- 4 Şubat 2025
- 356
- 80
- 13
- 27
ben o yalancı testler yüzünden 2 kere hamileyim sandım gercekten Allah bozuk testleri alsınAyy inşallah doğrudur testler bizi yaniltmiyordur ama adet tarihini beklicem yine de umitlenmicem
ben cok iyi dğilim bu konuda ama göremiyorum gibi siyah beyaz yüklerseniz belki daha iyi görülür bir de siz görüyorsanız eger buraya yüklenirken bozulma olabiliyor fotograftaKimse yorum yapmayacak mı acaba ?
Bu kaset test first markasiben o yalancı testler yüzünden 2 kere hamileyim sandım gercekten Allah bozuk testleri alsın
kasette yanılma az oluyor erken gebelik daha bir yalancı pozitif veriyor benim yanlıslar artimeddiBu kaset test first markasi
Bilemiyorum canım ya sanki sökülemiyor gibi ağrım göğüs hassasiyetim fln da yok bugün bütün gün temizlik yaptım normalde çok hareket edince hemen sökülürdü. Peçeteye gelen kanama kırmızı ama pede bakıyorum çok az kahverengi leke var sökülmek için gününğ mü bekliyor anlayamadımBelli olmaz şuan vücudumuz çok karışımı inşAllah yerleşme kanamasıdırr
Evet kaset testte pek yalancı poztif görmedim bende hiç hayırlısı artık sipariş ettiğim testler gelsin bakicak gün gün articak mi diye inşallah kimyasal olmaz yinekasette yanılma az oluyor erken gebelik daha bir yalancı pozitif veriyor benim yanlıslar artimeddi
Streslenme ins bir sey olmazEvet kaset testte pek yalancı poztif görmedim bende hiç hayırlısı artık sipariş ettiğim testler gelsin bakicak gün gün articak mi diye inşallah kimyasal olmaz yine
İnşallah canım dua edelim rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsinStreslenme ins bir sey olmaz
amin inş pozitif düşün bol bol güvendiğin bir esmayı çek ben ya bedi çekerim mesela ara ara veya ilgilendiğin başka şey de olabilir bak ben artık regli bekliyorum yalancı çizgi bile görmedim bu ay yaptığım testlerdeİnşallah canım dua edelim rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin
Cekeyim canım en güzel şey şu sıra duaya sarılmak inşallah hepimize nasip olsun güzel hayırlı sağlıklı bebisleramin inş pozitif düşün bol bol güvendiğin bir esmayı çek ben ya bedi çekerim mesela ara ara veya ilgilendiğin başka şey de olabilir bak ben artık regli bekliyorum yalancı çizgi bile görmedim bu ay yaptığım testlerde
Kaç gün vardı kuzumKızlar test yaptım negatif
Yaa adetin yarın mıydıKızlar test yaptım negatif
EvetYaa adetin yarın mıydı
Yarın olmam lazımKaç gün vardı kuzum
Allah Allah bekle bakalım nolcak hayırlısı ya acaba yerleşme olabilir mi Allahım aminnnBilemiyorum canım ya sanki sökülemiyor gibi ağrım göğüs hassasiyetim fln da yok bugün bütün gün temizlik yaptım normalde çok hareket edince hemen sökülürdü. Peçeteye gelen kanama kırmızı ama pede bakıyorum çok az kahverengi leke var sökülmek için gününğ mü bekliyor anlayamadım
Bunlarda 2.cizgi var amaEki Görüntüle 3611570 Testlerim bunlarda 2 tane yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?