Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

Belli olmaz şuan vücudumuz çok karışımı inşAllah yerleşme kanamasıdırr
Bilemiyorum canım ya sanki sökülemiyor gibi ağrım göğüs hassasiyetim fln da yok bugün bütün gün temizlik yaptım normalde çok hareket edince hemen sökülürdü. Peçeteye gelen kanama kırmızı ama pede bakıyorum çok az kahverengi leke var sökülmek için gününğ mü bekliyor anlayamadım

kasette yanılma az oluyor erken gebelik daha bir yalancı pozitif veriyor benim yanlıslar artimeddi
Evet kaset testte pek yalancı poztif görmedim bende hiç hayırlısı artık sipariş ettiğim testler gelsin bakicak gün gün articak mi diye inşallah kimyasal olmaz yine

İnşallah canım dua edelim rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin
amin inş pozitif düşün bol bol güvendiğin bir esmayı çek ben ya bedi çekerim mesela ara ara veya ilgilendiğin başka şey de olabilir bak ben artık regli bekliyorum yalancı çizgi bile görmedim bu ay yaptığım testlerde

Cekeyim canım en güzel şey şu sıra duaya sarılmak inşallah hepimize nasip olsun güzel hayırlı sağlıklı bebisler

Allah Allah bekle bakalım nolcak hayırlısı ya acaba yerleşme olabilir mi Allahım aminnn

Kızlar adetime 11 gün var ama yumurtlamam hemen adetin arkasından oldu erken oldum bayağı yani çatlamanın yedinci sekizinci gününde falan olmam lazım afedersiniz koyu sarımsı bi akıntı var yani çok az lekeye yakın çok çok az kahveye dönük adetime de daha var bunun olması normal mi ara ara kasık batması var ben tek tüp var bende sağ açık sağda da yumurtlama olmuştu işte ama kist de vardı gebelik tutma ihtimali olur mu bir de bugün ilk defa akşama yakın bi ateş basması oldu geçti bunlar belirti midir 7 Temmuz da test yapacağım çünkü tam 14 gün falan oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…