Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

Ben elendim regl kanamam geldi şu an leke açık pembe ama yerleşme değil eminim , başka aylara kaldı bizim hayaller

Günaydın kızlar benim bay cuma günü adet belirtim yok sıfır belirti ama bazı aylar belirtisiz adet olduğumda oluyordu
Pozitif görmeyen arkadaşlar üzülmeyin vakitsiz hiçbirşey olmaz vaktini bekler stres yapmayın içgüdüsel hareket edin kendinizi kısıtlamayın işinizi gücünüzü yemenizi içmenizi yapın bebek ilk haftalar hemen anneden beslenmiyor
Her ay yumurta takibi yaparak görev gibi içermektedir doğru değil bence
Bazı insanlar kolay hamile kalırken bazıları geç kalabiliyor çok normal

kızlarrrr başka test yapan var mı
Ben ikinci testi dün akşam yaptım. Yine silik çizgi çıktı. Asla koyulaşma yok Doğru olsaydı koyulaşırdı. Bir dk içinde beliriyor ikinci çizgi. Kuruma çizgisi değil yani. Yarın kan verip bu sayfayı ben de kapatacağım. Yaştan dolayı demek ki olmuyor

Hepsi aynı marka mı ya benimde testlere güvenim kalmadı gerçekten daha önce hiç yalancı pozıtıf almadım şimdi tedirgin oldum

Daha önce yazmıştım 20 haziranda aşılama olmuştum diye.Asilamanin 10. Gunu dün adet oldum kalanlara başarılar bende elendim

Hepsi aynı marka mı ya benimde testlere güvenim kalmadı gerçekten daha önce hiç yalancı pozıtıf almadım şimdi tedirgin oldum
İkisi de laboquick. Geçen ay da bana artı med böyle yapmıştı. Güvenilir dediler laboquick i ama. Gerçekten güvenim kalmadı benim de

Yok doğru değil benim annem hep sağdan yumurtluyomuş 3 tane kızı var :d

İki gündür leke şeklindeydi gününü bekliyormuş bugün sökülmeye başladı. Ben yerleşme olur mu acaba diye çok ümitlenmiştim ama nasip değilmiş. Bu ay korunacağım dişçiye fln gideceğim hem vücudum dinlensin hem de psikolojik olarak rahatlayayım biraz istiyorum. Bu sürede de bal tarçın çörek otu yapacağım yumurtlama ve adeti güzel düzenliyor.

Kalite düşünce görünüyor mu bilmiyorum gözle görünen çok silik bi çizgi var dün yapmıştım ama güvenememiştim bugün de söküldü zaten

Eklentiler

• IMG_20250701_105309.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 62
Merhabaa benimde bat 5 temmuz daha 6 gün var zaman geçmiyor

Benim kullandığım bu testleri ben 1 seneye yakındır kullanıyorum hiç yalancı pozitif vermiyor yarın adet olmazsam dijital test alırım o direk pozitif yada negatif yazıyor çizgi aramıyorsun
Ayy ne güzelmiş o dijital testler ilk defa duydum,markası ne acaba?

Dün mü vermiştin kan ne zaman bat benim bundna önce kimyasal gebelik te 4 gin önce negatifti
Dün verdim aslında yumurtlama ne zaman oldu bilmiyorum yarın bat ama kesin değil çünkü 15. Günler yumurtladığumı düşünmüyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…