Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

Aynen eşim sabah işe gitti nöbete bi de yarın konuşmaz ama tedavi kararı aldık biz de

Ben testlere giç inanmadım beni belirtiler etkiledi

Nasıl oluyor böyle ya, geçen ay benim de öyleydi. Bu ay da öyle olacak gibi. Çok istediğimiz şeyle sınanıyoruz
Evet kesinlikle bu ay aslında sanmıştım belirtiler beni etkiledi attık hepten saldım ya

Dün verdim aslında yumurtlama ne zaman oldu bilmiyorum yarın bat ama kesin değil çünkü 15. Günler yumurtladığumı düşünmüyorum ben
Durumumuz aynı,adetin 22.günü ultrasonda 20 mum yumurtam vardı ne zaman çatladı hatta çatlamayıp kist mi oldu bilemiyorum normalde 26 günde en geç 28 günde bir adetimi düzenli olurdum,tedavi aldım klomen ve duphaston bu ilaçlar nedeni ile sanırım 22. Günü 20mm yumurta görüldü sonrasında da adet olursan ikinci tedavi için olmazsan test için gel dedi doktorum ama ben hangi tarihi baz alacağım adet olmadım diye bilemiyorum,son adet tarihim 1Hazirandı.

Zaten 22. Günü baz alırsak üstünden 8 gün geçmiş benim fikrimbdayanabilirsen 4 dayanamazsan 2 gün sonra gidin

22.günü değil de iki gün sonra 24.gün çatlama olduysa diye,7-8temmuza kadar beklemem en güzeli olacak ama dayanabilirsem tabi

Ayyy çok bariz belli en güzeli kan vermen tabii hayırlı olsun canım
Dongum 28 günde bir Bu gün normalde adet olmam gereken gün ama 20. Gün yumurtlama oldu geç dollenmedir büyük ihtimal adet geçer o yüzden 5 temmuza kadar beklicem bakalım bu test yaniltmaz herhalde bu gün adet olicam gibi ağrım var göğüs hassasiyetim devam ediyor

Açıkçası testlere asla güvenmiyorum bu yüzden en güzeli test inşAllah gönlünüze göre olur yaa

Bata 8 gün var dün yaptığım nimo da silik çizgi çıktı. Bugün awox yaptım tertemiz negatif. Valla sıkıldım artık ya. Ama ilginçtir yumurtlama tarihinden beri geçmeyen kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim var. Normalde hiç böyle olmaz adetten bir iki gün önce başlar adet olurum geçer. Şimdi hep adet olucam gibi Ağrı çekiyorum. Acaba ilk idrarla yapmadım diye mi negatif çıktı dün ilk idrarla yapmıştım

Kızlar test yaptım bat 4 Temmuz test artı med ilk 5 dk içine çektim resmi silik bir şekilde görüyorum çizgiyi ama artı med olduğu için güvenemiyorum ümitlenmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…