Benim dün yaptığım test böyle çıkmıştı sabah daha net gördüm bir şeyler yarın da test yap mutlakaBu sabah bat bugün,6 test yaptım altısı da pozitif umarım yanlıs değillerdir
mecbur çok panık oluyorum yoksa1 hafta daha mı beklicezzzz
aslında artık baya net ben pazardan beri her gün yapıyorum cok güzel neleşti artık burya atınca gözükmüyorBenim dün yaptığım test böyle çıkmıştı sabah daha net gördüm bir şeyler yarın da test yap mutlaka
2 saat dediler bekliyorumhadi bakalım ne zaman cıkıck sonuc
çok panık oluyorum gerçekten gecen ay kimyasal gebelik geçirdim sonuc beklerken panık atak geçirdim fenalastım şimdi tekrar aynı seyleri yasamak istemiyorum gelişirse tutmusa zaten direkt doktora gideceğimee süper ben kan verdim aslında beklemek lazımmış ama sabredemedim. Siz de bi kan mı verseniz ?
Bekliyoruzzz2 saat dediler bekliyorum
haber ver iyi haberler alalım umudumuz yeşersin )))))2 saat dediler bekliyorum
Yoruma gerek bile yok,bariz pozitif görünüyor.Günaydın bu sabah yaptığım testi paylaşıyorum lütfen yorum yapabilir misiniz ?
benım dört gün önce çok silik gördümBenim tam 1 haftam kaldı yaptığım testlerden sadece biri silik çizgi çıktı diğerleri hep negatif. Sizler kaç gün önceden çizgi görmeye başladınız
Ben de korkuyorum ondan umarım sizin gibi ama içimizi ferah tutup iyi şeyler düşünelimçok panık oluyorum gerçekten gecen ay kimyasal gebelik geçirdim sonuc beklerken panık atak geçirdim fenalastım şimdi tekrar aynı seyleri yasamak istemiyorum gelişirse tutmusa zaten direkt doktora gideceğim
O zaman testleri harcamayayım ben bekliyimbenım dört gün önce çok silik gördüm
bence de en azından bir hafta sonra vermek daha mantıklımerhaba benim de kimyasal başımdan geçti doktorum 10 gün geçmeden test yapmamamı rica etti daha büyük hayal kırıklığı yaşamamak için ama inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?