Ben görüyorummmmKızz tertemiz negatif ben göremedim
Valla attım testleri çöpe alttakinde mi gördün üstte miBen görüyorummmm
Lekelenmem başladı zaten test yapmamı bekliyormuşBen görüyorummmm
Pco mu var neden geç yumurtlama olduBenim de beklenen adet tarihim yarın ama adetin 22. Günü 20 mm yumurtayı düşününce beklenen adet tarihim 8 temmuza kayacak sanki bu durumda test falan da yapmam mantıklı gelmiyor,zaman da geçmiyor
Klomen ve duphaston tedavisi aldım sanırım ondan dolayı,pcos yok tam tersi az yumurtam var ama düşük bendePco mu var neden geç yumurtlama oldu
Amh kaçKlomen ve duphaston tedavisi aldım sanırım ondan dolayı,pcos yok tam tersi az yumurtam var ama düşük bende
Alttakinde gördüm ben ya renkli olandaTestleri çöpe attım akşamda saçımı boyayacağım sinirlendim
Öyle oluyo hep belki yerleşmedirrrLekelenmem başladı zaten test yapmamı bekliyormuş
Hiç sanmıyorumÖyle oluyo hep belki yerleşmedirrr
Aşkım burada çok fazla test görüyoruz ya belki gözün yanılmıştır ama canlı gözle hiç yokAlttakinde gördüm ben ya renkli olanda
Amh 0.32 yaşım da 35Amh kaç
Sıkma canımı herşeyin hayırlısı olurLekelenmem başladı zaten test yapmamı bekliyormuş
Kan verecek misinSıkma canımı herşeyin hayırlısı olurbenim de testler pozıtıf duruyo ama adet olucakmısım gibi kasıklarımda çekilmeler var gibi anlamadım
Canım belki geç döllenme olur o zaman çıkmaz zaten regl gelene kadar şanslı hep varEki Görüntüle 3611595 Renkli Buda belki siyah beyaz gölge yapmıştır
Valla zaten belirtimde yoktu önümüzdeki aya bakacağız artık sıkıntıdan kendimi temizliğe verdimCanım belki geç döllenme olur o zaman çıkmaz zaten regl gelene kadar şanslı hep var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?