- 17 Şubat 2025
- 598
- 258
- 18
- 25
Bugün bnde aynısını yaptım ama çok yorma kendini bak yine de dikkat etValla zaten belirtimde yoktu önümüzdeki aya bakacağız artık sıkıntıdan kendimi temizliğe verdim
Artık dikkat etmeme kararı aldım , her gün badem avokado magnezyum yemeye içmeye çalışıyordum alkolü ortama girdiğimizde içmedim bile midem ağrısa ilaç içmedim saç boyamadım çok sıcak duş almadım hemen yerimden kalkmadım ilişki sonrası hemen duş almadım çişimi bile tuttum , yumurta takibide yapmayacağım o geleceği zamanı bilir Allah’ta nasip edeceği zamanı o yüzden salacağım artıkBugün bnde aynısını yaptım ama çok yorma kendini bak yine de dikkat et
Kuzu yine de ağır kaldırma tabiki Rabbim ömür vermişse her türlü tutunur ama tedbir bizden taktır allahtanArtık dikkat etmeme kararı aldım , her gün badem avokado magnezyum yemeye içmeye çalışıyordum alkolü ortama girdiğimizde içmedim bile midem ağrısa ilaç içmedim saç boyamadım çok sıcak duş almadım hemen yerimden kalkmadım ilişki sonrası hemen duş almadım çişimi bile tuttum , yumurta takibide yapmayacağım o geleceği zamanı bilir Allah’ta nasip edeceği zamanı o yüzden salacağım artık
Aynen öyle çok ağır kaldırmıyorum zaten eşim yapıyor o işleri kısmet bakalımKuzu yine de ağır kaldırma tabiki Rabbim ömür vermişse her türlü tutunur ama tedbir bizden taktır allahtan
Ben bir şey göremedim belki yakından görünüyordur amaEki Görüntüle 3611595 Renkli Buda belki siyah beyaz gölge yapmıştır
En iyi salmak canım. Nasipte varsa olur zatenArtık dikkat etmeme kararı aldım , her gün badem avokado magnezyum yemeye içmeye çalışıyordum alkolü ortama girdiğimizde içmedim bile midem ağrısa ilaç içmedim saç boyamadım çok sıcak duş almadım hemen yerimden kalkmadım ilişki sonrası hemen duş almadım çişimi bile tuttum , yumurta takibide yapmayacağım o geleceği zamanı bilir Allah’ta nasip edeceği zamanı o yüzden salacağım artık
Bende bu ay öyle yapacağım sonra üzülüyorum ilk defa bugün olmadı diye ağladımyarın testlerim gelince yaparım ben de ama beklentim olmadı o yönde de yaptığım tek eylem korunmamak onun dışı da hiç bir şeye dikkat etmedim. Olacaksa olur kafasındayım artık
Yaaa canım üzme kendini bnde çok istemiştim ama ilk defa bu ay çok takmadım. Yıpratma kendiniBende bu ay öyle yapacağım sonra üzülüyorum ilk defa bugün olmadı diye ağladım
Bence güzel düşün güzel olsun ben de çizgileri gördüm ama güvenmiyorum bu yüzden senin için kesin diyemiyorum gönlünü ferah tut bol dua et elbette yemene dikkat et canımmArtık dikkat etmeme kararı aldım , her gün badem avokado magnezyum yemeye içmeye çalışıyordum alkolü ortama girdiğimizde içmedim bile midem ağrısa ilaç içmedim saç boyamadım çok sıcak duş almadım hemen yerimden kalkmadım ilişki sonrası hemen duş almadım çişimi bile tuttum , yumurta takibide yapmayacağım o geleceği zamanı bilir Allah’ta nasip edeceği zamanı o yüzden salacağım artık
Pek sanmam var gibi ama bat ne zamandıAşkım burada çok fazla test görüyoruz ya belki gözün yanılmıştır ama canlı gözle hiç yok
YarınPek sanmam var gibi ama bat ne zamandı
Benim kullandığım bu testleri ben 1 seneye yakındır kullanıyorum hiç yalancı pozitif vermiyor yarın adet olmazsam dijital test alırım o direk pozitif yada negatif yazıyor çizgi aramıyorsunBence güzel düşün güzel olsun ben de çizgileri gördüm ama güvenmiyorum bu yüzden senin için kesin diyemiyorum gönlünü ferah tut bol dua et elbette yemene dikkat et canımm
Nasıl hissediyorum pekiiii
Yaa inşAllahhh güzel haber gelir yaaaaBenim kullandığım bu testleri ben 1 seneye yakındır kullanıyorum hiç yalancı pozitif vermiyor yarın adet olmazsam dijital test alırım o direk pozitif yada negatif yazıyor çizgi aramıyorsun
Aşkım adet belirtimde yok sadece adete yakın akıntı var biraz kahverengi yoğun böyle afedersin sümük gibiNasıl hissediyorum pekiiii
Yapay zekada pozitif dedi testimeYaa inşAllahhh güzel haber gelir yaaaa
Bence de pozitif yaaa nolur şu grup bol sağlıklı pozitif olsun Allah ım çokkk aminnnYapay zekada pozitif dedi testime
Zaten bu ay olmazsa önümüzdeki ay grup kurmam siteye girmem herhaldeBence de pozitif yaaa nolur şu grup bol sağlıklı pozitif olsun Allah ım çokkk aminnn
Ya kıyamam olacak tabi bir gün. İşte insan beklentiye girince stres yapıyor ve o da engelliyor. İlk gebelik için aşırı stres yapmıştım saldığım ay olmuştu hem de geç yumurtlamıştım. Stresten saçlarım çok dökülmüştü. İlerleyemedi gebelik ama stresin ve belirti aramanın anlamsız olduğunu anladım. Yani üzülmeye de strese de hiç gerek yok. Kafandan tamamen attığın gün gelecek eminim. Ben açıkçası olmasa da yazı rahat geçiririm diyorum.Bende bu ay öyle yapacağım sonra üzülüyorum ilk defa bugün olmadı diye ağladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?