Ben hiç takmıyordum 5 gün gecikmem oluyordu yine test yapmazdım bu ay umutlandım ama hayırlısı geleceği günü bilir o Rabbiminde bize hazırladığı mucizesi vardır elbetteYa kıyamam olacak tabi bir gün. İşte insan beklentiye girince stres yapıyor ve o da engelliyor. İlk gebelik için aşırı stres yapmıştım saldığım ay olmuştu hem de geç yumurtlamıştım. Stresten saçlarım çok dökülmüştü. İlerleyemedi gebelik ama stresin ve belirti aramanın anlamsız olduğunu anladım. Yani üzülmeye de strese de hiç gerek yok. Kafandan tamamen attığın gün gelecek eminim. Ben açıkçası olmasa da yazı rahat geçiririm diyorum.
Kesinlikle inanıyorum en yakın zamanda bizde sağlıkla mucizelerimize kavuşağız. Sadece biraz sabırBen hiç takmıyordum 5 gün gecikmem oluyordu yine test yapmazdım bu ay umutlandım ama hayırlısı geleceği günü bilir o Rabbiminde bize hazırladığı mucizesi vardır elbette
Ben de cuma günü arkadaslarla dısarıya cıktım araç kullanıyorum bahanesiyle içmedim 2 aydır picassos kullanıyorum magnezyumlar karbontidrat tatlı yememeler yeğenimi uzakdoğu restoranına götürdüm sushi yemedim her gün avocadolar falan boş rezervi düşük olanlar üzülmesin benim de amh cok yüksek herkeste farklı dertArtık dikkat etmeme kararı aldım , her gün badem avokado magnezyum yemeye içmeye çalışıyordum alkolü ortama girdiğimizde içmedim bile midem ağrısa ilaç içmedim saç boyamadım çok sıcak duş almadım hemen yerimden kalkmadım ilişki sonrası hemen duş almadım çişimi bile tuttum , yumurta takibide yapmayacağım o geleceği zamanı bilir Allah’ta nasip edeceği zamanı o yüzden salacağım artık
Allah gönlünüze göre versin ben de artık girmeyeceğim her seyi belirti sanar oldumKızlar regl belirtisi yok ama beta kocaman 0 yani beta yükselmemiş ki ben belirti yaşayayım yalancı belirtiymiş bunlar ben daha girmem buraya zaten inşAllah gönlümüzce olur herşey hayalimiz gerçek olur bir gün Allaha emanet olun
Yaaaa testlerin pozıtıfdı dimiKızlar regl belirtisi yok ama beta kocaman 0 yani beta yükselmemiş ki ben belirti yaşayayım yalancı belirtiymiş bunlar ben daha girmem buraya zaten inşAllah gönlümüzce olur herşey hayalimiz gerçek olur bir gün Allaha emanet olun
Evet belirtilerim de var hiç regl belirtim yok ama nasip değilmiş daha demek ki kan 0Yaaaa testlerin pozıtıfdı dimi
Dün mü vermiştin kan ne zaman bat benim bundna önce kimyasal gebelik te 4 gin önce negatiftiEvet belirtilerim de var hiç regl belirtim yok ama nasip değilmiş daha demek ki kan 0
Senin testlerin baya pozitifti gerçekten artık testlerde hiç güvenilir değil çok üzüldüm bende testimi negatif görünce düştüm biraz ama eşimle konuştuk canımızı sıkmama kararı aldık , mucizemiz bi yerde bizi bekliyor umudunu kaybetmeEvet belirtilerim de var hiç regl belirtim yok ama nasip değilmiş daha demek ki kan 0
Seninkide baya pozitifBenim bu sabah testi bat 2 temmuz yani yarın sanki dünden beri devamlı adetim baslıyor gibi hissediyorum
İnsan artık korkuyorSeninkide baya pozitif
Benimde adet belirtim hiç yok testler negatif yumurtlamaya göre olmam lazım inşallah geçikmez , bizi sarsan testler oluyor sanırım pozitif görüp umutlanıyoruz ben yaptığım test negatif olduğunu bile bile kaç kefe fotoğrafla oynadımKızlar regl belirtisi yok ama beta kocaman 0 yani beta yükselmemiş ki ben belirti yaşayayım yalancı belirtiymiş bunlar ben daha girmem buraya zaten inşAllah gönlümüzce olur herşey hayalimiz gerçek olur bir gün Allaha emanet olun
Valla haklısın arkadaşım en güzeli akışına bırakmak regl beklemek gelmezse direk kan vermek testler ümitlendiriyorİnsan artık korkuyor
Bu kadar hepsinde pozıtıf cıkıp kande negatıf cıkarsa yıkılırım diyebilirimValla haklısın arkadaşım en güzeli akışına bırakmak regl beklemek gelmezse direk kan vermek testler ümitlendiriyor
Bende hala benimki pozitife döner mi diye bekliyorum bu ay o kadar umutluydum kiBu kadar hepsinde pozıtıf cıkıp kande negatıf cıkarsa yıkılırım diyebilirimgünden güne de sanki daha belirgin oluyor adetim bu hafta olmasını beklıycem ona göre hafta basına test vericem kimyasal gebelik geçiridğim için günleri değişebilir. Uzayabilir belki ona göre haftaya verip ona göre ilerleyeceğim hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin
Bu gruptan o kadar ppzitif hissediyorum ki niyeyse hepimizin hamile kalacağını düşünmüştüm bendeBende hala benimki pozitife döner mi diye bekliyorum bu ay o kadar umutluydum ki
Ben daha grup açmayayımBu gruptan o kadar ppzitif hissediyorum ki niyeyse hepimizin hamile kalacağını düşünmüştüm bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?