Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

En baştaki sarı gibi olan dün yaptığım ilk idrarla onla gözle görülür silik çizgi var. Diğerleri biraz önce yaptım awox ilk idrar değil Çay kahve her şey içildi :) onlarda tertemiz negatif

Kızlar bu testi şimdi yaptım sizce? Yumurtlama 10.gun çatlama 9.gun
Eki Görüntüle 3611861
Bariz pozitif görünüyor ama kan verip kesinleştirmek lazım 2-3 gün daha bekleyin kan verin :) bugün benim de 10. Günüm acaba çıkar mııııı 2 tane Awox test siparişi verdim anca 3 güne gelir bekleyeceğim mecbur

5 temmuz 14. Gün olacak olmasam kan vericem insallah

Merhaba kızlar 12. Gün test yaptım ve negatif. Yeni ay yeni şans bu gruptaki herkese çok teşekkür ederim. Dilerim en yakın zamanda sağlıkla kavuşuruz hepimiz.
Amin inşallah bu ay olmazsa öteki ay inşallah rabbim nasip eder hepimize

Kızlar test yaptım bat 4 Temmuz test artı med ilk 5 dk içine çektim resmi silik bir şekilde görüyorum çizgiyi ama artı med olduğu için güvenemiyorum ümitlenmek istemiyorum Eki Görüntüle 3611865
Umarım doğru sonuçtur ama malesef artımed yanlış sonuç verme konusunda mimli. Başka testle de yaparsanız kesinleşmiş olur, ümidiniz kırılmasın

Bilmem mi çok zor valla kafanı başka şeye dahi veremiyosun
Ben çalışıyorum ona rağmen olmuyor,ne yapsam neyi düşünsem aklımdaki hep tedavi sürecim oluyor,yumurta oluştu mu,büyüdü mü,çatladı mı,tuttu mu yoksa kist mi oldu,adetime kaç gün var,ovulasyondan kaç gün geçti,test yapsam mı,yaptım negatif çıktı ise yarın pozitife döner mi,kan versem daha erken mi...bitmeyen kocaman soru işaretleri…tedavileri olumsuz etkilediği için küçük çaplı da olsa antidepresan da alamıyoruz ki sakinliğimizi koruyalım,Allah hepimizi bir an önce sevinçli güzel sonuçlarla sevindirsin inşallah.

Amin inşallah hepimiz içinn en hayırlısı nasip olsun

kızlar bat günüm yârın herhangi bi leke gelmedi hala kafayı yicem nolur bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_1473.webp
    58,7 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…