Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

Ben hiç takmıyordum 5 gün gecikmem oluyordu yine test yapmazdım bu ay umutlandım ama hayırlısı geleceği günü bilir o Rabbiminde bize hazırladığı mucizesi vardır elbette

Kızlar regl belirtisi yok ama beta kocaman 0 yani beta yükselmemiş ki ben belirti yaşayayım yalancı belirtiymiş bunlar ben daha girmem buraya zaten inşAllah gönlümüzce olur herşey hayalimiz gerçek olur bir gün Allaha emanet olun

Ben de cuma günü arkadaslarla dısarıya cıktım araç kullanıyorum bahanesiyle içmedim 2 aydır picassos kullanıyorum magnezyumlar karbontidrat tatlı yememeler yeğenimi uzakdoğu restoranına götürdüm sushi yemedim her gün avocadolar falan boş rezervi düşük olanlar üzülmesin benim de amh cok yüksek herkeste farklı dert

Allah gönlünüze göre versin ben de artık girmeyeceğim her seyi belirti sanar oldum

Yaaaa testlerin pozıtıfdı dimi

Benim bu sabah testi bat 2 temmuz yani yarın sanki dünden beri devamlı adetim baslıyor gibi hissediyorum

Eklentiler

• DA5CB1C0-2A63-4CED-A672-E4861B10D3A7.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 43
Evet belirtilerim de var hiç regl belirtim yok ama nasip değilmiş daha demek ki kan 0
Senin testlerin baya pozitifti gerçekten artık testlerde hiç güvenilir değil çok üzüldüm bende testimi negatif görünce düştüm biraz ama eşimle konuştuk canımızı sıkmama kararı aldık , mucizemiz bi yerde bizi bekliyor umudunu kaybetme

Benimde adet belirtim hiç yok testler negatif yumurtlamaya göre olmam lazım inşallah geçikmez , bizi sarsan testler oluyor sanırım pozitif görüp umutlanıyoruz ben yaptığım test negatif olduğunu bile bile kaç kefe fotoğrafla oynadım

Valla haklısın arkadaşım en güzeli akışına bırakmak regl beklemek gelmezse direk kan vermek testler ümitlendiriyor
Bu kadar hepsinde pozıtıf cıkıp kande negatıf cıkarsa yıkılırım diyebilirim günden güne de sanki daha belirgin oluyor adetim bu hafta olmasını beklıycem ona göre hafta basına test vericem kimyasal gebelik geçiridğim için günleri değişebilir. Uzayabilir belki ona göre haftaya verip ona göre ilerleyeceğim hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin

Bende hala benimki pozitife döner mi diye bekliyorum bu ay o kadar umutluydum ki

Kızlar göbek deliğimden vajınama doğru bir koyuluk var düz kahve bir çizgi sanki bu belirti olabilir mi

Bu gruptan o kadar ppzitif hissediyorum ki niyeyse hepimizin hamile kalacağını düşünmüştüm bende
Ben daha grup açmayayım grup felan bahane aslında insanların heyacanına ortak olmak çok güzel bi duygu ama artık bende açmam bu kadar yorum alacağını tahmin etmemiştim zaten yinede iyi ki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…