Keşke bir defa da pozitif olduğu halde negatif diye kandırsa bu testler biziTestler tarafından kandırılıyoruz sürekli
Aynen eşim sabah işe gitti nöbete bi de yarın konuşmaz ama tedavi kararı aldık biz deSenin testlerin baya pozitifti gerçekten artık testlerde hiç güvenilir değil çok üzüldüm bende testimi negatif görünce düştüm biraz ama eşimle konuştuk canımızı sıkmama kararı aldık , mucizemiz bi yerde bizi bekliyor umudunu kaybetme
Ben testlere giç inanmadım beni belirtiler etkilediBenimde adet belirtim hiç yok testler negatif yumurtlamaya göre olmam lazım inşallah geçikmez , bizi sarsan testler oluyor sanırım pozitif görüp umutlanıyoruz ben yaptığım test negatif olduğunu bile bile kaç kefe fotoğrafla oynadım
Evet kesinlikle bu ay aslında sanmıştım belirtiler beni etkiledi attık hepten saldım yaNasıl oluyor böyle ya, geçen ay benim de öyleydi. Bu ay da öyle olacak gibi. Çok istediğimiz şeyle sınanıyoruz
Durumumuz aynı,adetin 22.günü ultrasonda 20 mum yumurtam vardı ne zaman çatladı hatta çatlamayıp kist mi oldu bilemiyorum normalde 26 günde en geç 28 günde bir adetimi düzenli olurdum,tedavi aldım klomen ve duphaston bu ilaçlar nedeni ile sanırım 22. Günü 20mm yumurta görüldü sonrasında da adet olursan ikinci tedavi için olmazsan test için gel dedi doktorum ama ben hangi tarihi baz alacağım adet olmadım diye bilemiyorum,son adet tarihim 1Hazirandı.Dün verdim aslında yumurtlama ne zaman oldu bilmiyorum yarın bat ama kesin değil çünkü 15. Günler yumurtladığumı düşünmüyorum ben
Zaten 22. Günü baz alırsak üstünden 8 gün geçmiş benim fikrimbdayanabilirsen 4 dayanamazsan 2 gün sonra gidinDurumumuz aynı,adetin 22.günü ultrasonda 20 mum yumurtam vardı ne zaman çatladı hatta çatlamayıp kist mi oldu bilemiyorum normalde 26 günde en geç 28 günde bir adetimi düzenli olurdum,tedavi aldım klomen ve duphaston bu ilaçlar nedeni ile sanırım 22. Günü 20mm yumurta görüldü sonrasında da adet olursan ikinci tedavi için olmazsan test için gel dedi doktorum ama ben hangi tarihi baz alacağım adet olmadım diye bilemiyorum,son adet tarihim 1Hazirandı.
Üzerinden en az 10 gün geçsin canım22.günü değil de iki gün sonra 24.gün çatlama olduysa diye,7-8temmuza kadar beklemem en güzeli olacak ama dayanabilirsem tabi
Ayyy çok bariz belli en güzeli kan vermen tabii hayırlı olsun canımKızlar bu testi şimdi yaptım sizce? Yumurtlama 10.gun çatlama 9.gun
Eki Görüntüle 3611861
Dongum 28 günde bir Bu gün normalde adet olmam gereken gün ama 20. Gün yumurtlama oldu geç dollenmedir büyük ihtimal adet geçer o yüzden 5 temmuza kadar beklicem bakalım bu test yaniltmaz herhalde bu gün adet olicam gibi ağrım var göğüs hassasiyetim devam ediyorAyyy çok bariz belli en güzeli kan vermen tabii hayırlı olsun canım
Açıkçası testlere asla güvenmiyorum bu yüzden en güzeli test inşAllah gönlünüze göre olur yaaDongum 28 günde bir Bu gün normalde adet olmam gereken gün ama 20. Gün yumurtlama oldu geç dollenmedir büyük ihtimal adet geçer o yüzden 5 temmuza kadar beklicem bakalım bu test yaniltmaz herhalde bu gün adet olicam gibi ağrım var göğüs hassasiyetim devam ediyor
Bak bu geçen ay yaptığım test kuruma dahi çıkmadıAçıkçası testlere asla güvenmiyorum bu yüzden en güzeli test inşAllah gönlünüze göre olur yaa
fotografta kalıtesi düşüyor gözükmüyor gözle görülen birşey varmı baktıgınızda
Kızlar yorumlar mısınızKızlar test yaptım bat 4 Temmuz test artı med ilk 5 dk içine çektim resmi silik bir şekilde görüyorum çizgiyi ama artı med olduğu için güvenemiyorum ümitlenmek istemiyorum Eki Görüntüle 3611865
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?