Siz yumurtlamadan kaç gün sonra idrar testinde öğrenmiştinizBu sabah bat bugün,6 test yaptım altısı da pozitif umarım yanlıs değillerdir
yaaaa çok çok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıcakla ilerlerKızlar hastaneden şimdi aradılar test sonucum 500 üzeri cuma tekrar kan tahlili verin ve kadın doğumdan randevu alın dediler.
12 gün sonra silik çıkmaya başladıSiz yumurtlamadan kaç gün sonra idrar testinde öğrenmiştiniz
Üç gün daha beklicem o zaman bende teşekkür ederim ve de tebrik ederim sağlıcakla ilerlesin inşallah12 gün sonra silik çıkmaya başladı
inşallah kan vermeden daha hiçbirşey belli değil hepimiz için hayırlısı olsun :)))9Üç gün daha beklicem o zaman bende teşekkür ederim ve de tebrik ederim sağlıcakla ilerlesin inşallah
O kadar testin yanılacağını da sanmıyorum sanki ben var gibi inşallah sağlıkla devam etsininşallah kan vermeden daha hiçbirşey belli değil hepimiz için hayırlısı olsun :)))9
Ay hadi inşallah hiç sevinemedik desem yeridir yani yapmak için yapıyoruz testiO kadar testin yanılacağını da sanmıyorum sanki ben var gibi inşallah sağlıkla devam etsindarısı bizlere olsun
Yaaaaaa çok sevindim mm sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun inşallahKızlar hastaneden şimdi aradılar test sonucum 500 üzeri cuma tekrar kan tahlili verin ve kadın doğumdan randevu alın dediler.
Başladı kuzum senin kesin pozitif amabaşladı mı sıkma canını önümüzdeki aylarda olur inşallah
Hayırlı olsunnKızlar hastaneden şimdi aradılar test sonucum 500 üzeri cuma tekrar kan tahlili verin ve kadın doğumdan randevu alın dediler.
canım benım ya insallah insallahBaşladı kuzum senin kesin pozitif ama
Amin çok teşekkür ederim. Cuma tekrar kan vermeden çok sevinemedim ama umarım ki güzel bir süreç ilerleryaaaa çok çok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıcakla ilerler
İNŞALLAH GÜZEL İLERLER HİÇ STRES YAPMAYIN AYNI ŞEKİLDE DEVAMAmin çok teşekkür ederim. Cuma tekrar kan vermeden çok sevinemedim ama umarım ki güzel bir süreç ilerler
Sizin durumunuz nedir pekiBenimde sol boşluk ağrıyor sadece
Hayırlı olsun cnm saglikla kucagina al inşallahKızlar hastaneden şimdi aradılar test sonucum 500 üzeri cuma tekrar kan tahlili verin ve kadın doğumdan randevu alın dediler.
Ayy hepsi de yanlış olamaz, gözünüz aydınBu sabah bat bugün,6 test yaptım altısı da pozitif umarım yanlıs değillerdir
Hayırlı olsun darısı bize olsun,sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar hastaneden şimdi aradılar test sonucum 500 üzeri cuma tekrar kan tahlili verin ve kadın doğumdan randevu alın dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?