Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

ee süper ben kan verdim aslında beklemek lazımmış ama sabredemedim. Siz de bi kan mı verseniz ?

Ben ilk hamileligimde de şuan ki aynı durumlarımı yaşayıp farketmiştim 1 hafta 10 gün önceden ama regl 1 hafta geçti öyle test yaptım hemen doktora gittim hiç kan vermeden 5 haftalıktı öğrendim malesef kürtajla son buldu. Ama doktor hiçbir sorun yok dedi 2 aydır deniyoruz bakalım inşallahhhh sevineceğimiz haberlere alırız

ee süper ben kan verdim aslında beklemek lazımmış ama sabredemedim. Siz de bi kan mı verseniz ?
çok panık oluyorum gerçekten gecen ay kimyasal gebelik geçirdim sonuc beklerken panık atak geçirdim fenalastım şimdi tekrar aynı seyleri yasamak istemiyorum gelişirse tutmusa zaten direkt doktora gideceğim

kaset testlerim bitti yarın daysdoctor testi alacağım onunla takıp ederim iki gün koyulugunu

Günaydın kızlar
Bende ne gelen ne giden var gerçi geçen ayda lekelenme olmadan pat diye regl olmuştum. Testi pozitif çıkanları tebrik ediyorum. Sağlıkla artsın betalarınız

Benim tam 1 haftam kaldı yaptığım testlerden sadece biri silik çizgi çıktı diğerleri hep negatif. Sizler kaç gün önceden çizgi görmeye başladınız

Sanki erken öğrenince ne işimize yaricaktaaa işte merak insanı yiyip bitiriyor :))

çok panık oluyorum gerçekten gecen ay kimyasal gebelik geçirdim sonuc beklerken panık atak geçirdim fenalastım şimdi tekrar aynı seyleri yasamak istemiyorum gelişirse tutmusa zaten direkt doktora gideceğim
Ben de korkuyorum ondan umarım sizin gibi ama içimizi ferah tutup iyi şeyler düşünelim heyecanla kimseye haber verememekte üzücü

merhaba benim de kimyasal başımdan geçti doktorum 10 gün geçmeden test yapmamamı rica etti daha büyük hayal kırıklığı yaşamamak için ama inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız

bence de en azından bir hafta sonra vermek daha mantıklı

Bat cuma hiç adet belirtim yok
Pazara kadar bekleyeceğim ne olur ne olmaz diye pazar da olmazsam test yaparım tek testin var elimde ailemin yanına geldim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…