az önce çarşıya çıktım 1 erken birde kaset test aldım şimdi geldim kaset testi yaptim çok sıvı tükettim ve ilk idrar değil ilk 5 dk içinde bu şekilde oldu gozle çok net görünüyor Eki Görüntüle 3611474
ben ikinci fotoğrafta silik bir çizgi görüyorum gibiEvet gözle daha net peki sen gorebildin mi 2m silik çizgiyi bu arada yumurtlamanın 9. Günü bu gun
ben de iki kere o markayı kullandım hiç bozuk çıkmadı doğru gösterıyor bence deovilasyon testi kullanmak şöyle önemli ben de aylardır uygulamaya göre hareket ediyordum ve bu ay ve gecen ay ovülasyon yapmaya başladım uygulama tarihinden 3 gün sonra yumurtlama oluyor gösterdi . Ben laboquıck kullanıyorum gebelik oluşmadı ama en azından tarihi netleşti
Ayy inşallah doğrudur testler bizi yaniltmiyordur ama adet tarihini beklicem yine de umitlenmicemben ikinci fotoğrafta silik bir çizgi görüyorum gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?