Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

Yaaa çok net canım. Koyulaşmayı takip et. Çok sevindim sağlıkla artsın
Çok teşekkür ederim, Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah İnanamıyorum tabi halen testlere güvenemiyorum Yarın bir daha yaparım kan vermeden evvel. Her an regl olacak gibiyim sanki her an kanama başlayacak gibi hissediyorum

İki gündür ben de aynı sekilde kanama gelşyor gibi hissediyorum bilmiyorum psikolojik mi yoksa baslayacak mı bugün günüm bu günü atlattıktan sonra bel biraz rahatlarım devamlı kontrol edip duruyorum

Belirtilerniz neydi ki tam olarak ve şuan devam eden belirtler neydi
Benim gögüslerim yumurtalamadna sonra hiç inmedi hep dolgun duruyordu adet günüm yaklastıkca uçları şiimeye basladı şuanda da aynı şekilde bilmiyorum adet döneminde bu kadar olmazdı hiç en belirgin belirti bu

İki gündür ben de aynı sekilde kanama gelşyor gibi hissediyorum bilmiyorum psikolojik mi yoksa baslayacak mı bugün günüm bu günü atlattıktan sonra bel biraz rahatlarım devamlı kontrol edip duruyorum
Belim korkunç ağrıyor, karnım her an patlayacak gibi. Başım çok dönüyor. Dün yemekhanede zeytin yağı kokusu çok ağır geldi acaba mı dedim erken gebelik testi aldım yaptım. Sürekli ıslak gibi hissediyorum lavaboya gidiyorum tertemiz psikolojik galiba, korkuyoruz ya

Kan verip kurtulmak en iyisi ama bu seferde 2 günde bir takıp etmek zor

Peki ateş basması tarzı şeyler yaşadınız mı vücut ısınız kaç bende dün bugün yani belki üç gündür ara ara ateş basması oluyor az önce de ateşimi ölçtüm 37 yada işte 36.8 9 o civarı bir şeyler çıkıyor hasta olsam ateşim olsa da üşürdüm heralde de bilmiyorum sebebi bu olur mu ki

belirtileri arasında vr ateş basmaları falan ama ben öyle kendimde farketmedim havalar cok sıcak zaten devamlı bunlaıyourz

Canim bunun sebebi luteal fazda yani ovulasyon sonrasi vucut isimizin artmasi progesteron hormonundan dolayi. Vucut rahmi hazirlamak icin progesteron salgiliyor ates yukseliyor ama regl yaklastikca 1-2 gun once dusus gerceklesiyor. Ayni sekilde yuksek kalirsa gebelik ihtimali devam ediyor. Yani kisacasi regl olcesi de gebelik oncesi de normal bu onemli olan dusmeden devam etmesi.

Birini bu sabah yaptım, diğerini de dün iş yerinde yaptım 17:00 gibi. Umarım test yanıltmaz kaset test laboquick, erken gebelik testi de predictor. Sizce hata payı var mıdır
Maşallah ikisinde de var görünüyor kan ile kesinlestir canım belirtin var mı bu arada 2. Fotoya kalbimi birakiyorum inşallah o avucun içinde minik bir avuç da olur o karede

O ağrılar sancılar çok normal canım.

Canım benimde 2. Gündür ateş basması var vücudun ateş gibi ayaklrim yaniyor sıcaklardan mi bilmiyorum göğüslerim de içten yanıyor ve bu gün gün mide bulantısı yaşıyorum 2 defa bulantım oldu psikolojik mi diye düşünüyorum yaptığım testler hep silik çıktı yumurtlamanın 9 ve 10.gununde simdi siparis ettigim testleri bekliyorum yapmak için

Her an adet olacak gibi hissetmen normal adet ağrısıda hissedersin benimde öyleydi adet oldum sanıp kontrol ediyordum ilk gebeliğin de hatta bir sonraki ay yine adet döngünde adet ağrısıda hissedebilirsin bunlar normal akıntınızın gelmesi normal
Bulantı genelde 5.haftadan sonra başlıyor ( herkeste olacak diye birşey yok) kimisinin ağzında metalik bir tat oluyor pas tadı gibi belirti yaşamnız normal kalp atışını duyana kadar stresli geçiyor ilk haftalar zaten pozitif gören herkese hayırlı olsun☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…