Evet daha çok varmış,benim de olduysa tahmini çatlamadan sonraki 7.günümAy umarım ya bakalım daha cok var daha yumurtlamadan sonra 3.gündeyim
hepimiz için güzel sonuclar olsun inşallah :)))Çift çizgiyi karşımdaki isteyen kimse onda görmek bile nasıl mutlu ediyor beni kendimde görsem bir de…
Kan tahlili verecek misin bugün.
Ayynen öylee zaten erkekle daha çok alakası var cinsiyet mevzusunun. Tabi spermi de yumurta seçiyo ama yumurtanın ne tarafta olduğuyla alakası olmadığı kesinYüreğime su serptiniz desemdemek ki Allah ne derse o bu sağ sol olayı sallama
Benim de dün idi bat. İdrar tahlili yaptım negatif çıktı ama dayanamadığım için yaptım yoksa çok erken olduğunu biliyorum çünkü benim yumurtlamam geç oldu bu nedenle ben de kan için hafta başını bekleyeceğim.hepimiz için güzel sonuclar olsun inşallah :)))
ben bu hafta adet olmayı beklıycem hafta basında vermeyi düşnüyorum inşallah adet olmazsam bu sürede
başladı mı sıkma canını önümüzdeki aylarda olur inşallahBen bu ay kesin elendim testler negatifti adette oldum önümüzdeki aylarda nasip olur inşallah
Merhaba kizlar. Bel agrisi yasayanlar tam neresinde yasiyor agri. Benim yan bosluklar agriyo sadec
Aaaaa bu baya pozıtıf bat ne zamanGünaydın bu sabah yaptığım testi paylaşıyorum lütfen yorum yapabilir misiniz ?
Perşembe ya da cuma adet bekliyorum. Kan da verdim bugün.Aaaaa bu baya pozıtıf bat ne zaman
HADİ BAKALIM İNŞALLAH POZITIF CIKAR BU KADAR KOYU TESTTE YANILTMAZ İNŞALLAH HANGİ MARKAPerşembe ya da cuma adet bekliyorum. Kan da verdim bugün.
Ooo bu baya pozitif hadi inşallah kan testi sonucunu bekliyoruzzzGünaydın bu sabah yaptığım testi paylaşıyorum lütfen yorum yapabilir misiniz ?
hadi bakalım ne zaman cıkıck sonucpredictor marka testim umarım yanıltmazdün ilk idrarla yapmadığım testlerde de çıkmıştı ama bunlardan belirgin değildi
Karaca senin de bugunmüş ve baya gözüküyor inşallah yanıltmaz kan vercek misinBu sabah bat bugün,6 test yaptım altısı da pozitif umarım yanlıs değillerdir
Ben bu hafta bekleyıp haftaya vereceğim,beta takıbı yapmak istemiyorum varsaKaraca senin de bugunmüş ve baya gözüküyor inşallah yanıltmaz kan vercek misin
Aşırı heyecanlıyım sizler adınıza da Allah hepimize nasip etsin inşallahhBen bu hafta bekleyıp haftaya vereceğim,beta takıbı yapmak istemiyorum varsa
1 hafta daha mı beklicezzzzBen bu hafta bekleyıp haftaya vereceğim,beta takıbı yapmak istemiyorum varsa
gerçekten aklım grupta devamlı hepimiz iyi haberler alalım diye sbah aksam dua eder oldum insallah sevinemiyor insan gerçekten biz hala eşimle sevinmedik ya acaba mı ddiye düşünmektenAşırı heyecanlıyım sizler adınıza da Allah hepimize nasip etsin inşallahhgece gündüz aklımdasınız valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?