Yerlesme lekesi olabilir canım bekle bakalım test gününde varsa çıkar inşallahKızlar adetime 11 gün var ama yumurtlamam hemen adetin arkasından oldu erken oldum bayağı yani çatlamanın yedinci sekizinci gününde falan olmam lazım afedersiniz koyu sarımsı bi akıntı var yani çok az lekeye yakın çok çok az kahveye dönük adetime de daha var bunun olması normal mi ara ara kasık batması var ben tek tüp var bende sağ açık sağda da yumurtlama olmuştu işte ama kist de vardı gebelik tutma ihtimali olur mu bir de bugün ilk defa akşama yakın bi ateş basması oldu geçti bunlar belirti midir 7 Temmuz da test yapacağım çünkü tam 14 gün falan oluyor
İnşallah ya aslında olur gibi ama doktor bi kist var demişti o engel olur mu bilmiyorum ama demişti ki gebelik düşündüğün için de ilaç vermiyorum demişti heralde riskli olsaydı da gebelik ertele ilaç kullan derdi demiYerlesme lekesi olabilir canım bekle bakalım test gününde varsa çıkar inşallah
YaaaBen sabrediyorum ne adet belirtisi var ne gebelik
Bekle bakalım belki geçer günün canım yaYarın olmam lazım
Ayy amiinn ilk defa bu kadar az görüyorum lütfen öyle olsunAllah Allah bekle bakalım nolcak hayırlısı ya acaba yerleşme olabilir mi Allahım aminnn
Canım sanki çizgi görünüyor gibiEki Görüntüle 3611570 Testlerim bunlarda 2 tane yaptım
Ben göremedimBunlarda 2.cizgi var ama
Göremedim ben birde adet günüm yarın daha net çıkması lazım olsaydıCanım sanki çizgi görünüyor gibi
Bekle canım olmadı kan verirsinEki Görüntüle 3611595 Renkli Buda belki siyah beyaz gölge yapmıştır
Ayyyy var gibiiiii heyecanlandımmmEki Görüntüle 3611570 Testlerim bunlarda 2 tane yaptım
Yaaa ben burdayım diyoooooooEki Görüntüle 3611595 Renkli Buda belki siyah beyaz gölge yapmıştır
Kan veremiyorum maalesefBekle canım olmadı kan verirsin
Kızz tertemiz negatif ben göremedimYaaa ben burdayım diyooooooo
Testleri çöpe attım akşamda saçımı boyayacağım sinirlendimAyyyy var gibiiiii heyecanlandımmm
Evet yok birdaha ki aya artıkBen de göremedim ya
Ne zamandır denıyordunuz hayırlısı olsun sıkma canınıEvet yok birdaha ki aya artık
1 sene olmadı ama Nisan ayında polip aldırdımNe zamandır denıyordunuz hayırlısı olsun sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?