Çizgi var gibi yarın tekrar yapkızlar bat günüm yârın herhangi bi leke gelmedi hala kafayı yicem nolur bakar mısınız
İnşallah dua edin nolurÇizgi var gibi yarın tekrar yap
çok silikte olsa 2.çizgi var gibi geldi bana,benim de beklenen adet tarihim bugündü ama sabah sadece sağ kasığımda hafif bir ağrı oldu sanırım olacağım dedim ama ağrı geçti bir daha olmadı,ne adete ne de gebeliğe ait başka bir belirtim de yok,ben 10 gün önce adet belirtileri yaşadım resmen şiddetli kasık ve göğüs ağrısı vardı üç dört gün sürmüştü bir haftadır çok iyiydim dediğim gibi bugün sabah çok az sağ kasık ağrı oldu geçti.kızlar bat günüm yârın herhangi bi leke gelmedi hala kafayı yicem nolur bakar mısınız
Sağlıklı bir yumurta ise çatlasıktan sonra 36saat döllenme şansını koruyor diye biliyorum,27sinde bile ovulasyon gerçekleşti ise bence gebelik şansın varKızlar selam 28 haziranda pike yakın koyuluk gördüm ama tam pik değildi 29 haziranda yaptığımda ise silikleşmişti piki tam yakalayamadım ama 28/29 haziranı değerlendirdim sizce şansım olur mu
Bende de gece ve sabah sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu ama sonra geçti bir daha da olmadı yarın da günüm ama olacağıma dair hiç belirti yok normalde akıntı gelir kahve renginde bir iki gün öncesinden ama yok gelmedi.çok silikte olsa 2.çizgi var gibi geldi bana,benim de beklenen adet tarihim bugündü ama sabah sadece sağ kasığımda hafif bir ağrı oldu sanırım olacağım dedim ama ağrı geçti bir daha olmadı,ne adete ne de gebeliğe ait başka bir belirtim de yok,ben 10 gün önce adet belirtileri yaşadım resmen şiddetli kasık ve göğüs ağrısı vardı üç dört gün sürmüştü bir haftadır çok iyiydim dediğim gibi bugün sabah çok az sağ kasık ağrı oldu geçti.
(Bu arada adetimin 22.günü 20mm olan yumurta için sağ tarafta demişti doktorum)
Var gibi görünüyor, sabah ilk idrarla tekrar yaparsanız daha net çıkar. Hayırlı olsun inşallahkızlar bat günüm yârın herhangi bi leke gelmedi hala kafayı yicem nolur bakar mısınız
Olur benceKızlar selam 28 haziranda pike yakın koyuluk gördüm ama tam pik değildi 29 haziranda yaptığımda ise silikleşmişti piki tam yakalayamadım ama 28/29 haziranı değerlendirdim sizce şansım olur mu
Yerleşme olabilir mikızlar ben yumurtlamaya göre bugün adet olmam lazımdı 2-3 kere leke geldi ped taktım ped tertemiz hala adet olamadım adet ağrımda yok testlerde negatif
Ben annemi 8 yaşındaydım kaybettiğimde,annesiz büyüdüm 14 yıldır da anne olmaya çalışıyorum o kadar kutsal değerli bir kelime ki benim için,çok çok duaya ihtiyacımız var,dualarım anne olmak isteyen herkes için,siz de kan verir kesin sonuç alırsanız mutlaka yazın,güzel haberlerinizi bekliyorum.Bende de gece ve sabah sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu ama sonra geçti bir daha da olmadı yarın da günüm ama olacağıma dair hiç belirti yok normalde akıntı gelir kahve renginde bir iki gün öncesinden ama yok gelmedi.
Öyle görünce o kadar duygulandım ki gerçekten tam görseydim napardım bilmiyorum.
Dua edelim birbirimize Rabb’im isteyen herkese hayırlı sağlıklı güzel evlatlar versin
Olabilir mi acabaYerleşme olabilir mi
İnsallah öyledir ya benım yarın günüm bakalım benim nasıl olucakOlabilir mi acaba
nimea bende böyle çıkardı ama yoktu sizdede çizgi Çar ikinci inşallah vardır tabiki bendende öğlen az kahve akıntı bir damla leke geldi hala gelen giden yok Haziran 4 de regl olmuştum oysaki hormon testi vereceğim ama bu regl mi değil mi bilmiyorumkızlar bat günüm yârın herhangi bi leke gelmedi hala kafayı yicem nolur bakar mısınız
Yüreğime su serptiniz desemYok doğru değil benim annem hep sağdan yumurtluyomuş 3 tane kızı var :d
Olma ihtimali var tabiki inşallahta öyledirOlabilir mi acaba
Bu görüntüler erken dönem bir gebeliğe ait olabilir. Görsellerin netliğine bakılırsa:Yok hayır sadece biraz daha bekleyim dedi
Erken gebelik testi mi yaptınKızlar benim normalde bugün hafifte olsa lekelenmem olmalıydı. Ama şuan beyaz akıntım devam ediyor, kasık ağrım da aynı şekilde testim de negatif çıktı. Pfff testi de yükleyemedim ya niye böyle diyorki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?