Canım gebelik ve regl belirtileri birbiriyle karışıyor maalesef bence gününde test yapsan daha iyi. Yerleşme kanaması pembe olur diyorlar ki benimde öyleydi. Ama akıntım hiç kesilmemişti şuan da öyle ben de anlayamadımPerşembe günü iki gün sonra beklenen adet günüm, iki gün önce kahverengi pıhtı leke geldi normalde adetten önce değil de sonra olurdu. gögüslerim çok hassas her adet dönemi öncesi gögüslerim hassaslaşır ama bu defa damarlar belirginleşti daha önce farketmemiştim. Çok sık idrara çıkıyorum. Böyle kendimi de umutlandırmak istemiyorum ama hayırlısı tabiki. Yerleşme kanaması gibi bir şey olabilir mi acaba? bekleyeceğiz iki güncük erken de gebelik testi yapmak istemiyorum sonra üzülüyorumCherie yarın bi test yap bence
Evet canım awox bir de yanılma payı yok yaErken gebelik testi mi yaptın
Bir kaç gün sabredelim sonra artık hersey belli olurEvet canım awox bir de yanılma payı yok ya
Benim bat 4ü ama burdan dönmez sanırım. Sen ne yaptın kan verdin mi?Bir kaç gün sabredelim sonra artık hersey belli olur
Kız daha 3 gün var belli olmazBenim bat 4ü ama burdan dönmez sanırım. Sen ne yaptın kan verdin mi?
Ya kuzu çıkmaz mıydı şimdiye kadar? İlkini battan sonraki gün 300le öğrenmiştim gerçi ayyy evet haklısın olabilirKız daha 3 gün var belli olmaz
Kırmızıları görene kadar umut varYa kuzu çıkmaz mıydı şimdiye kadar? İlkini battan sonraki gün 300le öğrenmiştim gerçi ayyy evet haklısın olabilir
Ben yarın sabah yapicam birkere daha bat 4 temmuzkızlarrrr başka test yapan var mı
Benimde bat 4 temmuz elimdede artimed test var yarin sabah yapicam bakalim ne cikacakKızlar test yaptım bat 4 Temmuz test artı med ilk 5 dk içine çektim resmi silik bir şekilde görüyorum çizgiyi ama artı med olduğu için güvenemiyorum ümitlenmek istemiyorum Eki Görüntüle 3611865
Aminnnn kesinlikle ben evdeyim eşim nöbette usulü çalışıyo mesela 24 saat yok yani ne yapsam da çıkmıyor aklımdanBen çalışıyorum ona rağmen olmuyor,ne yapsam neyi düşünsem aklımdaki hep tedavi sürecim oluyor,yumurta oluştu mu,büyüdü mü,çatladı mı,tuttu mu yoksa kist mi oldu,adetime kaç gün var,ovulasyondan kaç gün geçti,test yapsam mı,yaptım negatif çıktı ise yarın pozitife döner mi,kan versem daha erken mi...bitmeyen kocaman soru işaretleri…tedavileri olumsuz etkilediği için küçük çaplı da olsa antidepresan da alamıyoruz ki sakinliğimizi koruyalım,Allah hepimizi bir an önce sevinçli güzel sonuçlarla sevindirsin inşallah.
İnşallahnimea bende böyle çıkardı ama yoktu sizdede çizgi Çar ikinci inşallah vardır tabiki bendende öğlen az kahve akıntı bir damla leke geldi hala gelen giden yok Haziran 4 de regl olmuştum oysaki hormon testi vereceğim ama bu regl mi değil mi bilmiyorum
AminnnVar gibi görünüyor, sabah ilk idrarla tekrar yaparsanız daha net çıkar. Hayırlı olsun inşallah
Ben annemi 8 yaşındaydım kaybettiğimde,annesiz büyüdüm 14 yıldır da anne olmaya çalışıyorum o kadar kutsal değerli bir kelime ki benim için,çok çok duaya ihtiyacımız var,dualarım anne olmak isteyen herkes için,siz de kan verir kesin sonuç alırsanız mutlaka yazın,güzel haberlerinizi bekliyorum.
Ben annemi 8 yaşındaydım kaybettiğimde,annesiz büyüdüm 14 yıldır da anne olmaya çalışıyorum o kadar kutsal değerli bir kelime ki benim için,çok çok duaya ihtiyacımız var,dualarım anne olmak isteyen herkes için,siz de kan verir kesin sonuç alırsanız mutlaka yazın,güzel haberlerinizi bekliyorum.
İnşallahBen annemi 8 yaşındaydım kaybettiğimde,annesiz büyüdüm 14 yıldır da anne olmaya çalışıyorum o kadar kutsal değerli bir kelime ki benim için,çok çok duaya ihtiyacımız var,dualarım anne olmak isteyen herkes için,siz de kan verir kesin sonuç alırsanız mutlaka yazın,güzel haberlerinizi bekliyorum.
Ay umarım ya bakalım daha cok var daha yumurtlamadan sonra 3.gündeyimSağlıklı bir yumurta ise çatlasıktan sonra 36saat döllenme şansını koruyor diye biliyorum,27sinde bile ovulasyon gerçekleşti ise bence gebelik şansın var
Pcos varsa bence test normal hatta pcoslularda daha koyu bile çıkabiliyormuşMerhaba açılan başlığı şimdi görebildim. Benim de sormak istediklerim var. Cevaplarsanız çok sevinirim. Ayın 26 sında progesteron baktı doktorum 16.64 çıktı. bu ay yumurtman olmuş dedi. Bugün test yaptım. Yapmış olduğum testi gönderiyorum. Pcos olduğum için bir türlü emin olamıyorum.
Ayyy hadi inşallahBu sabah bat bugün,6 test yaptım altısı da pozitif umarım yanlıs değillerdir
Çift çizgiyi karşımdaki isteyen kimse onda görmek bile nasıl mutlu ediyor beni kendimde görsem bir de…Bu sabah bat bugün,6 test yaptım altısı da pozitif umarım yanlıs değillerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?