bekle bakalım bir kaç gün geçsin sonra yeniden test yaparsınHala regl ile hiç belirtim yok sessiz sedasız regl oluyorum
Yok kız elendim bayabekle bakalım bir kaç gün geçsin sonra yeniden test yaparsın
Nasıl oluyor böyle ya, geçen ay benim de öyleydi. Bu ay da öyle olacak gibi. Çok istediğimiz şeyle sınanıyoruzEvet belirtilerim de var hiç regl belirtim yok ama nasip değilmiş daha demek ki kan 0
Ben ikinci testi dün akşam yaptım. Yine silik çizgi çıktı. Asla koyulaşma yokkızlarrrr başka test yapan var mı
Hepsi aynı marka mı ya benimde testlere güvenim kalmadı gerçekten daha önce hiç yalancı pozıtıf almadım şimdi tedirgin oldumBen ikinci testi dün akşam yaptım. Yine silik çizgi çıktı. Asla koyulaşma yokDoğru olsaydı koyulaşırdı. Bir dk içinde beliriyor ikinci çizgi. Kuruma çizgisi değil yani. Yarın kan verip bu sayfayı ben de kapatacağım. Yaştan dolayı demek ki olmuyor
İkisi de laboquick. Geçen ay da bana artı med böyle yapmıştı. Güvenilir dediler laboquick i ama. Gerçekten güvenim kalmadı benim deHepsi aynı marka mı ya benimde testlere güvenim kalmadı gerçekten daha önce hiç yalancı pozıtıf almadım şimdi tedirgin oldum
adet gecikmesini bekleyeceğiz tek çareDaha önce yazmıştım 20 haziranda aşılama olmuştum diye.Asilamanin 10. Gunu dün adet oldum kalanlara başarılar bende elendim
Yok doğru değil benim annem hep sağdan yumurtluyomuş 3 tane kızı var :dSağ taraftan gebelik olursa erkek sol taraftan olursa kız gibi bi durum duymuştum doğru mu peki bu da var mı bi bilginiz benim sol tüp kapalı zira sağ taraftan yumurtlamıştım doktora gittim ama gebelik oldu mu bilemedim bekliyorum bende
Aynı bnde o şekilde ne ağrı ne güğüs hassasiyeti hiç birşey yok ilk defa bat bugündü 3 gündür ne olduğunu anlayamadımHala regl ile hiç belirtim yok sessiz sedasız regl oluyorum
adet gecikmesini bekleyeceğiz tek çare
Oldun muAynı bnde o şekilde ne ağrı ne güğüs hassasiyeti hiç birşey yok ilk defa bat bugündü 3 gündür ne olduğunu anlayamadım
İki gündür leke şeklindeydi gününü bekliyormuş bugün sökülmeye başladı. Ben yerleşme olur mu acaba diye çok ümitlenmiştim ama nasip değilmiş. Bu ay korunacağım dişçiye fln gideceğim hem vücudum dinlensin hem de psikolojik olarak rahatlayayım biraz istiyorum. Bu sürede de bal tarçın çörek otu yapacağım yumurtlama ve adeti güzel düzenliyor.Oldun mu
Kalite düşünce görünüyor mu bilmiyorum gözle görünen çok silik bi çizgi var dün yapmıştım ama güvenememiştim bugün de söküldü zatenİki gündür leke şeklindeydi gününü bekliyormuş bugün sökülmeye başladı. Ben yerleşme olur mu acaba diye çok ümitlenmiştim ama nasip değilmiş. Bu ay korunacağım dişçiye fln gideceğim hem vücudum dinlensin hem de psikolojik olarak rahatlayayım biraz istiyorum. Bu sürede de bal tarçın çörek otu yapacağım yumurtlama ve adeti güzel düzenliyor.
Testler tarafından kandırılıyoruz sürekliKalite düşünce görünüyor mu bilmiyorum gözle görünen çok silik bi çizgi var dün yapmıştım ama güvenememiştim bugün de söküldü zaten
Merhabaabenimde bat 5 temmuz daha 6 gün var zaman geçmiyor
Ayy ne güzelmiş o dijital testler ilk defa duydum,markası ne acaba?Benim kullandığım bu testleri ben 1 seneye yakındır kullanıyorum hiç yalancı pozitif vermiyor yarın adet olmazsam dijital test alırım o direk pozitif yada negatif yazıyor çizgi aramıyorsun
Dün verdim aslında yumurtlama ne zaman oldu bilmiyorum yarın bat ama kesin değil çünkü 15. Günler yumurtladığumı düşünmüyorum benDün mü vermiştin kan ne zaman bat benim bundna önce kimyasal gebelik te 4 gin önce negatifti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?