Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

Çift çizgiyi karşımdaki isteyen kimse onda görmek bile nasıl mutlu ediyor beni kendimde görsem bir de…
Kan tahlili verecek misin bugün.
hepimiz için güzel sonuclar olsun inşallah :)))
ben bu hafta adet olmayı beklıycem hafta basında vermeyi düşnüyorum inşallah adet olmazsam bu sürede

Yüreğime su serptiniz desem demek ki Allah ne derse o bu sağ sol olayı sallama
Ayynen öylee zaten erkekle daha çok alakası var cinsiyet mevzusunun. Tabi spermi de yumurta seçiyo ama yumurtanın ne tarafta olduğuyla alakası olmadığı kesin

hepimiz için güzel sonuclar olsun inşallah :)))
ben bu hafta adet olmayı beklıycem hafta basında vermeyi düşnüyorum inşallah adet olmazsam bu sürede
Benim de dün idi bat. İdrar tahlili yaptım negatif çıktı ama dayanamadığım için yaptım yoksa çok erken olduğunu biliyorum çünkü benim yumurtlamam geç oldu bu nedenle ben de kan için hafta başını bekleyeceğim.

Günaydın bu sabah yaptığım testi paylaşıyorum lütfen yorum yapabilir misiniz ?

Eklentiler

• IMG_0276.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 74
Aşırı heyecanlıyım sizler adınıza da Allah hepimize nasip etsin inşallahh gece gündüz aklımdasınız valla
gerçekten aklım grupta devamlı hepimiz iyi haberler alalım diye sbah aksam dua eder oldum insallah sevinemiyor insan gerçekten biz hala eşimle sevinmedik ya acaba mı ddiye düşünmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…